Gott nytt år

Gott nytt år

Världens minsta fyrverkeri.. Men ändå.. Gott nytt år! :)
Här blir det en lugn nyårsafton med "bara" familjen. Vi ska äta taccos. Och så fruktsallad till efterrätt. Helt enligt barnens önskemål. :)

Sen är det ju "Sunes sommar" i kväll. :)

Ha inga tulo mellan knäna i kväll. *hohoho*

Gott nytt år!!

Nostalgi

Nostalgi


I dag kom jag över "Kåldolmar och kalsipper" med Nationalteatern. Åh, vad kul att lyssna på den! Den hade jag när jag på LP var liiiten. I´m a proggkid.. :) En av låtarna heter "Mammarock" och den var riktigt rolig. Tror inte jag tyckte den var något speciellt på 70-talet, men nu gjorde jag det. :)



Ååååh

Sitter och läser gamla mail jag skrivit. För tre år sedan var jag gravid med O.. Precis i dag för tre år sedan drömde jag att jag fick en jättefin pojke med massor av mörkt hår. Och det var precis vad jag fick! :) Pojken är fortfarnde jättefin, även fast han numera är blondino. :) Älskade sötpotatisen!

Vad jag blir nostalgisk när jag läser om mina graviditeter. Suck, jag tror jag aldrig kommer att känna mej _klar_ med att få barn. Hade jag bara tänkt med hjärtat så hade jag skaffat hur många som helst. :) Men EN till tycker t.om hjärnan att jag borde ha. :)


Förresten.... Börje!

Vad glad jag blev när jag såg att Börje hade funnit kärleken. Är helt säker på att Bonde söker fru hade blivit en större succe om han hade varit en av de fyra bönder man fick följa. I stället för Per-Martin och Markus.
 
Jag gillade ju Per-Martin bäst i början, men jag gillade honom mindre och mindre ju längre serien gick. Usch! Micke blev min favoritbonde, Andreas var bättre än jag trodde och Marcus var ju galet tråkig.

Men Börje, han råkkar liksom.. :)

Året som gått

Saker jag minns:

* Att jag började jobba 1/1. Hade verkligen ångest inför det, men det var ju inte så farligt. Nu tycker jag rentav att det är ganska så kul.

* Att småisarna började på dagis. Som jag bävat för det då.. Men det gick hur bra som helst, och vi har världens bästa dagis! Barnen älskar sitt dagis!

*M börjar i sjuan och fyller tretton. Hallåå? Tiden går alldeles för fort..

* Sommaren. Varm och lång och alldeles underbar. Förutom en jobbig grej i mitten av sommaren.. *grin* Jag jobbade heltid natt i sex veckor och det gick hur bra som helst. Det är jag stolt över det.. *hihi*

* Roliga grejer på sommaren.. Stadsfesten, Stholmresen med mina flickor, Leksands sommarland osv. osv.

* SM-, VM-, OS-guld i hockey! Vilket år! :)

* Läskiga grejer: typ Mordet på Bobby, människan från det förflutna osv

* Allt som hänt med barnen under året. Hjälp, vad de har utvecklats! Hinner inte med!


Nu måste jag se Bonde söker fru-bröllopet så det får räcka för nu. Det har iaf varit ett bra år! :)


Sunes sommar..

..tittar stortjejerna på nu. Den är ju så rolig!
"Anna, nu går du inte för långt. Du är ju bara 14 år" :))
"We call them wienerbröd, wiiinärbrooods"

Själv sitter jag och inte fattar hur jag ska skriva ett CV. Känns SÅ fånigt att skriva en massa om sej själv när jag ska skicka det till min nuvarande chef. Precis som om inte hon vet allt om mej redan. Känns så fånigt att söka en tjänst jag redan går på. Men jag måste ju..

Men jag tror inte det blir i kväll.

lö

Onsdag

Tänk att julen är slut nu. Så mycket arbete för så kort tid, egentligen. Men jag vill inte vara utan allt man har att göra innan julen, det hör till och är en del av julstämningen! :) Fast i år har det varit ganska mycket att göra inser jag. För jag har haft jättesvårt att relaxa på kvällarna nu efter jul. Antar att jag fortfarande går på högvarv.

I går hade jag min stegräknare på mej på jobbet. Vi hade en ovanligt lugn dag iom att det var annandagen och ändå gick jag över 8000 steg på 5 timmar. Helt otroligt egentligen. Inte konstigt att jag kan känna mej trött efter jobbet ibland. :) I morgon jobbar jag kväll, då ska jag också kolla hur mycket jag går. I dag är jag ledig, så då får stegräknaren vila. Fast jag kanske tar på mej den när jag går ut. Misstänker att jag kommer att bli fixerad vid den.. :)

I dag är jag som sagt ledig, och då jobbar sambon. Fast jag har ju sällskap av fyra underbara ungar. Förnärvarande leker en med sin julklappsbrandbil, en spelar Sims, en vispar grädde till våfflorna vi snart ska äta, och en hejar på visparen i hopp om att få slicka en visp. Nu drog han med brandbilen ut typ 4 meter hushållspapper som han behövde för att polera brandbilen. :) Själv glömde jag just en våffla..

I dag fick jag vårkatalogen från HM. Det känns overkligt! Fast ändå skönt, nu blir det bara ljusare och ljusare. I går när jag var och tittade lite på hemtex fick jag akutlust att köpa saker i våriga färger. :) Fast först vill jag ha snö!

God afton!

God fortsättning! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det på jobbet idag. :)

Våran julafton var precis så mysig som julafton ska vara! God mat, tindrande barn, tomte, julklappar, gemenskap och bara mys! Jag fick världens bästa julklappar, jag måste ha varit en snäll flicka. Bla. fick jag presentkort på Ikea och en stegräknare. Tjoho, precis vad jag hade önskat mej! :) Nu jäklar ska jag kolla hur mycket jag gå under en dag.

O.s bästa julklapp var en polismotorcykel med en polis på. Han var så lycklig över den att han t.om sov med den i natt.. och i dag på da´n. L.s bästa julklapp var såklart silverglitterskorna. Hon ville helst sova med dem, men det fick hon inte eftersom hon och jag delade säng i natt . :)(Vi sov hos mo. och mo.) Vad M.s bästa julklapp var vet jag inte, men hon fick Alfapet och det har vi spelat enheldel. :)

I dag har jobbat. Det gjorde mej ingenting. Jag tycker faktiskt att det är skönare att vara ledig innan jul (vilket jag var, i 4 dagar). Och jag var ju ledig i går, såklart! Jobbar i morgon med. Så nu ska jag nog krypa ner mellan lakanen och läsa lite.

Hoppas alla får en fortsatt härlig jul!

KRAM!

God jul!

God jul!

God jul alla goa människor! :)
Hoppas ni får en riktigt härlig jul!
Kram, Amlon

Ps. Granen är förra årets, detta år är den större, men minst lika pyntig.. :)

Julefrid..eller?

I dag var det kaos på jobbet. Våran grupp var små rebeller och flydde till ett undangömt rum i huset, som inte de andra grupperna vet om. Och där satt vi och åt. Det kommer inte att bli bra det här. I dag sa min chef åt mej att tjänsten som jag går på skulle ut, och att jag måste söka den. Det skulle vara skönt med en fast rad (har ju bara fast jobb inom kommunen, men inte en fast plats), men ändå jätteläskigt. Det blir så defenitivt på nåt vis. Fast å andra sidan är det ju en trygghet såklart. Det är ju inte ens säkert att jag får den, även fast jag går på den nu.

Efter kaosdagen gick jag och hämtade mina solstrålar på dagis. Sen gick vi på stan och handlade en julklapp till storasyster M. M. får nästan bara mjuka paket i år. Vad sjutton köper man till en trettonåring? I morgon ska jag göra klart mina inköp. Har sån tur att jag har semester i morgon. Barnen är inbjudna till dagis på julfest så jag får en stund alldeles ensam på stan. (Ensam o ensam, allt är ju relativt..) Känns lite smålyxigt. Och jag har förengångsskull inte dåligt samvete. Applåd!

Vad lyckliga barnen är över snön. Det är typ 5 mm, eller något. :) Men vad mycket juligare allt blev.

Sen som slutkläm måste jag bara skriva: Se till att lära era barn att visa känslor!
Jag har några människor runt mej som har väldigt svårt att visa känslor. NU går det inte att lära dem det. Det skulle ha gjort långt, långt tidigare. Trots det försöker jag, och jag stångar mej blodig..

Å andra sidan kanske folk tycker att jag borde lära mej att dölja känslor lite bättre, vad vet jag??

Godnatt , kamrater!

Nu skulle jag kunna..

..skriva ett trååånande inlägg om hur förbaskat snygg Dr Mc Dreamy är. Men jag låter bli, jag är väl vuxen. :)

Just nu känner jag mej som en bitter tant. Vi har bytt lokal på jobbet. Vi får dela med två andra grupper. Från att ha varit en självständig liten grupp (Vi är som mest 6 st som jobbar samtidigt) så ska vi nu dela kök mm. med ca 20 personer till. I kväll var första kvällen i nya lokalen, det SÖG! Usch, jag längtar redan tillbaka till våran gamla lokal. Törs inte tänka på när alla ska in och äta lunch samtidigt i morgon. Dessutom är det ju så noga med sekretess och sådant, jag förstår inte hur vi ska kunna ha det när vi inte ens har ett eget rum att vara i. I kväll fick vi sitta och rapportera till nattpersonalen inför öronen på de andra grupperna. Är det sekretess? Hoppas att det blir bra ändå, jag kanske vänjer mej. Eller så är jag bara en bitter tant. :)

Äsch det blir nog bra i morgon. Man har bara lite svårt för förändringar när man börjar bli gammal. :)


Dags att sova, godnatt!


Det snöar ute!!

På riktigt! Åh, tänk om det kunde få ligga kvar. :)

I dag är vi halvlediga. Jag börjar jobba kl.16 och småttingarna ska som vanligt hem till mormor och morfar tillsammans med M.  Idag ska de göra pepparkakshus. *Mys!*

I dag har vi bakat en sats till med lussekatter. Alla i familjen älskar lussekatter så de går fort åt. Sen gjorde jag saffranskola och i går gjorde jag knäck. Jag älskar att pyssla med sånt!

I kväll ska jag springa hem efter jobbet. Det är ju min man på tv då, Dr Mc Dreamy. :)) *gaaaaah*

Ha en bra dag alla!

Favoritskiva


jk

Det här är en av mina favoritskivor genom tiderna. Åh, vad jag har lyssnat på den! :) Kan fortfarande varenda text, trots att skivan kom ut för, ehrm..., 17 år sedan! Hur gammal var jag för sjutton år sedan, typ nyfödd va?! :)) Hur som helst så älskar jag den här skivan!!

Vilken är din favoritskiva genom tiderna?

Åhåjaja

Dagens låt: Har haft "Oregano" med Björn Rosenström på hjärnan hela dagen. Lånade M.s Mp3a när jag gick till jobbet i morse, och där fanns den låten.. *haha*
Dagens dusch: En efter-jobbet-dusch. Skönt!
Dagens frisyr: Just nu bara nytvättat
Dagens smink: Ingenting nu, mascara tidigare
Dagens händelse: Nya tanten på jobbet, och när jobb-M. kraschade draperiet. Hysteriskt roligt!!!
Dagens planer: Bara gå och lägga mej!
Dagens vill ha: Sinnesro!
Dagens saknad: Inget speciellt
Dagens drog: Apelsiner och cola
Dagens tråkigaste: Att sambo-M och jag var lite oense
Dagens finaste: Svårt att gissa? Mina fina barn!
Dagens måste: Ska nog ögna lite i allt om mat innan jag somnar!
Dagens dricka: Cola!
Dagens köp: Mjölk, yoghurt, purjo, grädde, mandel mm
Dagens mat: Potatis och purjolökssoppa och ostfralla. Mums!
Dagens sjuka: På jobbet
Dagens kärlek: Sambo-M, även fast vi är inne i en ganska jobbig period nu. Tack människan från det förflutna, tack så j*vla mycket!
Dagens mående: Bara bra! :)

Galet fula byxor

Sitter i godan ro och tittar på Cheap monday-kläder till min tonåring när jag får se dessa byxor. My eyes, my eyes!! Galet fula!

löxjkbäaevtb
Bilder härifrån

God morgon!

Jag gjorde det igen. Gick upp en halvtimme tidigare, bara för att det är så skönt att vara lite ensam. Så nu har jag ätit frukost och läst tidningen med levande ljus, mysigt! Snart ska jag pallra mej i väg till jobbet. Det är faktiskt bara två grader ute. Jag har tappat bort min favoritmössa. Igen. Har köpt två likadana redan, coh nu är båda borta. Jesus.. Jag har järnkoll på familjen och allt som har med den att göra, men mina egna grejer försvinner liksom bara.. Kooonstigt, va? :)

I dag jobbar jag delad tur. I pausen måste jag köpa julfrimärken. Sen ska jag hem och kramas med mina barn. Det är så roligt för L. och O. lekar så otroligt mycket med varandra nu. Det är mycket roll-lekar. Häromkvällen satt jag och tittade på dem när de lekte. Miitt hjärta bara svämmade över, underbara ungar! :))

En av mina jobbarkompisar har fått en bebis. Jag tog genast på mej att sköta insamlingen och inköp av bebiskläder. :) Åh, tänk en liten bebispojke! Tänk att snusa på den varma, fjuniga hjässan. Tänk att få räkna de där pyttesmå söta tårna. Tänk att få höra det där första skriket. Tänk att få se när bebisen tar första taget på bröstet. Tänk att titta på de där små öronen, hur alldeles perfekta de är. Tänk att bara få lukta på en nyfödd bebis! Jag är skyldig världen en bebis till, så är det bara!! :))

Näe, nu måste jag förbereda mej för en ny arbetsdag. Back to reality.

Jag älskar den här låten

Får knottror på armarna när jag lyssnar på den. Texten är ju så bra!!

We've all seen the man at the liquor store beggin' for your change
The hair on his face is dirty, dread-locked, and full of mange
He asks a man for what he could spare, with shame in his eyes
"Get a job you fucking slob," is all he replies
God forbid you ever had to walk a mile in his shoes
'Cause then you really might know what it's like to sing the blues

Then you really might know what it's like
Then you really might know what it's like
Then you really might know what's it like

Mary got pregnant from a kid named Tom that said he was in love
He said, "Don't worry about a thing, baby doll
I'm the man you've been dreaming of."
But 3 months later he say he won't date her or return her calls
And she swear, "God damn, if I find that man I'm cuttin' off his balls."
And then she heads for the clinic and
she gets some static walking through the door
They call her a killer, and they call her a sinner
and they call her a whore
God forbid you ever had to walk a mile in her shoes
'Cause then you really might know what it's like to have to choose

I've seen a rich man beg
I've seen a good man sin
I've seen a tough man cry
I've seen a loser win
And a sad man grin
I heard an honest man lie
I've seen the good side of bad
And the downside of up
And everything between
I licked the silver spoon
Drank from the golden cup
And smoked the finest green
I stroked the fattest dimes at least a couple of times
before I broke their heart
You know where it ends, yo, it usually depends on where you start

I knew this kid named Max
who used to get fat stacks out on the corner with drugs
He liked to hang out late
he liked to get shit-faced and keep the pace with thugs
Until late one night there was a big gun fight and Max lost his head
He pulled out his chrome 45, talked some shit, and wound up dead
Now his wife and his kids are caught in the midst of all of this pain
You know it crumbles that way
at least that's what they say when you play the game 
God forbid you ever had to wake up to hear the news
'Cause then you really might know what it's like to have to lose
Chorus

Then you really might know what it's like
Then you really might know what it's like
Yeah then you really might know what it's like
To have to lose

"What it´s like" - Everlast

Ensam hemma

Mormor och morfar var just hit och hämtade småttingarna. De ska vara hos mo. och mo. tills sambo-M kommer och hämtar dem där efter jobbet. Det var två glada barn som gick i väg. De älskar att vara där, allra bäst är att vara där själva, utan mamma. :)

Men vad konstigt tyst det är här hemma. Jag är verkligen ovan att vara hemma ensam. Det är otroligt vad min familj fyller hela lägenheten med liv. Härligt!

Nu ska jag passa på att bränna av någon bra låt HÖGT. Det kan jag sakna ibland. Sen ska jag gå via stan till jobbet.

Ajöken!

God morgon!

Ännu en mörk morgon. Fast ljus ändå, för barnen är så pigga och glada. De livar verkligen upp mej! Snart ska vi äta frukost framför tv:n. L. har beställt kokt ägg. Sen tror jag att vi ska baka en sats lussekatter till, eller så gör vi något annat. :) Skönt att inte ha något planerat.

Det enda jag har planerat idag är att jobba. Börjar 16 idag.

Ha en bra dag!

Tomten, jag vill ha..

* Städhjälp och helrenoverad lägenhet :)

* Choklad
härifrån

* Den här boken. Den har jag köpt till mej själv i julklapp. :)

* Några bomber från Lush. Mycket annat också, såklart.

* En biljett till den här filmen. I love Micke Nyqvist!

* SNÖ!

* En ny garderob, och nytt innehåll.

* Ett nytt överkast till sängen. Fast jag vet inte hur det ska se ut..

* En skön fåtölj som bara är min. Kanske en sån här modell? Fast annan färg. Och så en fotpall.

* En resa med la familia. MYS!

+ 1000 grejer till. Alla mer eller mindre realistiska. :)

Ta Skada av att klä ut sej till prinsessa?

Hoppas att den där tjejen som var med på "Söderlund & Bie" skämtade när hon sa så. Det kan inte finnas folk som fortfarande tror att det är skadligt för pojkar att leka med "tjejgrejer". Säg att det inte är så?!

Dags att blogga lite igen..

Har legat av mej lite. Sen när man väl vill så strular det så in i vassens. Typiskt!

I detta inlägg ska jag inte skriva något om det som jag skrev om i tidigare inlägget. Jag vill inte ens tänka på det. Men jag är iaf så glad att jag har folk i min närhet som jag kan lita på, och det har jag alltid haft i  mitt liv.

I går var vi på lussefirande på dagis. Det var jättefint och jag blev som vanligt väldigt rörd. Jag klarar inte av barn som sjunger, då måste jag grina lite. Jag har blivit som min mamma. Jag kommer i håg att jag alltid sa åt henne innan examen och liknande "I dag får du INTE grina, mamma. Lova det!" :) Å nu sitter jag här, och är lika pinsam själv.. *haha* Apråpå pinsamt så höll L. på att greja med något, då hörde jag att hon sa "Men åh, vad pinsamt".  Märks att hon har en tonårings-storasyster! :)

Hur som helst så var O. pepparkaksgubbe och L. tärna. Det är ju mycket glittrigare att vara tärna än lucia eller något annat. Sötast i världen var de förstås!

I dag har jag varit till frissan och friserat både O. och L. Så nu är de julfina, väldigt väldigt julfina. *sötisarna* Det är så roligt att se dem när de blir klippta. O. sitter där som ett litet ljus. Det gör L. också, men O. är man mer ovan att han gör det. :) När O. var klar gick han till lekhörnan och lekte. Ett tu tre var det två av frisörena som var där och lekte med honom. Charmören! Jag kommer få det jobbigt när han växer upp, han är redan en riktig kvinnokarl. :)

Annars flyter det på som vanligt. Skönt!

Veckans FET-DISS!

Människan från det förflutna har gjort det igen! Samma sak som förra gången. Hur jävla dum får man vara?? Tycker så synd om människor runt den personen. Allra, allra mest två stycken. *grin*

Inte en gång till! Jag vill inte!

Ge mig sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.

Exakt!

Hissa och dissa

Hissa och dissa
I dag hissar jag:

* Julbordet igår. Gooood mat, trevligt sällskap, och faktiskt inget regn! Lycka! :)

* Rymdfärden. Jag tycker det är spännande, har alltid varit faschinerad av rymden.Ett av de stora samtalsämnena här hemma. L. är jätteintresserad!

* Att jag har fått enheldel gjort idag. Heja mej!

* Pepparkaksbak hos mormor och morfar på eftermiddagen. Mys!

* Att jag är ledig idag. Det är det bästa som finns ju!

Men jag dissar:

* Att tröjan till pepparkaksdräkten är borta. Jag tror det spökar här hemma!

* J*vel-vädret! Det är två veckor till julafton, hallååå?!

* Mörkret! Alla är så trötta! L. somnade när vi läste nyss, vad sker liksom?

* Att jag känner mej lite halvstressad.

* En människa från det förflutna, say no more..

Söderlund & Bie igen

Söderlund & Bie igen Bild från SVT

Vad jag skrattade i senaste avsnittet när de skulle ha en romantisk afton! Så typiskt! Pappan började blöda näsblod och Ann somnade när hon ammmade bebisen. Säger det igen, det programmet är verkligen helt underbart! *kärlek*

Lördag

I dag är det lördag, och jag är ledig. Skönt! Fast tyvärr tokregnar det ute och är så grått. Jag längtar redan till kvällen när jag ska ligga i soffan och halvsova till "Harry Potter och de vises sten". :)

I dag har jag och mina flickor namnsdag. Hurra för oss! :) L. fick en glitterbricka och M. fick parfym. Själv fick jag ett frisörbesök tidigare i veckan. Gick hos en ny frisör. Hon var jättetrevlig! Plus att hon hade bra smak. Hon hade också en liten O-pojke hemma. :)

Just nu är det lugnet här hemma. Alla barnen är utspridda och leker/grejar med saker de gillar. O. pratar om M:s kompis Mikaela, eller Mikaelak som han säger. *hihi*

En sak som är ganska intressant med sons lek är att när det alltid någon som är i fara. Alltid är det någon som skriker "LÄLP LÄLP!!!!" Spelar ingen roll vad han leker med så är det alltid så. Han blir nog brandman när han blir stor. :)

På onosdag är det lucia. L. har velat hit coh dit vad hon vill vara. Hon har verkligen varit inne på ALLT, tom. stjärngosse. :) Vi får se vad det blir i slutändan. O. ska nog vara pepparkaksgubbe. Helst skulle jag vilja att han vore stjärngosse, det finns inget sötare. Men jag tror det får vänta några år, tills han kan skrida in lite bättre. L. bränner av luciasångerna dagarna i ända här hemma. O. nynnar mest på "Tanta lusjia" :) Älskade ungar!!

Man borde..

Man borde..

..vara lite mer som Tiffany Persson! :) Hon är min idol. Jag älskar Hipp hipp!

Söderlund och Bie förresten

Åh, vad jag har fastnat för det programmet. Tycker det är så skönt vanligt på nåt sätt. Tycker Ann är helskön och modig som visar sina mindre bra mamma-sidor offentligt. Skulle vilja att hela programmet skulle handla om hennes familj. :) Dessutom har ju Ann så mycket fina Odd Molly-kläder! Och jättefina barn!
Hon är en skön kontrast mot alla super-mammor i alla föräldratidningar.

Värst är Mama där alla mammor har en egen jättebra karriär, är alltid snygga och välklädda, hinner träna och träffa sina vänner och åka i väg på lyxiga små resor med sin man/själv/vänninorna osv osv. Blir ganska trött på den tidningen ibland. Fast jag blir trött på ALLA föräldratidningar iofs.

Här sitter en annan och jobbar 75%, tränar inte (mer än promenader och sånt), hinner sällan träffa vännerna, åker absolut aldrig på några weekend-resor utan barnen, och  mina kläder ska man inte prata om.(.De är iallafall hela och rena. :)  ) Ganska misslyckad med andra ord. Men för tillfället är jag nöjd med att lulla runt i min lilla mammabubbla. :) Jag är en riktig trökis.

Näe, nu ska jag gå och lägga mej. Godnatt!

Läskiga grejer

I dag har läskiga katten i trappen förföljt mej. Vad är det för fel på ägarna? Varför ska kattstackarn vara i trapphuset hela dagarna. Sambo-M var ner i tvättstugan nu, och då satt katten i trappen och jamade och ville följa med honom in till oss. I dag när jag vari tvättstugan kom den in och hoppade upp på våra rentvättade kläder. Men då blev jag faktiskt sur. Vi är ju två kattallergiker hemma hos oss liksom. Men mest sur blir jag förstås på ägarna, vad är det för fel??

Jag får iallafall träna på att komma över min katt"fobi". Alltid något!

En annan läskig grej jag sett idag var mögel! Finns det nåt värre? Direkt jag ser det vill jag helst bara spy. Vet precis när det började. Det var när jag väntade L.. Jobbade och skulle servera någon nyponsoppa. Jag hällde upp och det enda som kom ur förpackningen var mögelbollar. Fy fan vad äckligt det var. Jag var förstås extra känslig iom att jag var gravid. Men det har suttit i sedan dess. *Uäck*

McDreamy

I dag har jag och M. kollat på Greys anatomy. Det är en av mina favoriterserier genom tiderna. Tycker det är så himla bra. Dessutom (som jag nämnt X antal gånger förut) så är ju Mc Dreamy så snygg!!
Muntrar upp mej själv med en bild av honom..

mcdreamy

Sweet lord!

:))

Har lånat bilden
härifrån.
Undrar om jag ska önska mej en planch i julklapp? :)

Välkommen till snön!

Jag är så dödligt trött på allt mörker. Jag vill ha snö ! Jag kommer gå under om det inte blir lite ljust ute. Därför har jag gjort om min blogg lite. Här finns det både snö och ljus. :)

Tårtan

vv

Här är 4-årstårtan i värsta glitter-glamour-rosa-prinsessa stil. ;)(Det rosa i mitten ska vara en prinsesskrona, den är betydligt tjusigare sedd från sidan..) Lägg märke till den underbara lilla handen. :)

Advent

hgny
b

Eftersom jag jobbar i helgen adventspyntade jag i går. Här är två av mina älskade stjärnor! Nu för tiden har jag bara en ljusstake. Tycker så mycket bättre om stjärnor! Förr i tiden hade jag olika stjärnor uppe året runt, bara för att de är så fina. Bla. hade jag en jättestor blå hängandes i vardagsrumstaket. :)

Jag är nöööjd!

Jag är nöjd med finalen. En värdig underbar vinnare, och en skitbra tvåa! Synd att det är slut på det nu bara.. ;)

Tänk att jag har gått upp en halvtimme tidigare än vad jag behöver bara för att "det är så skönt att få en lugn stund för mej själv". *haha* Låter ju jättevuxet. Annat var det när jag konfirmerades och verkligen LED av att behöva gå på högmässa kl. 11 på förmiddagen. Jättetidigt ju.. ;)

Snart dags för Idol-final!

Åh, det ska bli så kul att se pojkarna! Synd nog är M. hos sin pappa i kväll, så jag har inget engagerat sällskap.. Hur som helst så gillar jag båda killarna _jättemycket_ och egentligen kvittar det vem som vinner för båda kommer väl få göra en skiva ändå.

Markus är ju sååå bra, men Erik är allt lite mer hjärteknipande på nåt vis. :) I´m lost in the Idol-heaven.. *haha*

Heja båda två!