Let´s dance

I kväll ska jag på fest! Stor fest med mat och massor av okända männiksor. Det ska bli jättekul, och lite läskigt. Det var så lääängesedan jag var på en sån fest. (Fest öht!) Festen har 8o-talstema så man får klä ut sej om man vill. Men jag orkar inte. Det är inget tvång, så då struntar jag i det. Jag är väl så åttiotalig ändå.. *haha*

Jag ska ha svarta stuprörsjeans och en grön (OBE EJ SVART!!), kortärmad typ tunika-aktig grej. (Fast den är inte så fluffig som vissa tunikor, och har absolut ingen söm under bysten. Då skulle jag se ännu tjockare ut än vad jag egentligen är.) Sen fick jag sko-panik! Då kom jag på att jag kan liva upp mej lite med tonåringens cheap monday-pjuks. *hihi* Tur att vi nästan har samma storlek. Jag kommer garanterat vara den enda 34-åringen med sånna skor iaf. *haha* Nu tänkte jag lägga in en bild på dom, och googlade dom. Då hamnade jag i en TOLVÅRINGS blogg. I rest my case! ;))

Här hemma är det lugtn, fast prickigt! Nu har O. fått massor med prickar, han med. L. tycker at de kliar och vill bli insmord med kylbalsam, O. är inte lika brydd. Jag har väl SÅKLART lite dåligt samvete somska gå på fest mitt i deras vattkoppor. Men å andra sidan kan det vara skönt att komma ut lite också. Jag ska ju vara hemma iaf till torsdag nästa vecka.

Håll tummarna att jag får kul i kväll! Ha en bra kväll ni med!

Kommentarer
Postat av: Nergårds-Emma

Oh, så det blir inte svart eller grått idag :-) Det låter jättefint med kläderna och det gröna. Hoppas att du får det jättekul och låt inte min bakisbild avskräcka dig för mycket.

Så ni har åkt på vattenkopporna. Mina barn hade ju det nyligen. Eftersom dom fick så hemskt mycket koppor så gav vi dem Tavegyl mot Klådan när de skulle sova.
Ha det bra! Kram!

Postat av: Camilla

ååå, spännande! Hoppas ni hade en riktigt trevlig kväll! :) Tur att du har en tonåring att låna skor av... hi hi... :)
Kram!

2007-10-21 @ 10:33:06
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: JoVi

Hallå partypinglan! Är du uppe och hoppar el är du däckad i dag? ;)) Hoppas du hade riktigt skoj! :)

2007-10-21 @ 12:26:58
URL: http://joviskarameller.blogg.se
Postat av: Åsa

Jag vill höra om din partykväll :) jag var oxå på ett litet party igår men det slutade ledsamt eftersom det var en hej då-fest.. Jag vill prata med dig snarast! kram!

2007-10-21 @ 14:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback