Finn ett fel

En vecka sedan:



I dag:



Roligare kan man ju titta på.. Ljuset på kortet är från gatlamporna, det är alltså ingen sol. Fy vad tråkigt!

I dag är jag ledig, Så skönt! Det bästa är att sambon är och fiskar så jag får vara alldeles i fred. O. är ju hemma, men han bara glider runt och donar. :) Sambon är sjukskriven så han är ju jämt hemma när jag är ledig. Det är trevligt, men ibland blir det bara för mycket. Jag klarar inte av att umgås med honom jämt, trots att jag älskar honom så mycket.♥ Jag är helt enkelt inte gjord för att umgås med vuxna människor jämt. "Jag vill va i freeeeeed, fattar ingen deeeeeee?!" för att citera Häxan Surtant. ;)

I dag ska O. få åka hem till mo och mo en sväng. Det är hans tur att åka dit själv. L. har bestämt att vi ska gå på bibblan under tiden. Vi har just fått upp ögonen för LasseMaja-böckerna, så jag misstänker att det blir några sånna lånade. :) En annan BRA bok är den här:


 Tycker bilden talar för sej själv. ;) Så bra är den!

Nu ska jag sätta i gång med dagen! Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Härligt med en egen dag hemma... Jag är precis som du, har väldigt stort egentidsbehov. Nu då maken är hemma med handen sedan en månad känner jag också lite grrrr emellanåt och mycket bråk och tjafs blir det. Nä, tack gode gud för egentiden.

Njut av din i dag!

Krams!

Postat av: Åsa

Kom till mig nästa helg så får du automatiskt lite egentid, MED MIG ;) Skön bild igen på O! Ser väldigt nöjd ut!

2009-01-12 @ 21:52:37
Postat av: JoVi

Du har fått en utmärkelse på min blogg ♥

2009-01-13 @ 10:55:46
URL: http://joviskarameller.blogg.se/
Postat av: Pippi

Försökte kommentera på ditt nyaste inlägg, men det gick inet så bra... Bilden du lade in är störtskön! Märker att O. och V. har mycket gemensamt utöver jämåriga syrror och dödskalletröjor :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback