Fredag

I dag har jag varit hemma med barnen. L. har inte kräks sedan i onsdagskväll, men 48-timmarsregeln gäller på dagis så vi fick vara hemma. Det är bra med en sån regel tycker jag. :) Skönt att bara vara hemma. I går hade jag en aktiv dag med städning och matlagning. I dag har vi bara softat. Mest läst och ritat ritsagor. Barnen älskar när jag berättar ritsagor för dem. L. ritar sina egna. Här är en bra bok.

Men jag längtar tills i morgon när vi ska gå ut. Jag längtar verkligen efter luft. Är inte van att vara inne i två dagar. *blä*

I kväll ska vi äta hemgjorda hamburgare och titta på "dansprogrammet". L. ska vara uppe länge, och hon älskar att se alla fina kläder. Själv är jag väl inte så road, men det går väl. Jag kan absolut inte dansa, jag gillar inte att dansa. Nu var det så otroligt längesedan jag var ut på något dansställe, men jag misstänker att jag skulle få allergi av dansen. För nu är jag om möjligt ännu räddare för dans.. Dessutom är jag lite rädd för dansanta killar.. *hihi* Gud vad jag är båååring! ;)

Hoppas alla får en skön fredagkväll, det ska jag ha! :)

Kommentarer
Postat av: Lilacola

Great site

2008-02-18 @ 10:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback