Man har inte roligare än vad man gör sej..

..därför har jag sorterat mina muffinsformar. :) Visst är de fina?


Mina favoriter är såklart de röda med vita prickar! :) Vilka skulle du vilja ha en smaskig muffins i om du hälsade på på Berget?? :)

Annars har dagen varit bra. Har jobbat. O. har haft pyjamasparty på dagis. Det hade varit superkul. Bland annat berättade han att han hade dansat järnet. ;) Tjejerna har varit i skolan. Sen har vi tvättat. Jag har plcokat i hop massor av vinterkläder som jag ska skänka till Röda Korset. Jag har insett att jag aldrig kommer ha tid och ork att sälja allt på Tradera, så jag skänker det i stället. Det känns bra!

Sen har UNDRET skett. Hyresvärden har hört av sej och på måndag ska de nog börja tapesera om här hemma. Jippie!! Ändrade oss i sista sekunden. Men den här ska vi ha i vardagsrummet:


Och den här i hallen:



I sovrummet har jag bestämt att jag ska ha ljusblått. Tonåringen ändrade sej i sista stunden, nu ska hon ha svart/grå/silver randig fondvägg och gråa väggar. Köket, småisarnas rum och extra rummet (dvs SKRÄPRUMMET!) får vänta ett tag. Köket ska vi ändå få omgjort nästa år. Wie! Då får vi diskmaskin också. Längtar! ;)

Sen pratade jag med bästa J. också. Vi bestämde oss att vi ska gå både på klassfest OCH på kommunfesten. Herregud, vilken helg. Kommer vara slut i ett år framöver jag som är så ovan.. ;) Naturligtvis får jag dåligt samvete som går ut två kvällar på raken och lämnar bort barnen. (De är hos sin pappa, där de ändå skulle vara för jag skulle egentligen jobbat..) Jag blir så arg på mej själv som känner så. Löjl! Men det brukar gå över.. Jag kanske rent av behöver andas lite vuxenluft. ;))

I morgon får jag gosa bebis, om jag har tur. Lyckost mej! ♥ Apråpå bebis så var det en som sommarjobbade hos oss i somras som fått en liten pojke. Han skulle heta Gottfrid! Hur sött som helst ju!!!! :)

Nej, nu ska jag plocka tvätt, duscha, kolla på tv och äta mandariner. Sen måste jag nog sova lite också. Tidiga morgon i morgon igen. Sen har O. avslutning på vattenleken. Då får vi vara med och titta. Jättekul! :)

Föresten, tror ni inte att jag hångel-drömde häromnatten igen. Den här gången drömde jag om:


Det var en nästan mardröm, faktiskt. Jag föredrar nästan Kronér faktiskt.

Apråpå hångel så har jag fått ett övernattningserbjudande i helgen. Får se om jag tar det. ;)

Natti!

Kommentarer
Postat av: Camillas dagar

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

Men hellre Andreas än Lasse Kronér?!? Annars börjar jag fundera...

Hjärtmuffins vill jag ha på Berget! Gärna!

Kram!

Postat av: Åsa

Jag vill ha i de röda med vita prickar eller de svart med vita hjärtan! Nästa gång du är i Sthlm måste du besöka Muffin bakery, om du inte varit där. Jag ska dit med brorsdöttrarna nu i slutet på nov å MUMSA! Förra året åt jag en supergod strawberry/cheesecake-muffin.. ♥ kärlek säger jag bara!

Klar du å J ska gå ut å rocka som i gamla tider! Men jag vill höra allt sen, bara så du vet.. låghöjd eller icke! Kramen kramen!

2009-11-04 @ 17:04:01
URL: http://fialottapersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback