Helgen och lite till..

Helgen blev riktigt trevlig. När jag väl vant mej att vara ensam så trivdes jag utmärkt. Jag är lite av en ensamvarg, innerst inne. Dessutom är det skönt att rå om O. och L. alldeles själv. Jag är ju van med det, det var ju så vi tillbringade tiden på dagarna förr. *längtar tillbaka!* Fast nog var det skönt att krama sambon igen när han kom hem. ;)

I går var vi ute i skogen. Det är så kul att se barnens fantasi och kreativitet. Åh, vad de lekte! För mej är det verkligen medicin för själen att gå i skogen. Allra helst när det är lite höstigt ute. Vi var ute i flera timmar så det var två slagna hjältar som somnade på kvällen. :)

Själv hade jag "
Sex and the city"-orgie i min ensamhet. Åh vad jag tycker den serien är BRA!

När O. och jag gosade i soffan i går kväll såg jag något på hans hals. Jag försökte ta bort det, men det gick inte. Trodde att det var något kladd från lördagsgodiset och tänkte att "vi duschar bort det i morgon". I dag tittade jag närmare på det, och såg att det var en fästing!! Hjälp!! Naturligtvis hittade jag inte pincetten, så jag fick ringa M.s pappa och låna hans fästingborttagare. Efter mycket pill fick jag iaf bort den uslingen.. Har aldrig varit i närheten av en fästing förut. Men det var självklart att det var O. den skulle sitta på. Listan på vad han har råkat ut för kan göras ganska lång. :) Min lille prins!

Sen har det hänt en massa värdsliga saker, och andra viktiga saker. Det viktigaste är att en god vän är gravid! Åh, vad jag blev glad!!  Grattis till dej, P. om du skulle läsa det här! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback