Helgbilder + tv


Fredag: Disco


L. och K. i discoljuset. ;)'


Lördag: Tjejmys med pepparkaksbak


Jag kunde inte hålla mej längre. Fick lov att göra lussekatter. Det är bland det godaste jag vet! :) 4 stycken har jag ätit redan.


Sen blev det go´kolor och Robinson. Jag hittade ingen favorit, men flera jag inte gillar.. Paolo var bättre än Linda iaf. Fast han var lite tönt-matcho "Hur känns det att få däng av TJEJER" osv. Sen är det så trök med att de börjar pakta på EN gång. Men det är kul att det har börjat igen. :)

Måste skriva om Idol också. Visst blir det sämre för varje år? Eller är jag bara mätt? Jag har en favorit: Calle. Han har jag gillat sedan jag såg honom första gången. :) Towe kan jag inte riktigt fatta grejen med. Visst hon är duktig och så, men jag tycker inte hon är intressant. Erik är bra, men jag känner ingenting för honom heller. Mariette gillar jag. Hon är intressant och speciell. Och så himla fin! Men favoriten är överlägset Calle. Jag tittar på Idol för att folk i min närhet vill se, och jag vill vara med dem! ;)

I dag ska jag städa. Suck!


Kommentarer
Postat av: Pippi

Vad härliga bilder från discot! Ni verkar ha haft det bra... Skönt ♥

Postat av: Camilla

Nämen, jag tycker att Idol är jättebra i år - men jag är lite sen så det är nästan första året jag kollat på det ända från början. :)

Tove är jätteduktig och cool. Erik är min favorit. Calle också. :)

Kramar!

2009-11-22 @ 21:28:59
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Underbara discobilder =) Ha det bra

2009-11-24 @ 20:30:15
URL: http://ansgarssyskon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback