En underbar, vanlig dag

Jag har bytt till kvällsskift idag. Är hemma med pigga, men hostiga barn. Vi har inte riktigt blivit immuna mot dagisbacillerna än. Jag blir galen på föräldrar som skickar sina förkylda barn till dagis. *grr*

I dag har vi haft en lugn och mysig dag. Barnen har inventerat utklädningsklädeslådan, och varit allt mellan himmel och jord. L. har förstås varit prinsessa. Just nu är det mycket prinsessor och glitter som gäller för henne. En annan sak som ligger på 10-i-topp här hemma är Mora Träsk. Allra bäst är honky tonk, som vi alltid värmer upp till på gympan. Det är så kul att se båda småttingarna ståendes framför stereon och shäjka järnet. O. sjunger i högan sky, förstås. ;)

I går såg jag på "Älskling, vi dödar barnen" och blev illa berörd. Dels av att man gör ett sånt program, och dels att det finns barn som har det så _torftigt_ som barnen i programmet hade det (Eller det kanske var som det vinklades? Vad vet jag??) Tolvåringen var ju alldeles blek. Alla barnen verkade understimulerade, tyckte jag. Jag fick sånt kli på mamman.. Men jag tycker det är hemskt att man söker sej till tv för att försöka förändra sitt liv. Jag tycker det blir på bekostnad av barnen. Mamman och pappan är stora nog att välja själva, men barnen får inte välja om de vill exponera hela sitt liv i tv. Näe, usch!

Jag gör säkert _massor_ av fel som förälder, men grönsaksbiten har aldrig varit ett problem här hemma. Barnen älskar frukt och grönt. L. När vi är ute och äter på våran stammisresturang äter L. bara från salladsbuffen. Mest kikärter och svarta oliver. :)


Tack o adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback