God morgon!

Så var helgen till ända. Jag är redan uppe. L. vaknade och skulle på toa, så jag tyckte inte det var någon idé att lägga sej igen, skulle ändå gå upp om en halvtimme. Hoppas det inte regnar idag. Tycker vädret nu är helt värdelöst. Regn och +10 grader i november. Annat var det för tretton år sedan, då var det riktig vinter. När vi kom hem med M. från bb blev vi isolerade ett tag, det var så kallt ute så vi inte vågade gå ut.

Har iaf. kommit över min lilla livskris som jag hade när M. fyllde. Tycker fortfarande att det är helt otroligt men är inte deppig över det. :)

I dag ska jag jobba. Hoppas det blir en lugn vecka. Förra veckan var ganska så turbulent. Vi hade ett mycket känsligt möte om en medarbetare. Hon var även med på mötet själv. Det var jättejättejobbigt. Mådde dåligt hela kvällen av det. Men nu känns det som det var det som behövdes annars skulle hela gruppen fått sjukskriva sej.

Sen hade jag medarbetarsamtal. Min chef hade så mycket snälla saker att säga om mej att jag nästan blev rörd. Skönt.

Helgen har varit ganska lugn och skön. Fick lov att gå ut och jobba lite extra på lördagkvällen. Det var helt ok, lite extra pengar är aldrig fel. Men jag blir bara sur över anledningen. Det är samma person som strular varje helg hon ska jobba. Tråkigt, eftersom sånt skapar irritation i en grupp av bittra kärringar som jag själv.. *haha*

Snart fyller L. år. När jag frågade vad hon önskade sej svarade hon "SNÖ!". Det var ett ganska skönt svar. :) Hoppas hon får det. På andra plats var det glittergrejer och prinsess-saker. :) Det kommer det ju såklart bli i några av paketen. Det finns ju inget finare än GLITTER! :)

Vi var hos mo och mo i helgen också. Så mysigt! Finns inget ställe i världen som ger mej sån ro i själen.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Emma

Det är jobbigt med sådana där konfrontationer som ni hade med er kollega tycker jag, men skönt när man har gjort det. För oftast kommer det ju något gott utav det i förlängningen.

Postat av: Malin

Hej! Usch, det måste vara jobbigt att konfrontera en kollega så, förstår att det kändes tungt!
När vi frågade Tindra vad hon önskade sig när hon fyllde år svarade hon: TÅRTA! Det tyckte jag var ett bra svar & tårta fick hon!
Kram Malin nov02

2006-11-21 @ 22:39:47
URL: http://tindranova.blogg.se
Postat av: Johnfreya

very intersting site ..congratulation..

2009-05-22 @ 12:51:32
URL: http://johnfreya.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback