Rätt sko, äntligen!

M. var i grannstan på höstlovet och köpte ett par kängor (typ fodrade converse). När hon kom hem och skulle prova skorna var det två olika sorters skor i kartongen. (Fattar inte hur nån kan se så fel! Helt olika skor liksom.. ) Ringde till skoaffären och de erbjöd sej att skicka en ny sko ( den rätta!). Några dagar senare hade vi ett paket att hämta på posten. När M., glad i hågen, öppnade paketet hade de skickat rätt sorts sko, men fel sko. Helt plötsligt hade M. två höger skor. Klagade igen, och i dag kom rätt sko! *tjoho* M. blev så glad att hon gick med skorna inomhus. ;) (som plåster på såren fick vi 100 kr blomcheck och 20 frimärken + flera ursäkter)

På posten kom också en Mp3-spelare hon ska få i födelsedagspresent. Fast det vet hon inte om, fast hon blir nog lika glad för dem som för sin vänstersko. ;)

Nu måste jag sova.. Natti!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ditt inlägg om M:s skor påminde mig om en händelse. Min svägerska köpte en soffa för ett tag sedan. NÄr den levererades hem till henne var det fel modell. Hon skickade tillbaka den. Nästa gång de levererade den var det fel klädsel. Hon gillade den ändå som tur var.

Postat av: Amlon

*haha* Det var nästan värre. :)

2006-11-07 @ 20:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback