Olikheter

Mina två minsta barn är född ganska tätt. L. var 1 år och tre månader när lillebror O. kom. Man kan ju nästan tro att de skulle vara lika varandra när de är födda så tätt, men det är de absolut inte. De är väldigt olika, fast ändå kommer de jättebra överens. De kompletterar varandra. :)

L. är en liten fröken med stor integritet. hon skulle aldrig komma på tanken att krama någon hon inte kände, eller hade lust med.  Hon tar tid på sej att lära känna människor. Hon är väldigt lika mej när det gäller det sociala. Tycker om att leka med kompisar, men kan lika gärna vara själv. Och trivs bra med det. O. däremot är jättesocial och kan gå på vem som helst och prata om han känner för det. Han trivs också själv, men inte lika bra som L. gör.

O. är mer rastlös, medans L. har ett inre lugn. Det gäller när de gör olika grejer och när de sover. L. har mer tålamod och sover som en stock. O. fladdrar omkring på nätterna och är mer lättväckt än L. Krånglar något blir O. arg, medans L. ger sej f*n på att klara det, och det gör hon tillslut också. O. är ju lillebroren som kan vara lite liten, och det går mamma på förståss. :) L. fick bli stor tidigt och klarar det mesta själv.

En typisk O. och L.-grej händer precis nu. De har haft lördagsmys med godis och Fem myror. Gissa vem som har somnat i saccosäcken och vem som är uppe och speedad som få?! :)

Likheterna är att de är otroligt glada, roliga och mysiga! Gosungar!

Älskade ungar!!!!!! Mitt allt!

Kommentarer
Postat av: Hemmamamman

Jag har också tätisar här hemma. Mellan mina två äldsta skiljer det bara 13 månader.

Kul att läsa om dina tätisar! :O)

Postat av: Emma

Kul när syskon är så olika.

2007-03-25 @ 10:01:48
Postat av: Amlon

Hemmamamman: Är dina tätisar lika eller olika?

Emma: Ja, visst är det. L. påminner ganska mycket om min tonåring också.

2007-03-26 @ 10:39:43
URL: http://amlon.blogg.se
Postat av: JoVi

Helt sanslöst men det här inlägget kunde nästan ha handlat om mina barn! Fast här är det storebror som är Speedy Gonzales :))

Kul att få läsa om dina gullungar! :)

2007-03-26 @ 22:40:52
URL: http://joviskarameller.blogg.se
Postat av: Michaelnicoline

Great .Now i can say thank you!

2009-04-08 @ 10:28:51
URL: http://michaelnicoline.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback