Johnnie och Mattias, kom hit!!!

image400

Kära, Johnnie och Mattias!

Det är kaos i våran hall! 3 barn med mängder av vantar, mössor och olika vinterkläder. 1 tonåring, med allt vad det innebär. En mamma med ett stort intresse för vinterjackor, mössor och mysiga sjalar. En pappa med ett stort mössintresse. Förstår ni antalet plagg som ska rymmas på en ganska liten yta?! För att inte tala om alla sko-don. Don´t get me started!

Jag behöver hjälp om jag ska klara av den kommande vintern!

Svar till: Desperat mamma med många mössor

Kommentarer
Postat av: Nergårds-Emma

Köp samma byrå som vi :-) Vi skaffade precis en ny till hallen och den rymmer ALLT!

Postat av: Ulla

Känner igen mig, fast vi bara har ett barn. En tonåring. Men jag är ganska bra på att rensa bort bland våra saker. Min man kan tycka att det slängs lite väl mycket ibland.

2007-10-16 @ 14:53:46
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Patricia

Vi gjorde en väggfast bänk med ett klädfack till varje familjemedlem. Du kan nog se en bild av den i min blogg i ett väldigt gammalt inlägg. Det ryms massor i dessa klädfack och det trillar inte ur så lätt.

2007-10-16 @ 16:32:40
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Cissi

Känner igen mig, trots att vi bara är tre i vår familj. Köpte en jättebra byrå på IKEA, drämde näven i bordet och sa att nu ska grejjerna i lådorna. Vad hände? Lådornas botten åker ur titt som tätt... Så mycket grejjer har vi..

2007-10-16 @ 19:56:15
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Camilla

Hi hi... jag skickade faktiskt in till Äntligen hemma för ett par år sedan. Tyckte att de kunde komma och göra ett rum till tonåringen i vårt förråd (en del som gjort så här i området), men det tyckte nog inte de, för Martin och co dök aldrig upp. ;)
Kram!

2007-10-16 @ 20:02:34
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Cia

Bara jag få ha dem här först!
Jag har en sovalkov jag inte kan använda för att en klantig arkitekt satt en garderobsdörr mitt i den!... SÅ min etta med sovalkov är nu bara ett sovrum. med ett stort dödutrymme...

Som killar på jobbet sägger när de ser en läcker tjej... "tjing pax, tjing pax" jag först! ;-)

2007-10-16 @ 21:38:50
URL: http://www.mysecretwindow.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback