Ny dag, nya utmaningar

Om jag tyckte min självkänsla var bra i går, så känns den mindre bra idag. Endel människor kan verkligen suga musten ur mej. Frågan är hur mycket man ska ge av sej själv för att få andra att må bra, när man själv blir helt matt av att göra det?!

I dag är det en lugn dag, bar jag och småisarna hemma. De bara leker och leker! Så jag bara plockar och donar.. Snart ska vi träffa tonåringen och fika med henne på stan. Hon har varit på semester med sin pappa, och är fortfarande kvar hos honom eftersom jag jobbar och hon tycker det är trökigt att vara hemma utan mamsen. ;) Längtar efter henne jättemycket, jag är inte van (tack o lov!) att vara i från henne.

Ha en bra dag. Jag jobbar i natt. Nu börjar nerräkningen, 7 nätter kvar!! Jippie!

Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

Hej svejs! Mysigt med fika på stan med dottern. Vad blev det för gott?
Skönt att du snart är färdig med dina hemska jobbnätter! :)

Postat av: Nergårds-Emma

Oj, vad mycket jag har missat här. Jag har läst i kapp allting nu. Du verkar i alla fall haft det spännande och vad kul att du skulle göra "min" sallad :-) Jag måste kika in på Odd Mollys hemsida, visste inte att dom hade lagt ut höstkläderna. Jag älskar deras kläder men har inte råd att köpa :-)

2007-07-31 @ 11:57:52
URL: http://nergardsemma.blogg.se/
Postat av: Amlon

Kjellinskan: Jag åt hallonkaka med vaniljsås. Goodie! :)
Nergårds-Emma: Kul att se dej här! Salladen är en favorit! De har lagt in både höst och vinterkläderna! Fast jag gillade höstkläderna mest.

2007-07-31 @ 13:11:58
URL: http://amlon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback