Dags att ta in parasollet?



Så här ser det ut på berget precis nu. Snö, snö, snö! Skulle ljuga om jag skrev att jag tyckte om det.. Men barnen kommer att bli stolle-glada! :) Synd att jag jobbar idag och inte får se deras miner på morgnen. De är ju lediga.

Snart ska jag pulsa i väg till jobbet. Ha en bra dag! ♥

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Här har vi bara fått ösregn och lite, lite snöblandat. Trökväder!!!

Vårt parasoll hade blåst omkull i natt och låg liksom helt platt mot gräsmattan. Himla tur att det inte blåste inåt huset och krossade köksfönstret, men man ska väl ha tur ibland också! =)

Kram och ha en mysig helg! Freeeedag! =))))

Postat av: JoVi

OMG, vem är det som bor i Norrland egentligen? hihi Så där mkt snö har inte ens vi ;) Fast jag fick julstämning av bilden! :)

2008-10-31 @ 10:56:46
URL: http://joviskarameller.blogg.se/
Postat av: Pippi

Oj, vad mycket snö ni fått! Det är nog så att vi också ligger i lä... Fast du behöver inte ta in parasollet. Korta av "stången", fäll upp det, klipp upp en liten öppning och låt det bli översnöat. Å vips har ni en mysig igloo/snökoja ;) Tack för grattishälsning och kommande kort! Dotra älskar att få egen post, så jag är säker på att hon kommer att bli lyrisk!

2008-10-31 @ 21:24:50
URL: http://langstrump.wordpress.com
Postat av: Nergårds-Emma

Oj oj oj, det var värst! Det är tur att vi slipper snön här nere. Fast å andra sidan inte. Barnen älskar ju att vara ute och leka när det är snö :-)

Ha en trevlig helg!

Kramar!

2008-10-31 @ 21:50:23
URL: http://nergardsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback