I min hjärna just nu:

"Så vill du vill du vill du vill du följa med mig hem? (jaa... det är dax att gå)
För vi kan poppa popcorn, vi kan hoppa i min säng.
Snälla följ med mig hem, för jag behöver lite värme.
Ja, det ska jag få. Vi kan leka hela natten.
Dunka mig gul och blå."

Herregud! Vad sker?

Bäddat för bråk?

I morgon går jag på min alldeles egen rad. Min egen tjänst! :) Känns skönt att ha en, fast jag blir mer och mer oroad över hon jag ska jobba kvällar och helger med.

I dag var jag på lönesamtal. Då fick jag fylla i om jag var mycket bra, bra, eller behöver utvecklas, på olika saker. Jag råkade se min kollegas papper och hon hade ju såklart svarat mycket bra på ALLTING! Lite självinsikt måste man ju ha, man kan ju alltid bli bättre på någonting. Min chef sa att det alltid finns sådana som man får tar ner litegranna, som tror att de är ofelbara och kan allt.. Jag vet vem hon menade.. 

Kollegan har ju även sagt åt mej att jag skulle vara beredd att lära om mej kvällsarbetet så som hon jobbar. Då sa jag åt henne att det kanske är dags att HON lär om sej på MITT sätt i stället. Alla jobbar ju olika liksom.. Jag tål inte när folk bossar med mej när de inte har befogenhet till det. Jag kommer go bananaz!

Åh, jag bävar verkligen för att jobba med henne! Help me!

Köket rekommenderar

Måste bara tipsa om toppengoda muffins! Vi har just bakat dubbelsats. Sist vi bakade enkel sats tog de slut på en gång. ;) 

image218

Kardemumma- & vaniljmuffins

6-12 portioner | Stora formar


2 ägg
2 dl socker
1 dl rapsolja
1 1/2 dl vaniljyoghurt eller vaniljfil
1 1/2 msk kardemumma
1 1/2 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
Råsocker eller pärlsocker


Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner oljan och vaniljyoghurten. Blanda de torra ingredienserna för sig, och dofta sedan ner dem genom en sil. Häll upp smeten i muffinsformar, ca 12 vanliga, eller 6 jumbomuffins. Strö råsocker eller pärlsocker över muffinssmeten. Gräddas i 225°C ca 15-20 min. Vanliga muffins i mitten av ugnen, jumbosar i botten av ugnen. Kolla gärna med en provsticka om muffinsen är klara!

Kommer såklart  från
Dagens muffin :)


What type of Mommy are you?

What type of Mommy are you?

Experienced Mother
Experienced Mother
You most likely have more than one child. Nothing seems to surprise you. You can handle almost any situation.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic

Självklart stämmer det! ;))

Alice och jag

image217

Var det någon som såg filmen "Alice och jag" i går? Den handlade om Alice Timander. Den var verkligen intressant att se. Fast väldigt tragisk.
Emma har skrivit ett sån´t bra inlägg om den att jag inte ger mej på att försöka skriva något mer. Men jag kände nästan en tomhet inombords efter att ha sett den filmen, samma tomhet jag tror att Alice känner långt där inne under allt guld och glitter.

Vad ni än gör i livet, se till att SE era barn! Det duger inte att bjuda dem på en god middag när de varit duktiga. Det är ÄNNU viktigare att finnas där för dem när de har gjort något som inte varit så bra. Det gäller att se dem varje dag, se dem för den dom är!

"Min enda önskan nu och här
älska mig för den jag är"


Tack alla gullfjun..

..för grattis och kramar på min "stora" dag! :) (Tack till er som läser bloggen, men grattat privat också, såklart!!)  Ni är för gulliga! Jag blev så glad! :)

Glad blev jag också för mina fina födelsedagspresenter! Av barnen fick jag teckningar, fina stenar, halsband, kort, tå-strumpor och två päronchoklad-kakor. Kan det bli bättre? :) Sen fick jag lite annat också, tex. pengar att lägga bara på mej själv. Lättare sagt än gjort. Tycker det är mycket roligare att handla till barnen! Men till hemmet kan jag ju handla, det är ju jag som är esteten i familjen. *hihi*

Annars känner jag mest gammal och tjock just nu. Usch..

Hjälp!

I morgon fyller jag år. TRETTIOFYRA ÅR! Jag är i chocktillstånd över hur gammal jag EGENTLIGEN är! Tur att jag inte känner mej så gammal. Men det är en chock att jag faktiskt inte kan få barn så himla länge till! Jag kommer faktiskt inte vara fertil JÄMT! Och ju fler år jag blir, ju svårare blir det väl att bli med barn. Jag är inte färdig med barnafödandet på långa vägar. Därför känns det jätteläskigt att jag kanske inte har så många fertila år kvar. GAAAH!! Ångest!

Jag har världens finaste, ljuvligaste ungar så jag tycker jag är skyldig världen minst en till. ;)

image216

Foto: Anne Geddes


Ööörli mååårning

I dag ska jag jobba, därav min tidiga blogg. :/ Sista helgen med min bästa kollega. Vi går alltid samma turer (kvällar och helger) med en och samma person. Nästa vecka går jag på min egen rad, så dår är det slutjobbat med M. *snyft* I ställer får jag jobba med en annan M. som jag VET att det kommer att bli kollisionskurs med på en gång. Hon vill GÄRNA bossa, och jag hatar när folk bossar! Börjar ångra att jag just tog den raden. Hade två tjänster att välja mellan, tror att jag valde fel.. Jaja, jobba ska jag iaf göra hela helgen..

I går var det en hektsik dag. Innan klockan var 10.30 hade vi gått fram och tillbaka till lasarettet (ca. 6 km), varit hos ögondoktorn, och städat här hemma. *puhu* Det gick bra hos ögondoktorn. L. syn hade blivit lika på båda ögonen, alltså hade det skelande ögat friskat på sej lite. Skönt! O. var ju med och naturligtvis så stal han showen, charmören! Tur att L. inte bryr sej och gärna låter O. hålla på. Men ändå. Jag kommer få gå igenom 1000-tals svärdöttrar om han charmar vidare i den här takten.. ;)

Sen gick vi på marknad. Jag gillar inte marknader. I´m only in it for the kids! Småisarna åkte tre karuseller var (150 kr), drog i varsitt snöre (50 kr), fick varsin godisrem (45 kr, jag fick en jag också.. *hihi*). Sen köpte jag sex tvålar (100 kr). Sen gick vi på stan för att barnen skulle få välja varsin sak för de var så duktiga hos doktorn. :) L. valde i vanlig ordning en Polly Pocket-docka, medans O. valde allt i hela affären.. Tillslut (efter GANSKA lång tid) valde han en liten fyrhjuling. Eller som han säger: "Den däja bilen, som inte haj nåja döjjaj eller fönstej. Och ingen jatt" ;)

Sen gick vi hem och softade. Jag stekte köttfärsbiffar för glada livet. Sen var jag alldeles trött.. Precis som nu. Cirkeln är sluten.

Apråpå Mary Janes..

Önskelista:

image212







Hur söta som helst! :) Tänk på att jag snart fyller år! *blinkblink* Fjorton, visst var det det?? ;)

Alla skor kommer ifrån
AlternativeOutfitters


Tjejförmiddag på stan

I dag var O. på knytte så L. och jag hade hela fm. för oss själva. Det är SÅ mysigt att rå om ett barn åt gången. Eller som L. sa "Det är så skönt när det bara du och jag, mamma. För då slipper O. skrika om allting" ;) Iaf så var vi och fikade på ett mysigt fik. Båda åt varsin god smörgås. L. väljer hellre mackor än godsaker, faktiskt. Det har hon inte fått av mej, hade GÄRNA valt något smarrigt! Fast jag hade inte hunnit äta frukost ännu. Sen gick vi på stan och försökte hitta en kepa till L. Lättare sagt än gjort. Fasiken vad mycket FULA kepsar det finns!!! Sen provade vi sånna här crocs:

image211
Typ världens sötaste! :) Jag älskar Mary Jane-skor! Har tidigare sett dem på bild hos
En mammas dag, och blev kär i dem redan då. Men nu när jag fick se dem på L:s små fötter blev jag knäsvag! ;)) Men jag kunde hålla mej, jag tänkte vänta in skattepengarna. OM jag kan hålla mej så länge.. ;)

Det var en trevlig förmiddag! :)

Bild från Crocs

Giftemål på Berget

Näe, ta det lugnt. Vi ska inte gifta oss! Men OM vi skulle göra det skulle vi se ut så här, enligt L. 4 år


JAG (MAMMA): Blommig klänning med snöre som man knyter runt magen (En tunika)
                           Svarta strumpbyxor
                           Sandaler
                           Rosa prinsesskrona i mjukt tyg

PAPPA: Blå munkjacka med siffror på
               Jeans
               Träningsskor

               Kungakrona

L SJÄLV: Rosablommigklänning
                 Pippi-sandaler
                 Glitterhårband

LILLEBROR, O: Polis-tröja
                              Jeans
                              Sina nya sandaler
                              Ingenting på huvudet.

Tonårs-M och F. fick inte vara med vid vigseln som skulle ske hemma i vårt kök. :)

Härligt med barn med fantasi! ;)) Att vi skulle gifta oss är ungefär lika sannolikt som att det finns pepparkakshus i skogen med häxor i. ;)


Mors dag på söndag

Den här sidan hade ett och annat jag skulle vilja ha på mors dag. :) Jag tror att jag ska låta den här sidan ligga framme på datorn, få se om någon catchar driften! :) Somliga har ju inte bara morsdag att fira på söndag. ;) Bara inte sambon skulle få för sej att ge mej det här, då skulle jag svimma och vägra!  Det är emot mina principer att dansa runt en stolpe..  :)) Undrar vad min lilla mamma helst skulle vilja ha?

Vad skulle DU helst vilja ha?

Just nu på Berget

O. sjunger: JAG ÄR EN HUNGRIG MAN, JAG ÄR EN HUNGRIG MAN!

;))

Dagis

Hämtade barnen på dagis idag. De satt och åt mellanmål när jag kom. Naturligtivs blir L. så ivrig när jag kommer. Tydligen hade hon tidigare bett om mera mjölk, men när jag kom blev hon plötsligt proppmätt. Då blev en fröken sur och skulle tvinga L. att dricka upp mjölken. L. blev ledsen och drack lite av mjölken. DÄR tycker jag att fröken kunde ha gett sej. L. hade ju faktiskt druckit av mjölken, även om hon inte druckit upp allt.

Men fröken fortsätter tjata och när L. inte vill säger hon "Jaha, L, då kommer du aldrig få mera mjölk när du ber om det, för du dricker ju inte upp det" Jag stod där och gapade. Säger man så när man är ett proffs på barn?

Var det HELA världen att L. skulle dricka upp den där 3/4 dl mjölk som det handlade om? Förstog inte fröken att L. blev ivrig när jag kom? Hon drack ju faktiskt när fröken bad henne, även om hon inte drack upp allt.. Det kändes som om det blev prestige för fröken.
Det kanske är jag som överreagera, men när det handlar om mina barn blir jag en björnmamma. :)

Min playlist

De tio senaste låtarna jag lyssnat på..

* Helpless ~ Niel Young
* Vraket ~ Lisa Ekdahl
* Last resort ~ Papa Roach
* Train in vain ~ The Clash
*  Håll mitt hjärta ~ Björn Skifs
*  Not ready to make nice ~ Dixie Chicks
* You christ ~ Charon
* My way ~ Limp Bizkit
* Word and violence ~ Sebastian
* I want you back ~ Jackson five

Ingen kan iaf säga att jag har enkelspårig musiksmak.. *hihi*


I like!

Åh, vad jag älskar att sitta och lyssna på musik i lurarna! Det är livskvalitet för mej! Helst vill jag sjunga lite till också. Då mår jag finfint! ;) Frågan hur sambon mår, som försöker kolla på film i oväsendet.. *hihi*

 Just nu lyssnar jag på "Vraket" med Lisa Ekdahl. Älskar den låten, allra mest när man hör Winnerbäcks röst ett tu tre. :)

"Säg, minns du hur det är jag brukar vara. Minns du hur stabil jag var igår. Nu är jag på väg att lösas upp till ingenting. För dagen har varit prövande och svår. Kanske onödigt svår

Bärga vad du kan från det här vraket
Se på mig kisande, se mitt bättre jag
Se med blida ögon, klarögt vaket
Inse att jag bara haft en lite motig dag och det kan vem som helst ha Men du kan enkelt göra allting bra"

Musik på svenska är min grej. I like!!

Hissa och dissa

HISSA

* Underbara Leila image208 Söt och mysig! Måste komma i håg att titta på "Leila bakar"!
* Att jag har semester om mindre än en månad. Tjohoo!
* Shopping i morgon. Hoppas jag hittar sandaler till barnen. (Jag är så kräsen!!)
* Att tonåringen hade hittat så mycket på sin shoppingtur idag, bla är examenskläderna fixade. Jag älskar att ha stora barn som fixar sån´t själv! ;)
* God taccobuffe idag. :)

DISSA

* Att fina, underbara maj har så gott som regnat och/eller blåst bort image209 Bläää!

* Mina paranoida känslor i morse!
* Natt-jobbet i sommar. Ångrar att jag sa att jag skulle jobba natt.. (Men jag vet att det går bra när jag är inne i det..)
* Att sambon och jag har totalt olika film-smak. Jag somnar jämt när jag ska försöka se någon film han har valt.. Känner mej som världens tråkigaste sambo..
* Folk som inte SER sina barn!

Bilder från tv4 och Svt.


Humor

Sambon och jag har legat i soffan och fnissat åt de här två killarna:

image206

"Det är synd att du ska vara så nedra korrrrkad" *hihi*

Barnen tyckte också filmen var jättebra, fast de fnissade åt lite andra saker. Älskar Astrid Lindgrens filmer, de är humor både för barn och vuxna.

Jihaaaa! :)

image205

Snurrgunga rockar!!

I´m a hiphoper, yes I´am

image204

O. har slutat med blöja. Har man ingen rumpa, och alla kill-byxor är så förbaskat vida blir det att se ut såhär. :) Tur att det finns snygga kallingar! :))

Onsdag

Snart ska vi bege oss på vårutflykt med dagis. Ska bli så kul! :)

Hoppas alla får en fin dag! Kram


Jobb-ångest

Jag vill inte jobba i morgon. Sitter här med små-ångest. Min olust känsla har de höga cheferna ordnat, tack så j*vla mycket!!

De har helt enkelt tagit bort en tjänst hos oss. Utan att fråga vad vi tycker! DE tycker att vi har så lugnt. Visst, just nu är det ganska lugnt, men det kan ju vända på 10 minuter när man jobbar med äldre och sjuka människor. Nu när de har tagit bort tjänsten är det inte lugnt! Vi blir tröttare av att alltid vara en man kort och omvårdnaden kommer i det långa loppet bli sämre.

Sen känner ingen av oss någon speciell arbetsglädje heller när de höga gubbarna  bara kör över oss.. BLÄÄÄÄ! Tack än en gång!! Jag får megapanik över att jag just fått fast tjänst på jobbet (börjar 1/6 på min tjänst). Känns inte speciellt roligt längre..

Så tänk på STACKARS, DUMMA lilla mej i morgon. pliis! ;)

*hihihi*

När jag såg den här tårtan image202....

..Fick jag akut lust att titta på.... image203


:P

Namnsdagskalas

I dag har vi haft namnsdagskalas på berget. L: heter Linnea i andra namn. L. är just nu som solen själv så hon sken hela dagen! :) I morse fick hon öppna lite paket. Bla ett par mockasiner som hon har önskat sej lääänge! Hon blev överlycklig och hade de på sej hela dagen. :) L. och jag gjorde marängswiss *götta* :)

Majmånad är en hektiskt kalasmånad för oss. Finns många att fira då! :) Tex: brorsan, en väns mamma, min sambo, min tremänning och hennes pappa, min faster, jag själv, en kompis, alla fyller år. Alla mina barn har namnsdag i maj, O. har det två gånger till och med. Morfar har också namnsdag en gång. Tror att det var alla, men jag har säkert glömt någon. Sen är det ju morsdag också, då uppvaktar jag min mamma, och blir uppvaktad själv. Jag är förresten född på morsdag! :) (och fyller år på den i år också). Jag tycker det är jätteroligt med kalas, så länge det inte handlar om mitt eget kalas, då blir det bara jobbigt. Men det är ju gott med tårta förstås! :) En sån här skapelse kanske?
 
 Bild härifrån



Fast egentligen borde jag nog äta såna här. ;) Söta va?

image199

Kolla på fler godsaker på den här sidan.

This is Amlon

Hittade länken till ett personlighetstest under Korkeken. ;) Här blev mitt resultat:

Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 
Inåtvänd Upplevande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Min kommentar:
Riktig så inåtvänd upplever jag mej inte, tror inte min omgivning tycker det heller (iaf mina nära, på jobbet osv). Sen är jag rätt bra på att fatta beslut och gör det helst själv. ;) Jag tänker mycket, och försöker att förstå andra. Flexibel är jag, och kreativ. De sista raderna stämmer. Är en känslomänniska, ja.


VAD ÄR DET SOM HÄNDER????

Läste en kommentar från bästevännen Åsa:
"Ps.. jag har nåt på vänster ringfinger som ALDRIG befunnits sig där förut.. ovant.. :)"
Jag svimmar på mej! :))) GRATTIS GUMMAN OCH A.!! :)))

:)))

Värdo

Vad dåligt det gick för Arken i går. Jag blev jätteförvånad, hur kan man låta bli att rösta på dem? Låten är ju hur bra som helst och Ola är ju en stjärna. Näe, då är det bättre att rösta på sina grannländer, helst någon tokrolig gubbtant med stjärna på huvudet. :) Vi kommer ju aldrig att vinna, för östländerna håller ju i hop.

Låten som vann var dock helt ok, men knappast så glad som "The worring kind"! :)

Bäst var iaf. Kristian Luuk! I LOVE him!! :) SASSA BRASSA MANTELIMASSA!! *asg*

Nu ska jag duscha. Ha en bra dag!


Mmm..götta! ;)

I kväll kände jag för att ha en bakelseblogg. Vet inte om den kommer bestå särskilt länge, vi får se.


Håll tummarna för The Ark nu, och ät gärna en god bakelse! :)

KRAM till alla goa vänner!

3 favoriter i kväll

image195 Tre kronor i semifinal mot Kanada. Spännande, även fast hockey-VM var mycket större förr i tiden.

image196  Underbara "Rasmus på luffen". Jag blev KÄR i "Rasmus" (Erik Lindgren) när jag såg filmen som liten. Och den kärleken har bestått. :)  Allan Edwall är, som vanligt, bäst!
image197 Håll tummarna ikväll för Ola och pojkarna. Det kommer jag iaf göra! :) HEJAHEJA!

Ha en härlig lördag!

Hemskt, hemskt, hemskt

En fd. jobbarkompis dotter har begått självmord. Det är så hemskt att jag bara vill gråta!

Min sambo och jag har just haft en diskussion om självmord. Vi har väldigt olika åsikter i ämnet. Jag tycker hans åsikter inte är kloka, och vice versa.

Hur som helst är det så oerhört tragiskt och hemskt när någon tar sitt liv.

Näe, jag gillar inte randigt så värst mycket.. ;)

Städade O:s klädbyrå häromdagen. Jag upptäckte att han hade väldigt mycket randiga tröjor. ;) Men jag gillar ränder. Förhoppningsvis gör O. det med. :) En bild på översta lagret tröjor i byrån..

image193

Sen måste jag bara visa det sötaste linnet. Det hade min storebror när han var liten, nu har O. det. Det har några år på nacken, min bror fyllde 39 förra veckan. Till linnet hör ett par långkalsonger med y-front. Sött! :)

image194

Ha en bra dag!

Jag är gammal

Tant Jovi, min vän, har hittat ett nytt roligt test. Självklart fick jag lov att prova. Prova du också, du lär bli chokad! ;)

Din vuxenpoäng

Namn: Amlon
Datum: 2007-05-07
Ålder: 33
Vuxenpoäng: 20.7
Uppskattad ålder : 38

Herregud, 38 år! Jag som känner mej som högst 23! I helgen var det en på jobbet som sa att han inte kunde tro att jag var EN dag över 20, och han var inte ens dement. ;) Man får vara glad för det lilla. :)

I´m Callie

Hittade en länk till det här roliga testet hos mysiga Jovi. Jag blev Callie:

image192


You're Callie

You are very direct and sometimes that is a bit much for people to handle, but you just call it like you see it. Life's too short not to be lived to the fullest and if that scares some people, then who needs them? You're an all-or-nothing person, so people who can't commit have no place in your life. You deserve someone who loves and lives just as hard as you do.

Hmm.. Det stämde ganska bra. Jag är ju VERKLIGEN en allt-eller-inget-människa. ;) Nu hoppas jag bara på att Callie blir i hop med Mc Dreamy. *hihihi*


God förmiddag

I dag är jag ledig. Hurra! Synd bara att det är femton miljoner saker som behövs göras, som vanligt. Jag har plockat i hallen och grejat, nu tänker jag inte göra något mer. Tror jag. I övrigt känner jag mej lite förvirrad, jag vet varken ut eller in. Vilka människor det finns egentligen. Tur att man har sin lilla bubbla här på berget. :)

I dag har jag en riktig Winnerbäck-dag. Jag har lyssnat på honom hela förmiddagen. Det känns som om han TALAR till mej idag (eller sjunger.. :)). Som här tex:

"Jag skulle gärna hjälpa dig upp och kunna lysa upp den väg du springer
om jag kunde vagga dig varm och lugn
jag har nog samma röst och bor i samma land
med samma klockor som ringer
du går inte ensam genom dunkla rum"
  Ur Dunkla Rum

Åh, Lars! :)

I dag ska jag och småisarna ner på stan och de ska få köpa en present åt deras pappa som fyller år i morgon. Av mej får han ingenting. ;) Men jag ska bjuda ut honom nångång när vi får tid. Kanske det blir när O. fyllt 18 år? ;) Vi jobbar omlott i morgon så vi kommer inte ens träffas förens 21.30. Thats life.

I morgon kommer brandkåren till dagis. Och eftersom vi är lediga får jag följa med till dagis och titta på brandmännenbilen. Det ska bli spännande. Barnen, allra mest O., längtar. :)

När vi var på Ikea köpte jag en sån här lådhurts till L.
image191Numera är lådorna borta och in har det flyttat en massa möbler och Polly Pocket-dockor. Varför ska man leka i ett vanligt dockskåp när man kan fixa i ett eget, mycket bättre? :) Så numera står det vanliga dockskåpet helt öde. Som tur är använder O. det som garage emellanåt. :)

Näe, nu ska jag rycka upp mej.

"Mellan veta och vilja går vilsen och väntar på sans
Att se allting klart"


L.W "Inte för kärleks skull"

Nehee..

..det kom ingen Mc Dreamy till jobbet idag. Han kanske fick förhinder?! ;) Skit..

Kommer inte på NÅGOT att blogga om just nu. Så jag går och lägger mej. Godnatt!

Hoppas jag inte drömmer om den här killen bara..

image190

*hahahahaha* ;)

God morgon!

Nu ska jag sticka to da wörk. Hoppas jag träffar en sån här trevlig doktor på jobbet i dag. ;)

image187

Det skulle vara trevligt. :)

Ha en bra dag!

Matcha ditt barn

Vem skulle inte bli glad av att sätta på sej ett par såna här stövlar en regnig dag?

image183

Eller ett par sånna här?



Eller kanske de här?



På den här sidan hittar du galet många roliga gummistövlar. Mina blommiga blev plötsligt skittråkiga i jämförelse!

Godnatt!


Prinsessa på polisstationen

O. leker med sina polisgubbar, brandmän, bilar och andra "pojksaker". Mitt i alltihopa står en prinsess-docka.

Jag: Nämen, är det en prinsessa med på polisstationen?" 

O. : Men det är ju min VÄXELSPAK! ;))

Vilken pojke jag har. ;)

Jag behöver..

Läste någonstans att man skulle googla "*Sitt namn* behöver". Det fick jag ju lov att prova.. ;)

Amlon behöver..( Fast jag googlade mitt riktiga namn såklart.. ;))

*.. en miljon kronor ~ Tell me about it!

* ..någonstans att bo omedelbart. ~ Näe, det har ju ju redan. Fast ett annat boende vore inte så dumt. Fast jag trivs bra här.

* ..
såklart publik till programmet. ~ Nja, vet inte vilket program det pratas om.. ;)

* ..
inte fundera. ~ Jodå, fast ibland mer och ibland mindre..

* ..
vara nåbar i sin tjänst ~ Det är jag jämt på jobbet.

* ..
en kurs i hyfs! ~ Haha. :) Det tror jag faktiskt inte, jag är ganska hyfsad. :)

* ..
hjälp med sitt tilltrasslade och besvärliga liv ~ Näe, det behöver jag inte. Mitt liv är varken besvärligt eller tilltrasslat, tack och lov

* ..
ett CACIB för att bli INT Ch. ~ Say WHAT? Läste mej till att det har med hundar att göra. Jag har ingen hund och vill ingen ha..

* ..
prata mycket i kväll. ~ Ska jobba ikväll, så det kommer att bli enheldel prat, skulle jag tro.

* ..
moraliskt stöd då hon ska besöka detta minst sagt dryga varuhus. ~ Haha, undrar vad det är för varuhus? Jag tror dock inte jag behöver något moraliskt stöd. ;)

Det var ju lite kul! :)

Här är några saker som jag själv tycker att jag behöver:
* Nya tapeter
* Ett par sneakers, eller 5..
* Gå ner 8 kilo, minst
* Nya jobbskor
* Färga mitt hår, men jag kommer mej inte för. Har färg hemma.. Latis!
* En bebis till, sen tror jag det räcker. Men jag lovar inget. :)
* Måla mera! Varför tar jag mej aldrig tid att måla längre??
* Träffa Å!!
* Jobba 25%, det skulle räcka!
* Äta vitpeppar, L. har kräkts typ 6 ggr idag och är jätteslö. Gumman!!

Nu vaknade mina barn. Gostajm! :) Ha en skön fredag!


Ungdomsböcker

Har blivit utmanad av JoVi. Hon tyckte jag skulle lista några bra ungdomsböcker. (Jag har tyvärr inte min tonåring hemma nu, men jag tror jag har pejl på hennes favoritböcker)

Här kommer några av M.s favoritböcker

* Vargbröder-serien
* I taket lyser stjärnorna - Johanna Thydell
* Linas kvällsbok 1 & 2 - Emma Hamberg
* Harry Potter-serien - J.K Rowling
* Sandor/slash/Ida - Sara Kardefors
* Narnia-serien - C.S Lewis

Finns säkert 100 till, men det är vad jag kommer på nu. M. läser otroligt mycket periodvis. Narnia, Harry och Vargbröder är väl inga direkta ungdomsböcker (Tror M. var 7 när vi lästa första H.P-boken tex.), utan de är väl bra oavsett ålder.


Tisdagstema x 2

image180
Rörelse (L. skakar håret i skogen.. ;))

image181
Smaker (Lilli har fått smak på cocosbollar.. ;) Ser ni hakan?)

Lagen om all jävlighet

  • Varför funkar blogg.se ALDRIG när jag har tid och lust att blogga?
  • Varför är man EXTRA sugen på allt gott när man försöker hålla igen? Mycket, mycket mer än jag är i vanliga fall..
  • Varför har de kladdkaka för 15 :- på Hemköp när jag försöker hålla igen?
  • Varför händer det ALLTID något när man just har tänkt "Vad lugnt och skönt det är just nu"?
  • Varför äter vi ALLTID ris när jag precis har städat?

Life sucks ibland. (Tur att jag har lite kladdkaka att muntra upp mej med!) :)


Fiskj*vel

Vad är det med min ugn? Jämt när jag ska göra fisk tar det så inih*llv*tet lång tid. Eller är det fisken det är fel på?  Jag blir lika grinig varje gång. Dumma!

Dagens I-landsproblem.. ;)

Guten morgen



Gårdagen var lugn. Jag var hemma med världens tröttaste lillebror medans de andra var och tittade på brasa. Ganska skönt. ;)

Hoppas dagen på jobbet blir lugn, vet att vi är ont om folk idag. Trök.

Hoppas alla får en bra 1:a maj, om ni så demonstrerar, softar, jobbar eller vad ni nu har för er. :)

(Föresten: IKEA var hur kul som helst. Handlade enheldel. Tyvärr åkte vi inte till Ikea där vännen Å tydligen befann sej, skit oxå! Saknar dej, Å!!)