ÄR det någon som "kan" naglar?

Mina naglar är alltid kortklippta. Jag klarar inte av långa naglar, och tycker inte det är speciellt snyggt heller. Dessutom skulle jag få stryk av hygienombudet på jobbet om jag hade det. ;)

Hur som helst har jag sett att jag fått lodräta räfflor på tumnaglarna. Det känns som om naglarna skulle vara för torra, eller något? Jag är ju jättemycket i vatten och spritar händerna typ 1000 gånger om dagen på jobbet.

Är det någon som har någon koll på vad jag kan göra åt det? Om det ens går.

Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

God morgon! Kan också få så, men jag har köpt en sån där nagelfil med 3 olika funktioner. Först en grov som man filar på ovansidan av naglarna och sedan en liten finare. Sist en som blankpolerar (du vet vad jag menar?). Då får du fina, släta naglar.
Hoppas ni får en skön ledig dag i dag också. Hur går det med listan? =)
Kram!

Postat av: Nergårds-Emma

Ja, jag skulle också tipsa om en nagelpolerare. Det blir snyggt och slätt! Polera bara inte för mycket så att naglarna blir för tunna.

2007-08-30 @ 18:39:20
URL: http://nergardsemma.blogg.se/
Postat av: Cissi

Mina naglar blir också randiga ibland och då hjälper det att smörja in händerna och då också naglarna. Lite filning brukar också göra susen!

2007-08-30 @ 20:02:01
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Amlon

Tack alla tre! Då ska jag försöka inför skaffa mej en nagelpolerare. :)

2007-08-30 @ 21:54:55
URL: http://amlon.blogg.se
Postat av: Ellinor

När man får såna där räfflor eller andra förändringar på naglarna som inte går bort när nageln växer ut, så beror det vanligtvis på att man skadat nagelroten. Ibland går det tillbaka efter ett tag - ibland blir de kvar för alltid. Ofarligt och bortpolerbart är det i alla fall =)

2007-09-02 @ 12:57:14
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback