Saker andra gör, som jag har svårt att se mej själv göra ;)

  • Dela en förpackning hårfärg med någon i familjen. Tycker det ser så kul ut när hela familjen har samma färgade hårfärg, typ här kommer familjen Mahogny.. *haha*
  • Klä mej likadant som min sambo, typ lika joggingdressar en myssöndag. ;)
  • Bleka slingor på min 4åring, eller mixtra öht med barnens utseende.
  • Tokhandla presenter och prydnadssaker på Dollarstore
  • Använda spetsgardiner.
  • Köpa en Burberry-sjal image179 
  • Ha pedantiskt hemma, men även att ha kaosrörigt. I´m in the middle! :)
  • Bli superromantikst behandlad. Jag klarar inte av romantiskt bjafs! :)
  • Tjata ihjäl mej på mina barn. Försöker verkligen låta bli att tjata!'
  • Gifta mej, eller förlova mej. Been there, done that, och det gick åt skogen. (Iaf förlovning, gifta mej har jag inte prövat.. ;))

(PS: Jag ser inget fel sådär i grejerna, men det är inte min grej liksom. ;) Fast jag kan inte fatta varför man ska mixtra med småbarns utseende iofs. DS)


Fredag

image178

Så här skulle jag önska att mitt fredagsmys såg ut. Men eftersom jag försöker hålla igen så ska jag inte äta någonting. ;) Eller möjligen en liten bit mörk choklad.. Jag hatar att jag är så tjåååååck. Jag vill moffla och må bra! Hur som helst så tycker jag fredagen är veckans bästa dag.

I morgon ska vi nog åka till Ikea. LYCKA! KÄRLEK! :)

Men ha en härlig fredag allihopa. :)
Och en fin lördag!

Föresten!

Tack för alla grattis! Ni är för rara! Tack!

Häromdagen köpte jag en riktig höjdare till småisarna: image177
Åh, vad de skrattar! :) Rekommenderas!

Nu ska jag snart gå to da wörk. Bye!

I´m stuck with the Clash

Gick upp för en stund sedan, med den här låten ekandes i huvudet. Jag älskar den och har massor med roliga tonårsminnen till den. :)

Tyvärr kan jag inte kopiera videos från youtube, jag kunde förut men nu kommer jag inte ihåg hur man gjorde.. Nån som kan hjälpa?

Här är iaf länken:
http://www.youtube.com/watch?v=RCZ8Y6EUIus

Och texten. :)

Say you stand by your man
Tell me something I dont understand
You said you love me and thats a fact
Then you left me, said you felt trapped

Well some things you can explain away
But my heartaches in me till this day

Chorus
Did you stand by me
No, not at all
Did you stand by me
No way

All the times
When we were close
Ill remember these things the most
I see all my dreams come tumbling down
I wont be happy without you around

So all alone I keep the wolves at bay
There is only one thing that I can say

Chorus

You must explain why this must be
Did you lie when you spoke to me

Did you stand by me
No, not at all

Now I got a job
But it dont pay
I need new clothes
I need somewhere to stay
But without all these things I can do
But without your love I wont make it through

But you dont understand my point of view
I suppose theres nothing I can do

Chorus

You must explain why this must be
Did you lie when you spoke to me?

*kärlek* :)

Have a nice day!

Nu..

..ska jag ta vägen till jobbet via stan. På stan ska jag unna mej någonting alldeles till mej själv. Dels för att jag har fått en egen rad, och dels för att jag har en galet oförstående sambo (just idag iaf..). Varför kunde jag inte bara få vara glad över tjänsten liksom..? Inte för att hans oförstående hade med den att göra utan om något helt annat, men det känns ju som lite smolk i glädjebägaren iaf.. Jaja, shit happens. Lite väl ofta ibland bara.

I dag har jag och småisarna haft världens skönaste dag. Vi har skrattat och bara haft det mysigt. Sånna dagar älskar jag!!

I dag fick vi brev med bindor i  från Always. Det var till tonåringen. På kuvertet stog det "Mamma, akta dej! Jag är på väg att bli en dramaqueen!". Helloou?!

Ha en bra dag alla!

Jiiiiiiihoooooooo!

Denna blogginnehavare är numera innehavare av en fast tjänst på stället jag jobbar på nu. YÄS! Äntligen! Har haft fast jobb inom kommunen i 5 år eller så, men ingen fast plats. Vilket har betytt att jag inte varit säker på ställena jag jobbat på, utan har kunnat flyttats runt efter behov. Men inte nu längre! I don´t do runtflyttning anymore! :) Inte för jag tänker vara kvar på mitt jobb jämt, men just nu känns det som en skön trygghet.

:)

Måsten

Varför finns det så mycket "måsten"?? Jag är så trött på allting jag måste göra hela tiden. Sen blir jag trött på mej själv som måste göra alla måsten. När blev jag en icke-livsnjutare??

Nog för att jag njuter av livet, massor, men just nu känns alla måsten helt oövervinnerliga. Jag tror jag tar semester från allt hemarbete på obestämd framtid. (I WISH!)





Tillbaka till verkligheten, nu måste jag laga mat.........

Fyra

Har blivit utmanad av Pippi! ;)


Fyra jobb jag haft:

1. Städerska

2. På dagis
3. På växthus
4. På servicehus


Fyra filmer jag kan se om och om igen:

1. Can´t buy me love :)
2. Notting hill
3. Titanic

4. Emil-filmerna! :) Och alla andra A.L-filmer


Fyra ställen jag bott på:

1. På berget

2. Ett annat ställe på berget

3. Vid sjön

4. I en annan stad


Fyra TV-program jag "älskar" att titta på:

1. Greys anatomy
2. Vänner

3. Sex and the city
4. L word


Fyra platser jag har semestrat på:

1. Cypern
2. Italien

3. Rhodos
4. Mallis

Webbsidor jag besöker dagligen:

1. Bloggen
2. Andras bloggar
3. ...

4...


Fyra favorit-maträtter:

1. Tacos, nachos, burritos osv
2. Köttfärsgryta med potatis och morötter
3. Skinkfrestelse
4. Ungsgrillade grönsaker

Fyra ställen jag skulle kunna tänka mig att vara på just nu:

1. Ute i solen, utan en massa måsten
2. På Ikea
3. Med mina gosiga vänner någonstans
4. I Stockholm


Blir så sur..

..på blogg.se. I går när jag hade lite tid att kommentera i olika bloggar, så funkar förståss inte det. Och varför står det att jag har fått en kommentar på ett inlägg när det egentligen är två? Osv. osv.

Nu ska jag snart i väg och jobba, men i morgon är jag ledig. Skönt! Helgen har varit bra. Min bebislängtan blev inte mindre av att jag fick sätta en tens-apparat på en av de boende. Visserligen i annat syfte än det jag accosierar tens till, men ändå. ;)

I kväll ska jag hem till min goa barndomskompis (Vi firar snart trettioårsjubileum!) på nåt sånt där home-party. Jag är verkligen ingen homeparty-människa!! Ick. Men det är kul att träffa henne (och andra) och äta gott fika. *hihi*

Ha en bra dag! KRAM

En sak till bara..

image176

Jag är så bebissugen!!! Hela jag längtar efter en liten bebis!
Bebis, bebis, bebis!

Foto: Anne Geddes

Sun is shining,

 the weather is sweet
                  Make you wanna move your dancing feet
                  To the rescue, here I am
                  Want you to know ya, where I stand

Lite Bob Marley på morgonen. Najs! Fast texten stämmer inte, visserligen skiner solen men det blåser tokmycket. Jag _hatar_ blåst. Snart ska jag cykla till jobbet. I dag jobbar jag delad tur. (7-10.30 + 16-21). I pausen ska jag bl.a gå på stan med mamsen. Det ska bli kul! :)

I går hade jag och småisarna en underbar dag. Först var vi på barnteater. Den var jättebra! Barnen satt som ljus. Alldeles förtrollade av vad de såg. Jag blev nästan lite tårögd av att se deras engagemang. ;) Sen gick vi och lånade böcker på bibblan (teatern var i samma hus som bibblan) och fikade där. Übermysigt!

Omslagsbild Den här boken kan jag verkligen rekommendera! Det blev en favorit på en gång. På varje sida ska man leta på saker på den bokstaven det handlar om just där. Jättekul, tyckte mina småisar.

Nästa vecka ska tonåringen ut på prao. Hon ska praoa på ett litet mysigt café. Det tror jag kommer passa henne jättebra, hon älskar att baka! Tänk att min förstfödda är så stor!

(Jag läste i någon blogg att innehavaren hade en 13-åring hemma. Min första tanke var "Då måste ju hon (bloggerskan) vara lite äldre." :) Sen kom jag på att jag ju också har en trettonåring hemma. Sen tänkte jag inte mer på det.. *haha*)

Den här veckan har jag träffat det märkligaste barn jag någonsin har träffat, seriöst! Hur är man som förälder när ens barn är sådär? Jag kan inte ens berätta hur hon var, för jag är fortfarande i chocktillstånd. Men det var iaf som det var HON som bodde här, och vi andra skulle anpassa oss efter henne. Hon svor och gormade. Klagade på maten och krävde att jag skulle serva henne som hon var en bebis. Osv, osv, osv. Det var en hemsk upplevelse, seriöst. Stackars barn.

Oups, jag ska vara ombytt och klar om tjugo minuter. Tur att jag bara har nedförsbacka till jobbet. ;)

HA EN FIN DAG!

Våjvåjvåj

Vad tiden går. Jag har inte hunnit blogga på några dagar (eller någondag kanske det är? ;)) Jag hatar vårat nya eu-schema. Två dagar den här veckan har jag jobbat till 14.30. Waaaaaaaay to long för min smak. Tycker jag inte hinner någonting när jag slutar så sent (?).

I dag har vi varit lediga. De har startat en knytte-grupp för de halvstora barnen på dagis och där platsar O. (L. går ju redan i den stora knyttegruppen.) Så idag var första gången i knytteskogen för O. Snacka om att han var malllig när han fick gå i väg med sin lilla ryggsäck. Han ville absolut ha en termos med nyponsoppa i, inte för att han gillar nyponsoppa, utan för att L. alltid har det när hon går på knytte. ;) Klart man måste vara som syrran. Övertalade dock honom att ta en festis med sej i stället. ;) Undertiden gick L. och jag och fikade och strosade på stan. Mysigt! :)

I dag gjorde jag två fynd. Köpte ett par snickarbyxor och en tröja till O. Ordinariepris: 348:-, Pris nu: 110:-. Man kan bli glad för mindre. Speciellt efter som jag beglat på både tröja och byxorna ett bra tag. Fynd gör mej glad! :)

I morgon ska vi gå på barnteater. :) Ska bli jätteroligt!

Få se nu.. Hade jag något liv vid sidan om barnen?? *haha*

I´m in looooove!

Åh, vad jag tycker om den här skivan

image175

GLAD, GLAD, GLAD!!

Åh, Karin!

Titta här. Hur kan man inte gilla Karin?

Det gick inte..

Hade tänkt att hålla igen fr.o.m i dag, men det sket sej. Jag kommer få vara ett fläskberg (alldeles vitt och dallrig) på beachen i sommar. *uääh* Min karaktär är lika med noll.

Men dagens scenario såg ut så här: Jag vaknar och börjar städa. Sen städar jag, och städar och plockar. Sen åker mina småisar till mormor och morfar, och jag städar ännu mer. Dessutom är jag ensam hemma nu, alldeles för tyst för min smak. Sen ringer min sambo och berättar dumma saker om en dum människa. Jag överväger valet att endera göra slut med sambon (och slippa den dumma människan på köpet, fast tyvärr så skulle jag ju bli av med min sambo också, och det vill jag inte!) eller att tröstäta en påse Ahlgrens bilar (eller Alkis pilar som min finska svärmor säger.. :))) som ligger och stirra på mej. Valet är inte så svårt, det blir bilarna. ;)

I bland finns det förmildrande omständigheter, idag var en sådan dag. :)

image174

Godmorgon måndag

Så var det måndag igen. Den här helgen har varit helt fantastisk! Vilket väder! Jag har odlat ca. 1 miljon nya fräknar. :) Jag har sån tur att jag inte börjar förens kl. 16 idag, så min helg blir extra lång.

I dag ska jag röjja. Alltså städa.. Förstår inte hur vi kan ha så mycket saker överallt. Jag får ångest av alla hemma-hos-bilder i bloggar. Alla har så städat och fint. Klart man inte visar sitt stök i bloggen iofs, men jag tror ändå att alla andra har mindre grejer än vad vi har. :) I går såg jag iaf en hall (irl) som var rörigare än våran. Det kändes bra! ;)

Hoppas alla får en bra dag!

Länktåget II

Jag tar bort mitt inlägg länktåget. Inte för att jag riktigt fattar varför (trög? solsting?) men det är tydligen inte bra att vara med där. Be mej inte förklara varför. ;)

Dagens..

..bästa: Hela familjen ute i skogen. Riktigt varmt och riktigt mysigt. :) Jag älskar våren!!

..sämsta: blir om MoDo tar sm-guld i hockeyn. Usch!

Ha en fortsatt bra kväll! Må godis!

O. gästbloggar

Åsa efterlyste en gästblogg av O. Vad jag inte visste då var att det fanns en sån i kameran. O. har tydligen fått tag på kameran och tagit ett gäng kort. Här kommer tre stycken! ;)

image170

image171

image172

Självklart har O. inte slösat några kort på något annat än sej själv, vår lilla linslus. ;)

Oh, ni visa inredningsbloggare! :)

Nu behöver jag er hjälp. De har målat om i vårat trapphus. Först såg det ut så här..

image168

Sen så målade de dit där här strecken på alla våningsplan.

image169

Jag kan för mitt liv inte förstå färgvalet. Varför väljer man bebisbajsfärg? Förstår ni? Är det jag som har fel på ögonen? Vad sker liksom??

Uppdaterat: ÄVen personer utan inredningsblogg får yttra sej i frågan. Ovisa likaså! :)

15 snabba om böcker

Hittade en rolig grej hos kåmpisen JoVi.

1. pocket/inbunden
* Jag gillar pocket bäst.
2. tjock/tunn
* Beror ju iofs på boken, men jag har inte all tid i världen så tunnare böcker passar mej bäst.
3. översatt/originalspråk
*Skulle aldrig orka läsa en bok på engelska, tror jag.
4. svenskt/utländskt
* Läser mest svenskt
5. Lindgren/Lagerlöf
* Lindgren är överlägsen alla svenska författare, tycker jag.
6. soffan/sängen
* Sängen är bäst, fast jag läser i soffan på jobbet också.. *haha*
7. kväll/dag
* Kväll såklart, dagtid läser jag mest barnböcker.
8. deckare/kärlek
* Deckare helst, men endel kärlek går också bra.
9. fakta/fiktion
*
Fiktion till mej. Däremot älskar jag faktaböcker till barnen. Fast jag älskar fina kokböcker!
10. lära/njuta
* Njuta är viktigast
11. framsida/baksida
*
Framsidan avgör om jag tittar åt boken, baksidan avgör om jag köper den.
12. låna/köpa
*Både och, egentligen. Fast jag köper väldigt gärna böcker!
13. läsa/lyssna
*Läsa, annars somnar jag.
14. manlig/kvinnlig
* Läser mer kvinnliga författare än manliga, tror jag
15. en åt gången/flera på gång
* En åt gången, det vore en omöjlighet för mej att hålla isär två böcker, vimsig som jag är. :)

Bra kombo

Jag + sängen + ledig i morgon

=

JIHOOO

Godnatt alla sköna människor!
:)


Dålig kombo

Jag + tidig morgon + snöstorm
=
SURPUPPA

Ha en bra dag!


L. gästbloggar :)

image165

L.  har lånat kameran och tagit massor med kort. Här är tre av dem.. En vanlig syn hemma hos oss.. Torkstället fullt med tvätt.


image166

En kyckling som hänger i vårat påskris.

image167

L:s fina klänning. "Jag tar kort på mej själv, för min klänning är så fin" Tror det var 5 kort på klänningen.. ;)

Bearbetat

Det har L. gjort idag. Hon har pratat jättemycket om gårdagens akuten-besök. Hon har ritat när hon låg på sängen och doktorn kom in fast på L.s bild blåste doktorn i trumpet, det missade jag. ;) Hon har även lekt doktor med O. (som förtillfället var utklädd till polis). Han hade ramlat ur polisbilen och slagit i hakan. :)
Sen har hon funderat om hur det skulle vara att bli sydd. Då visade jag mitt ärr efter snitten. Det tyckte hon var jättespännande att se (Hon har ju sett det förr, men nu var det ur en annan synvinkel liksom). Hakan ser fin ut, fast den ska ju vara tejpad ytterligare i några dagar.

Flera gånger idag har hon sagt "Vad spännande det var i går, mamma" :) Tänk om man kunde se livet genom ett barns ögon livet ut, då skulle allt vara ett äventyr! :)

Påskpyssel :)

image164

Jag har gjort det

För ett tag sedan "skröt" jag om att jag inte varit på akuten med nåt av mina barn ( fast O. har förresten varit där, men med sin pappa) NU har jag varit det. L. ramlade på hakan hemma hos mormor och morfar och fick ett jack som var ca. 1,5 cm brett. Hur djupt det var vet jag ej, men det var iaf läskigt att se. Jag fick nästan svimmningskänslor, och då är jag ju härdad genom jobbet. Fast det är något helt annat när det sitter på sin egen älskade lilla 4åring. Usch!

L. var så duktig på akuten. Det var bara när doktorn sa att det behövdes sy som det brast för henne. Det gick hon inte med på! Så doktorn fick limma ihop jacket och tejpa ihop det ordentligt. Tejpen ska sitta på i 3-4 dagar. Perfekt, tyckte L för då hinner hon visa dagiskompisarna. ;)

När allt var klart fick jag lov att gråta ut en skvätt mot mormors axel. Vad rädd man blir när det handlar om sina barn! Man önskar att man hade kunnat byta med L. för att hon skulle ha sluppit! L. mår bra nu iaf, det är det viktigaste.

Nu ska jag gå och duscha, sen sova. I morgon jobbar jag. Jettekuligt! (NOT!)

Mysig överraskning

I går skulle sambon i väg på en spelning. Han skulle sova borta. I natt vaknade jag av att han satte nycklarna i dörren. Han hade åkt hem för att han längtade så mycket efter mej, och ville sova bredvid mej istället. Då blev jag alldeles glad i hjärtat. :)


I dag ska vi gå till mormor och morfar och äta påskmat. Jag längtar i hjäl mej efter deras mat. Kaviar-äggen, here I come! :)

Hoppas alla får en fin dag!

Vad sker? :)

De tre senaste dagarna har jag haft ovanligt många besök på min sida, vad har hänt? :) Jag blir så nyfiken vilka ni är! :)

Ha en fortsatt skön påsk!

Och fortsätt hälsa på! :)

Lista

Snor en lista av Emma. :)

Namn:
  Amlon

Ålder: 33

Stjärntecken: Tvilling

Bor: I en 5-rummare på 123 kvm

Yrke:  Jobbar på servicehus

Drömjobb: Ha ett litet mysigt cafe eller ssk:a

Saker jag gillar att göra på fritiden: Umgås med barnen, pyssla och grejja, vara utomhus, slappa, baka, NJUTA!
Favoritresemål: Skulle gärna åka neråt medelhavet igen. Det är alltid kul! ;)
Musik jag tycker om: SVENSKT! Winnerbäck är min stora favorit!
Favoritdryck: Vatten, cola, Brämhults juicer 
Favoritmat: Just nu: sill, lax och ägg. :)
Favoritfilm: Kan inte välja, det finns så många bra. Men jag drar till med "Can´t buy me love" *hihi*
Favoritserie: Grey´s anatomy, Sex and the city, Vänner
Jag samlar på: Inget speciellt, fina barnnamn kanske? ;) Lägger på minnet om jag ser/hör/läser något fint.
Saker som gör mig glad: Barnen och min älskling!
Människor som jag tycker är inspirerande: Håller med Emma, alla som gör det de älskar!
Om 10 år: Har jag två tonåringar och en tjugotreåring!. Kan vara mormor, men det hoppas jag att jag inte är. Hoppas däremot att jag har ett jobb som jag tycker om, och att jag har ett barn till, minst. :)
Det visste ni inte om mig: Att jag har jeansen nerstoppade i strumporna idag, som värsta tonåringen.. *haha*
Det bästa som har hänt mig: Mina barn och min sambo!


Flashdance

Jag ÄLSKADE filmen "Flashdance" när jag var mindre. Åh, vad vi dansade till "What a feeling" och åh vad vi satt med sönderklippta, gråa colleagetröjor nerhasade över ena axeln. :) Så här såg vi ut:

image163

Nästan iaf, med tanke på att jag var 10 år när filmen kom ut.. *haha* Jag tyckte Jennifer Beals var så fin, (och det är hon ju än i dag. Det är ju hon som spelar Bette i L-word.) och ville se ut och vara som henne. ;)

Här kan ni se lite från filmen. Nostalgivarning. Jag blev nästan lite tårögd. :)


http://www.youtube.com/watch?v=bj4KpG9L71g


En till: http://www.youtube.com/watch?v=cxOlKvvLXP8

Kärlek! :)

Glad Påsk

image161

Passar på att önska er alla en riktigt skön och mysig och GLAD påsk!

Jag jobbar långfredagen och annandagen och däremellan ska jag mest äta ägg. :)

Sköt om er!


(Bilden har jag lånat från
Glada grodan)

En röst i natten



image160

Kommer ni i håg det programmet? Jag älskade det. Jack Killian var ju så bra. Kommer i håg att det gick på söndagar. Det var tider det, när man låg i flickrummet och tittade på Jack. :)
Det slår mej hur ung han ser ut. När jag såg serien som tonåring tyckte jag att han såg gammal ut. Shit, jag har vuxit i kapp Jack Killian.. ;)

Goodnight America, wherever you are

Vårtecken

image159

Såg att tisdagstemat var vårtecken. Här kommer ett litet bidrag från mej. En vårig lillebror i gungan. ;) Syns inte så mycket, men det är så jag vill ha det! :) Obs. vår våriga lilla picknick i bakgrunden. .)

Hissa och dissa

HISSA:

* Att det är påsk snart. Längtar efter ägg, sill och lax! Ska jobba långfredagen och annandagen, känns ok då man får lite estra betalt. ;)

* Att jag ska klippa mej om två timmar. (Jag ser inte klok ut i håret!! Ser ut som stereotypen av sliten småbarnsmamma som aldrig ägnar en sekund åt sej själv..)

* Bruna, stora päron, min drog! :)

* Mitt tvättmaskin som är så bra! *töntvarninge, men den ÄR jättebra..* ;)

* Brämhults juicer. Favoriterna just nu är Hallondryck och mandarinjuice

DISSA:

* Gravida som röker. Det ser så illa ut, plus att det är skadligt för bebisen i magen. Jag förstår inte hur man tänker?!

* Att jag är så j*kla fläskig!!

* Att sånt
här, och andra otäcka saker, händer. Varför??

* Att det blåser så kallt ute!

* En otroligt ytligt människa på jobbet. Stereotypen av dum, ytlig blondin. Jag orkar inte lyssna på henne! "Puss puss"

Dagens extra hiss: När O: och jag var på stan idag (när L. var på knytte) såg vi en brandbil ståendes på gågatan. Vi gick väl fram och kikade och då kom det en stilig brandman och vinkade till O. (eller det var nog till mej föresten.. *haha* ;)). Vad ÄR det med mej och uniformer!?? *haha*


7 saker som gör mej lycklig

Hittade en utmaning hos Emma som jag gärna hakar på. Haka på ni med! Man ska lista 7 saker som gör en glad och lycklig. Här kommer mina:

1. Att gå på bibblan med småisarna (Alla saker med dem gör mej lycklig, men jag väljer ut EN grej. :)) Det är så mysigt!

2. Filmkvällar med tonåringen. (Se ovan!) :)

3. Att fynda! (Älskar att shoppa, men jag lider lite av snålhet. (Förutom när det gäller barnkläder.. *hihi* ) Därför är fynd det bästa för mej. ;))

4. Glada skratt! (med vänner, här hemma, på jobbet osv. osv)

5. Vårsol och tussilago! Att vara utomhus.

6. En BRA tidning eller bok i min goa säng, med sambon bredvid mej.

7. Att baka, gärna matbröd eller bullar

Det här var alldeles för lätt! Skulle lätt kunna skriva 1000 grejer. :) Skönt att det finns så mycket som gör mej glad och lycklig!

Önskelista

image151Förvaringslåda. Skulle vara perfekt till L.

image152 Det här skulle O. bli jätteglad över!

image153Med tillhörande Kapten Krok, såklart

image154 Gräslingar. Söta och framförallt roliga.

image155 Förvaring, 10 lådor. Perfekt!

Väggbokstäver skulle småisarna älska!

image156
image158Och den här pallen vill stjärngalna mamman ha!

Grejerna kommer
härifrån

Hjälp!

Hörde på radion att "Caravan of love" med Housemartins låg etta på singellistan för 20 (TJUGO) j*vla år sedan! Jag höll på att svimma på mej ( som Brasse säger..) Var det längesedan?? Det KAN inte vara sant??

"Every woman every man
Join the caravan of love
(stand up) stand up
Stand up
Every body takes a stand
Join the caravan of love
(stand up) stand up
Stand up"