God morgon..

..eller vad vi nu ska kalla det. För mej är det morgon, alldeles för tidig morgon egentligen. Men jag känner mej som en orolig själ, så jag kan inte sova mer idag. Nu är det bara sex nätter kvar, thank god!

I dag skulle egentligen småisarna gått på dagis, första dagen på sex veckor. Men vi kallade in mormor och morfar i stället. Tyckte det inte kändes ok att skicka L. till dagis med alla svinkoppor, visserligen smittar det inte längre men ändå. Mo. och Mo. blev jättegladda och barnen med! Så jag är själv hemma i ca två timmar till. Det lutar åt att det blir städning för mej + tvättstugan. Sen poppar jag Winnerbäck för fullt. Jag ÄLSKAR honom, thats it! Finns ingen som tilltalar mej så mycket som honom. Just nu lyssnar jag på underbaraste "Mareld".

"Jag glider ifrån allt
Vad var jag en gång?
Jag förlorar mitt fokus
Vad drömde jag om?
Jag har lånat av banken
Jag har säkerhetsdörr
Jag skulle aldrig få säga
Att det var enklare förr
Jag ser mig i spegeln
Det är en dålig dag
Är det honom jag känner?
Är det han som är jag?"

*Suck*

Ha en bra dag, det ska jag ha!

Kommentarer
Postat av: JoVi

Godmorgon! :)
Vad skönt att det bara är sex nätter kvar, hoppas dom går snabbt och lätt! Vad skönt oxå att mo/mof kunde rycka in, förstår att det är ett kärt besvär. Här är storebror just med morfar i sommarstugan, jag och lillasyster har varit ute och hoppat i alla tusen vattenpölar - det ÖSER ner idag.
Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback