Sunes sommar..

..tittar stortjejerna på nu. Den är ju så rolig!
"Anna, nu går du inte för långt. Du är ju bara 14 år" :))
"We call them wienerbröd, wiiinärbrooods"

Själv sitter jag och inte fattar hur jag ska skriva ett CV. Känns SÅ fånigt att skriva en massa om sej själv när jag ska skicka det till min nuvarande chef. Precis som om inte hon vet allt om mej redan. Känns så fånigt att söka en tjänst jag redan går på. Men jag måste ju..

Men jag tror inte det blir i kväll.

lö

Kommentarer
Postat av: Elli

I love that movie! :)
Bäst är när han (Peter Haber) ligger i sjukhus sängen o är så jävla törstig så han är harmynt & när han får seriösa kaffe-cravings på stranden... och så givetvis " viiinerbrooads". Humor! ;D

Postat av: Amlon

I´m dying here!!! ;))))

2006-12-27 @ 23:57:57
Postat av: Emma

Hoppas det fixar sig med jobbet. Jag var tvungen att gå tillbaka och läsa litet i din blogg, för jag hade missat inlägget om jobbet och tjänsten som du är tvungen att söka. Du skrev ungefär att det känns tryggt men samtidigt litet skrämmande att ha en fast tjänst. Då tänkte jag att: sök du tjänsten, du kan ju alltid säga upp dig om det skulle vara så. Men jag kan förstå att det kan kännas litet fånigt att berätta om sig själv som om din chef inte kände dig, när hon gör det. Men ofta så finns det ju saker som vi tror är självklara och som andra har koll på, som det faktiskt inte har! God fortsättning på dig! Kram E

2006-12-29 @ 20:15:10
URL: http://emmalexa.blogg.se
Postat av: Amlon

Hej E! Vad kul att se dej här igen! :) DEt visade sej att jag bar behövde skriva en intresseanmälan till jobbet, skönt. Har just skrivit en. Jag kommer nog bli lite besviken om jag inte får jobbet, även fast det känns lite läskigt. Man kan ju alltid ta tjänstledigt om man känner för det. :)

2006-12-30 @ 21:52:37
Postat av: Steffenolea

Thank you for the card so that I may look on the website. I love the picutres. I will continue to look on the website to observe you latest pictures.

2009-08-27 @ 12:25:40
URL: http://steffenolea.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback