God fortsättning!!

Jaha, då är det år 2008! :) Tänk vad fort tiden går! Tyckte det var nyss det var de hystersika millenieskiftet. :)

I dag känns det förjäkligt att gå upp och jobba. Jag är så trött! Förhoppningsvis blir det en lugn dag på jobbet idag. Sen jobbar jag i morgon, men sen är jag ledig 4 dagar. (Och börjar kl.16 dagen efter, så den känns också ledig.)

I går firade vi ganska lugnt här hemma. Orkade inte åka i väg någonstans eftersom jag skulle jobba idag, och hade jobbat på nyårsafton. Vi hade jättemysigt! Småisarna höll ut till 22.30, men då var de totalt slut. ;) Vi åt kycklingfile och potatisgratäng, orginellt värre. ;) (Hade tänkt göra cocacola-stek, men hittade ingen skinkstek.) Gott var det iaf. Till efterätt hade jag gjort pannacotta. Finns det något godare? Mums! Sen spelade sambon och tonåringen lite tv-spel och jag låg och myste i soffan. Skönt. ;) Sen skålade vi och jag gick och la mej. *hihi*


2007 kändes lite som ett "mellanår" när jag tänker tillbaka på det. Det var inte alls dåligt på något sätt, men det hände egentligen inte så mycket heller. Ett ganska lugnt år. Allt har funkat bra, vi har varit ganska friska och haft det bra, vad mer kan man begära, egentligen? :)

2008 ska jag försöka fortsätta att hålla igen på socker. Sen har jag bestämt mej att laga mer vegetarisk mat. I år fyller jag T-R-E-T-T-I-O-F-E-M år. Det känns inte klokt! Tonåringen fyller 15!! L. ska börja i förskoleklass! :) Hjeeeelp!

Men årets första dag ska jag pallra mej i väg till jobbet och göra rätt för mej. Risken är väl stor att jag möter några nyårsfirare på väg hem nu. Det brukar jag göra när jag jobbar "dagen-efter-festliga-kvällar". ;) Då känns det ganska skönt att ändå gå till jobbet, och inte gå hem och sova och vakna bakis framåt eftermiddagen. POSITIVE THINKING! ;)

Ha en bra dag, och god fortsättning!

Grattis till världens bästa Å! Du ska få ett alldeles eget inlägg sen, men jag hinner inte nu! KRAM!!!


Kommentarer
Postat av: Camilla

God fortsättning från en annan nyårsdagsjobbare. Stackars, stackars oss... ;)
Det lät som en jättemysig kväll i går.
Visst är det jobbigt att bli äldre - det är det värsta av allt tycker jag, att man blir äldre och fulare för varje år... hi hi... men förhoppningsvis också lite klokare. Jag fyller 38 i år, snart 40 - det är multihemskt!!!
Men det vore värre att fylla 78 eller så... man får alltid tänka på dem som "har det värre".
Kram på dig!

Postat av: Cissi

God fortsättning på nya året!
Du går ut hårt. :o)
Jag ska börja jobba imorgon och har lite lätt ångest just nu. Fattar inte hur jag ska orka upp.
Kramar

2008-01-01 @ 20:25:59
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: annebelle

Visst är det obegripligt hur tiden går...Min äldsta fyller 16! Hon är snart lika gammal som mig...men det är klart jag fyller 10 år mer än du i år så det stämmer inte... ;-) Jag pratade med en kvinna i 85-årsåldern häromdagen som innerligt sa att varje ålder har sin tjusning. Än så länge är jag benägen att hålla med och hoppas att jag gör det i fortsättningen också.

2008-01-02 @ 14:39:52
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Amlon

Camilla: Så du ligger tre år före mej, det känns tryggt! ;)) Egentligen känner jag mej inte gammal alls, men det känns som så höga siffror! Sen får man ju ångest när man tänker att det var 20 år sedan man var 15!! Det känns ju som nyss! KRAM!

Cissi: Hoppas din första arbetsdag varit bra! Kram!

Annebelle: *hihi* Ja, tänk att man nästan är jämngammal med sina barn. ;) Visst har varje ålder sin tjusning. Det är mycket bättre att vara 35 än 17 iaf. ;)

2008-01-02 @ 23:03:17
URL: http://amlon.blogg.se
Postat av: Kjelljuni

Great site, keep up the great work

2009-01-26 @ 10:40:58
URL: http://kjelljuni.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback