Kulan

I går på eftermiddagen skulle jag läsa lite böcker för småisarna. O. springer till boklådorna, hämtar "Olivias nya klänning", springer vidare in till sovrummet, snubblar i hallen och kör med all kraft pannan i dörrkarmen. Gråt, skrik och panik! Har aldrig hört honom bli så ledsen, han visste liksom inte vart han skulle ta vägen! Springer till honom och tröstar, och då ser jag en jättebula! Han har haft tre stycken sådana i sitt liv. Här kan ni se en av dem på kort, för ni ska förstå:



Denna bula är inte från i går (här hade han ramlat handslöst från pottan(!!) rätt ner i betonggolvet), men storleken är densamma. Lilla hjärtat, behöver jag säga att mamma hjärtat nästan brast?! Hur som helst, så gick gråten över fort  och O. var pigg och glad hela kvällen. En aning dramatisk var han dock, det hade ju kommit lite blod från ett rivsår på bulan. Drama! L. hjälpte också till att göra det ännu mer dramatiskt "Titta, det är blod, massor av blod, oj, det nästan rinner, oj, O. du BLÖDER!!!" (Så dramatiskt var det inte i verkligheten) :)

I dag är "kulan", som O. säger, nästan borta. Det syns bara en liten, liten bula och ett rivsår. Mammas lilla olycksfågel!

Kommentarer
Postat av: Pippi

Ja, en del ska tydligen ha mer otur än andra. Stackars, stackars O.! De där jättebulorna är verkligen läskiga, är glad över att den blivit så mycket midnre till i dag! Måtte O. avverka sin beskärda del av otur nu och slippa eventuella olyckor när han är typ 18 år och precis har upptäckt motorfordonens tjusning... *kraxkrax*

Postat av: Kjellinskan

Nä, stackarn... :/

2007-08-03 @ 16:32:18
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: decembertjej

Hej!
Har en utmaning till dig på min blogg om du vill.
:-)

2007-08-03 @ 18:01:56
URL: http://decembertjej.bloggagratis.se
Postat av: Malin.d

AjAjAj stackars liten å det gör ont i mitt mamma hjärta oxå det e hemskt när dom slår sig :)
Fnissar åt att (precis som du skrev) vi verkar ha samma smak på kläder och barnkläder, jag höll på att spränga års budgeten när HM katalogen kom, å för att inte tala om Åhlens rean å Lindexrean å sen så älskar jag Odd molly :)
Hoppas ni har det skönt å gott! Kram Malin (här är det iallafall lite sol idag, alltid nått)

2007-08-04 @ 10:04:18
URL: http://slosa.blogspot.com
Postat av: Amlon

O. tackar för sympatier! ;)
Decembertjej: Jag antar utmaningen, fast inte idag. :)

2007-08-04 @ 18:24:31
URL: http://amlon.blogg.se
Postat av: Emma

Huamej för att slå sig så. Det gör ju JÄTTEONT!. Tur att det har gått över.

2007-08-04 @ 20:03:31
URL: http://korkek74.blogg.se
Postat av: Akselhanne

What an awesome site.There certainly has been a lot of work gone into this.Congratulations for a job well done

2008-08-25 @ 13:47:08
URL: http://akselhanne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback