Älskade lilltrollen

I dag fick jag hem dagiskorten på mina småisar. Herregud, vilka söta barn jag har. ;)) I går kom även korten på högstadietjejen. Åh, så fina!! *stolt*

O. frågade mej vilka som bodde i Bullerbyn. Jag räknade upp Anna, Lisa, Britta, Olle, Lasse och Bosse. Och så Kerstin. Då började O. tokskratta och sa "Men Kerstin bor ju på dagis!!" ;) En av fröknarna på dagis heter alltså Kerstin. :) Sötonge!!

L. är nog en blivande doktor, tror jag. Hon studerar varje bok om kroppen noggrant. Hon vet mer om vener och skelette än vad jag gör. Häromdagen funderade hon på när hon låg i min mage. "När jag låg i din mage så lekte jag hela dagarna". Med vad, frågade jag. "Med leksaker, såklart, som mormor och morfar hade lagt in i din mage" :) Sen tycker hon det är så spännande med navelsträngen. Att allt jag åt gick över till henne. "Tänk att jag åt godis när jag var en liten, liten bebis!

Fy, vad jag saknar en gravid-mage känner jag nu!

Apråpå bebis så säger O. ofta att han vill ha en bebis. Han är extra förtjust i en bebisflicka som går på dagis. När vi är ute och ser någon bebis säger han alltid "Vilken gullig bebis". Han måste ju bara få ett lillasyskon så han slipper vara yngst. Det är hans rättighet, tycker jag. Eller hur?? ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Det är alltså så att den biologiska klockan tickar på oavsett om man har barn redan eller...? :-)(Har inte själv haft någon gravidmage, men det låter väldigt mysigt. Skall nog skaffa mig en sådan om inte alltför länge :-))

Postat av: Helena

Åh då vill jag se dina gullisar! ;) Här väntar vi med spänning på dagiskorten (tog vi inte dom samtidigt förresten?!) men än så länge har det inte kommit några.

Klart O ska få ett litet syskon! *röstar ja* ;)

Kram å hej!

2006-11-08 @ 15:33:34
Postat av: Åsa Andersson

Jag vill oxå se korten å det tycker jag att jag har rätt till efter allt spring på p.op *haha* å det är väl klart att du ska ha en bulle i ugnen igen! Frej U know.. eller var det Cassandra.. ;) kram till bästa A!

2006-11-08 @ 18:38:14
Postat av: Charlotte

Hihi! Ett till litet syskon vore väl som en vacker Saga.

2006-11-08 @ 19:20:50
URL: http://www.ansgarssyskon.blogg.se
Postat av: Amlon

Emma: Absolut!! ;) Frågan är om jag nånson kommer känna mej mätt?! Tycker absolut att du ska skaffa en gravidmage. Du hade skrivit så fint om barn i din blogg!

Helena: Dagiskorten kom otroligt snabbt. De hade tagit både syskon- och enskilda kort. Tack för ja-rösten. *hihi*

Åsa: Absolut Cassandra, eller Käwwin. *haha* Nej, en liten Frej-bebis vore inte så dumt. ;)

Charlotte: Absolut!! *hihi*

2006-11-08 @ 22:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback