Livskvalitet

I dag har jag och mina små haft en sån där härlig dag. Vi knallade i väg till bibblan och var där jättelänge. Läste böcker, byggde pussel, fikade och bara myste. Barnen älskar att vara där, och för mej är det verkligen läka för själen. :)

Vi kom hem med en stor påse böcker. Lånade "Rädda Joppe, död eller levande" som L. och jag ska läsa som kapitelbok. Ni 70-talister kommer väl i håg det toppenspännande barnprogrammet om Joppe? Kommer ihåg en gång när någon hade slängt Joppe i soporna. Och någon gång fastnade han väl i hissen.

När vi kom hem med stora påsen med böcker skulle vi vila lite , och läsa nya böckerna. Då kom O. ändå släpande med "Varför då?". Suck! ;) Jag föreslog att vi skulle läsa nån annan bok. Men då sa han "Nä, jag bill läsa vajföj då, i alla ball" och såg så där bestämd ut som bara O. kan. :)

Sen kom mormor och morfar hit och var med barnen en stund. (Jag började jobba kl16, och sambo-M slutade kl 16). De hade varit och fikat på stan. L. blir extra glad när de får var själva med mo & mo, utan mej. ;)

På jobbet var det en mysig kväll. Satt och pratade länge med vissa. Det är så roligt att höra om hur deras liv har varit. Mitt jobb kan faktiskt var en sorts livskvalitet ibland.

Nu ska jag nog lägga mej. Tack för idag, tack för en underbart vanlig dag! :)


Kommentarer
Postat av: Sandernatalie

good site, need more information! Thank you


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback