Grus i ögonen

Men relativt pigg ändå. Har sovit ca 4 timmar, och det är ju alldeles för lite. Men jag ska ju sova som vanligt i kväll, så jag törs inte sova mer. Inte för att jag någonsin har svårt att sova, men utifall..

Natten gick överförväntan. Men när nattpersonalen tycker att de har mycket borde de prova på att jobba på dagen. Herregud, det går inte att jämföra öht. Det de tycker är mycket tycker jag var en fjärt i rymden. ;)

Snart ska jag gå och hämta mina älsklingar på dagis. Sen ska vi gå och fika frukost / mellanmål på något mysigt cafe. Livet har sina goda stunder. ;))

Gäsp

Det går. Det går över förväntan. Men jag längtar väldigt mycket efter min sköna säng och min varma sambo.

Det är galet lugnt på jobbet. Vi tittar på tv, äter, kollar till de boende och går ut på larm. Jag jobbar med något så ovanligt som en kille. Det är lite kul, fast lite jobbigt också. *haha*

Jag längtar tills kl. 07.07 då jag får cykla hem och sova. Heltid natt är tamejfan helt okristligt. Långa nätter och aldrig långledig.

Hoppas ni sover gott, lyckostar! :) KRAM ♥♥

God damn it

Jag är på jakt efter ett par skor. Ett mellanting mellan lågsko och "känga". Höll på att leta i hjäl mej igår, men hittade bara herrskor i den modellen. Surfade runt i dag och hittade ett par! Fick glädjefnatt och ropade på tonårigen. Allt var kul, tills vi upptäcker att det är SILVERSKOR. Ridå!

image600 Från La redoute

Ser ni några liknande någonstans, vita och helst med vit sula, HOJTA! Jag vill ha ett par sånna!

Jo, tjena

Vet ni vad jag ska göra i natt?? Jobba!

Det var kris på jobbet, så de ringde o frågade om jag kunde jobba. Och snäll som man är svarar jag ju ja. Det kommer bli jobbigt, eftersom jag inte kommer hinna vila speciellt mycket innan jag börjar, men allt går. Jag har väl varit vaken i över 24 timmar förr.. Zzzz.. Blir trött bara av att tänka på det. Hoppas bara att det är lugnt på jobbet, och att det inte spökar så mycket.. Iiiih.

Nu måste jag lägga mej i soffan och vila lite med småisarna som tittar på Trolltider.

Skulle tro att jag bloggar lite i natt. För att hålla mej vaken. ;)

Första kärleken, part II

L. har gått och blivit lite kär. Hon har  pratat om honom mycket den senaste veckan, och i dag när jag satte på en video med honom på youtube blev L. alldeles salig och generad. Gumman! Föremålet är:

image598

"Mamma, du vet han med den där konstiga luggen som står upp"
:)

Min första kärlek var nog den här mannen:
image599

*hihi*

I dag har jag och tonåringen gjort grannstan. Åh, jag är så glad att jag har en tonåring att shoppa med. Hon är världens roligaste! En hel mysig dag! Nu blir det mys i soffan med småisarna, godis och förståss Körslaget! ;)

Ha en bra kväll!


Underbara vår

I dag känns livet så härligt! Solen strålar och vitsipporna blommar. Barnen och jag har varit ute i lekparken. Sedan gick vi till en uteservering och åt glass. Det här är den bästa tiden på hela året, tycker jag.

Jag har fått nya fräknar, och i dag har jag inga strumpor på mej. Lycka! :)

Glad vår på er!

Tisdag

Fortfarande inte ett spår av gummistövlarna. Kanske har jag slängt dom? Barnen var med mo. och mo. till soptippen och slängde sina gamla stövlar, kanske råkade jag skicka med de nya också? _Det är ju inte så att vi bor i ett palats, liksom.. :)

I dag är jag ledig. Skönt! Solen skiner. Vi ska nog gå till "stora lekparken" om O. blir lite piggare. Han har klgat på att han mår illa, och är blek och lite svettig. Tuffeln! HOPPAS att det bara är något tillfälligt! Just nu slappar han i soffan och tittar på Bompa-kanalen. (L. med för den delen, men hon är piggelin. :)) Döm om min förvåning när den gamla 70-tals-ikonen Manne dyker upp. ;)) Tyvärr utan BANAN, men ändå.

image597

Inte hade han den där roliga cykeln med sej heller. Han hade inte ens svarta trikåer längre, dåligt! ;)

I morse kom M. med en lapp. Vi ska och titta på olika gymnasieprogram om några dagar. Då fick jag kraftig ångest. Min lilla stumpa, gymnasieelev. Det var ju för bövelen bara några år sedan jag gick där ju. (Inte riktigt..) Dessutom kan jag aldrig påminna mej om att vi, på min tid, fick titta på olika program i 8:an. Ska jag vara ärlig tror jag vi aldrig gjorde det. I så fall hade jag kanske valt en annan linje (som det hette på min tid). Vem vet?

Gymnasietiden var väldigt rolig, tycker jag. Allra helst student-tiden. *hihi* Studenten är fortfarande en av mina roligaste dagar här i livet. Fasiken vad roligt jag hade det. ;)

Tänkte här om dagen på vilken som varit den bästa tiden i mit liv, hittills. Svaret är LÄTT, alla gånger jag har varit mamma-ledig. LÄTT! Mår aldrig så bra som jag gör då. Trivs så bra att bara få "vara"! Ingen press och ingen stress. I like! Vill så gärna uppleva det igen. ;) Man måste ju säga att sedan man fick barn så fick ju livet en ny mening. Så är det ju. :)

Andra roliga tider är när jag pluggade runt -96. Eller när jag var "singelmamma" -00. ;) Just nu trivs jag också bra med livet, även om det finns irritationsmoment just nu. Men det är sol och vår och man är sjutt.... näe, trettiofyra år.. ;)


Ha en fin dag!

Lat-mamman

Barnens gummistövlar är fortfarande borta, och jag har tröttnat på att leta (fastän jag vet att de finns hemma någonstans). Så nu har jag köpt 4 par nya gummistövlar. Hur lat får man va?? ;)

Nu ska jag försöka jobba lite. Om jag orkar.. ;)

PS: Direkt jag skriver bloggsemester får jag inspiration att blogga igen. Taa-daaa. ;) ♥

Det här inlägget skulle kunna handla om..

..en hel del. Men det får bara innehålla en bra låt
. :)



Jag tror jag tar lite mer blogg-semester. Off I go.

Ha en bra söndag! :) KRAM♥

Min dag på jobbet

JoVi skrev om sin dag på jobbet. Jag måste såklart härmas. ;)

* Gett mediciner av olika slag
* Serverat frukost
* Duschat
* Rullat hår
* Klappat kinder och kramats lite
* Tjatat
* Pratat HÖGT (arbetsskada..)
* Skrivit nota
* Skratta med mina jobbarkompisar
* Svarat på X antal larm
* Blivit illa berörd
* Fått komplimanger
* Lyssnat
* Serverat lunch
* Pratat om Engla
* Skojat
* Torkat rent i ett kök
* Satt på stödstrumpor och plåster
* Blivit bjuden på en dumlekola
* Gått mycket
* Jagat en boende som var på rymmen

And  so on. Låter ganska trist, men det var en bra dag. ;)

Nu ska jag slappa. Försöka iaf. ;)

Hjärtan

I går fick jag se de sötaste skorna i vårat omklädningsrum på jobbet. En jobbarkompis har varit i NY och shoppat bla dessa:

image595
De stog där och skrek mitt namn, jag lovar! ;) Och nu har jag hittat dem på en sida på nätet. Det måste vara ett tecken!

Lycka

Lycka är:

* En liten herre på 4 år iklädd tomtepyjamas som går omkring och sjunger "Fem fina fåglar". ♥

* En tonåring som är ö-v-e-r-l-y-c-k-l-i-g över en MSN-konversation. :) Lycka är dessutom att hon berättar om det för mamma. ;)

* En liten mamma-gris. Just nu är min 5-åring väldigt mammig. Mamma är bäst, och ingen annan. Lilla gumman! :)

Det här är mitt allt och min lycka! ♥ Älskade!

Jag blir tokig

Var är småisarnas gummistövlar och tonåringens röda puma-skor?

Var har mamma Smartskalle kastat in dom någonstans för att bli av med i höstas? Varför är jag så slarvig? ;) Eller snarare, varför har vi så mycket förvaring? ;)

4 par gummistövlar borde ju inte försvinna så där hux flux?!

Jaja, de lär väl komma fram någongång. Men helst NU!


I dag börjar jag jobba igen efter min lediga vecka. Jag vill inte! Hoppas att det är lugnare nu än när jag gick på semester. I dag jobbar jag iaf med min gamla kompanjon. Det ska bli kul iaf. Fram till kl. 16 kommer dagens bestå av letande efter gummistövlarna.

Ha en bra dag!

Nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är en vidrig värld! Stackars, stackars lilla fina Engla! Och stackars alla runt omkring henne.

Jävla värld!

Körslaget

Jag tycker faktiskt om det programmet. Jag blir så sugen att börja sjunga i kör igen. Senast var väl i skolkören. Jag älskar verkligen att sjunga, även om att jag inte sjunger så bra. Men sjunger, det gör jag jämt. ;)

Min favoritkör är ju såklart Team Cans. Vad hade man annars kunnat vänta av en sån som mej? ;)

Sen gillar jag Brolle. Han är ju så söt! ( Märks att det är VÅR i luften.. Jag tycker ju alla är söta, nästan.. ) Min tonåring tycker han är väldigt söt! ;) Jag blir väl smittad av alla tonårs-hormoner här hemma?! ;) Sen tycker jag att Lottas kör är väldigt proffsig. Linda ÄR bara för mycket, som kloka människor runt omkring mej sagt länge. ;) Markoolio känns malplacerad. Att Agnes åkte ut gjorde mej inget.

Nej, nu ska jag gå och lägga mej. Sleep well!

Neggo

Det här hände i dag när vi var och fikade. Det fanns hur mycket gott börd som helst.

Tant:
Få se nu.. Vad ska jag ta??
Cafeflicka: Ja..
Tant: Har ni ingen muffin?
Cf: Nej, de är slut
Tant: Ingen mazarin Heller?
cf: Nej, men vi har en god mazarinkaka med blåbär.
Tant: Nej, det ska jag då INTE ha.
Tantens kompis: Men här finns ju så mycket gott. Titta på de där bitarna, de ser väl goda ut?
Tant: Men det är ju NÖTTER på den. Det ska jag då INTE ha. Men vad är det för kaka?
Cf: Det är en.... (kommer inte i håg)
Tant: Nej, det ska jag då inte ha.
cf: Nähä.. Vi har paj också, både hallon och jordgubb.
Tant: Nää, det vill jag inte ha.
Tant igen: Har ni bullar?
Cf: Ja. Kanel med vaniljkräm eller kardemumma.
Tant: Då tar jag en kardemummabulle.
Tantens kompis: Tar du en kardemummabulle när det finns så mycket annat gott?
Tant: Ja, jag älskar kardemumma. Men kardemummabullar har jag ju bakat hemma, så det t-r-o-d-d-e man väl att man skulle slippa ta när man fikar på cafe.

Jag och tonåringen höll på att svimma över kärringens beteende! Hon var så otrevlig så det var inte klokt. När jag hörde henne tänkte jag att TACK och lov att jag inte har något eget cafe, då hade jag bett henne dragit åt h*. ;) Hon spred så mycket negativ energi på fiket så det är ett under om inte grädden surnade. Min fika stund sabbade hon då. När hon hade gnatat klart skulle hon, hennes kompis och två till komma överrens över en v75-rad. Ni kan ju bara gissa hur det gick.. Då klädde vi på oss och drog som en avlöning. ;)

Paranoid

I dag är det en sån där dag då jag önskade att jag hde en lösenordsskyddad blogg. Känner att jag måste spy av mej lite, men törs inte i fall någon olämplig människa skulle läsa det. Med tanke på antal besök vs. antal kommentarer finns det nog ett gäng läsare som aldrig gett sej till känna. Jag är såklart jätteglad för alla som vill läsa min blogg, fortsätt med det! :) Men jag vill inte fläka ut mitt innersta när jag inte vet vilka som läser. *fegis* Skulle nog tveka att göra det annars med iofs, men jag kanske skulle våga lite mera. Eller?

Jaja, lördag är det idag. Ledig lördag. Jag, tonåringen och lillebroren har varit på stan för lite shopping och fika. Mysigt. Tonåringen köpte ett par supersöta prickiga ballerina skor, och jag köpte mat. ;) L. har åkt hem till mormor och morfar. Det är riktig LYX att få vara där alldeles själv. :) O. blev så avundsjuk att det var hennes tur, så han sa "Jaha, då hinner du nog inte hem för att äta lördagsgodis. Det kanske är slut då" med sin allra snipigaste röst. ;)

Ha en bra dag!

Freaky friday

Tre saker suger just nu:

1. Att min lediga vecka snart är slut. Jag vill inte jobba! Jag vill vara ledig jämt!

2. Att min kära sambo har kommit upp sej på jobbet (Det är väl jättekul såklart, ) man blir lite trött på alla resor hit och dit han ska på. (Jag är inte en snäll sambo idag, bara en trött liten människa..)

3. Att jag inte får åka skoter med Börje Salming! ;)

Nu ska jag hoppa i säng och titta på mitt favoritprogram, Miami Ink. Jag är lite förtjust i Ami, trots han är ganska långt i från mina ideal. *hihi*


image594

Godnatt!

Ps. Kom på att punkt 1 och 2 kanske kan hänga i hop lite. Ju mer han reser, desto mer kan jag vara ledig. ;) Det kanske inte är så dumt , egentligen. ;)

Fyll i fem

Fyll i fem saker under nedanstående punkter. Du får inte skriva i sådant som alla skulle skriva under på - till exempel "Jag vill inte ha: Sjukdomar".

Jag är: bullmamma, ensamvarg, omtänksam, Winnerbäck-fan, fräknig
Jag är inte: pinnsmal, solbränd, föreningsmänniska, heltidsarbetande, egoist
Jag tycker om: ledighet, att fika, att lyssna på mina kloka barn, röra på mej med MP3:an i öronen, lugn och ro
Jag tycker inte om: åka hiss, kallprat, dansbandsmusik, husvagnar, mitt bukfläsk.. ;)
Jag vill ha: ett nytt jobb, tre klöver på triss, en bebis, nya träningsskor, körkort
Jag vill inte ha: mer arbetstid, grus på golven, oro, stövlar med klack, 80-tals kläder
Jag har: världens finaste familj, självkänsla, ro i kropp och själ, mest svarta kläder, glasögon
Jag har inte: tillräckligt med plats, fest-sug, karriärs-ambitioner, tråkigt ofta, välstädat jämt..

Det här hittade jag hos
Nilla. Gör det här du också! :)

Älsklingsplatsen och älsklingskläderna

image592

Här är L:s skrivhörna. Här trivs hon som allra bäst. :) Lådorna slukar hur mycket grejer som helst. Perfekt. ;) Anslagstavlan ska målas rosa, enligt L:s önskemål. Idén med vaxduken har jag helt fräckt snott från
Nergårds-Emma! Tack för ideén, Emma! :) Jag vill även påpeka att jag inte har valt tapeterna och bården själv. *hua*

image593

I tisdag var vi på Lindex och handlade Fem myror-kläder. L. fick en klänning och O. valde en tshirt. (Här skulle jag kunna framhäva mej själv som låter min pojke få en rosa tröja, men jag gör det inte. Vissa verkar ju tro/tycka att jämställdhet är att låta killar ha "tjejfärger" och tjejer ha döskallar, typ. Suck!) Tur var det, för i går var jag på Lindex igen och då fanns det två klänningar kvar, i 86 och 92. Jag älskar Fem myror-kläderna!! ♥♥♥

Ångest

I dag när jag gick in på blogg.se fick jag se att en av bloggarna på topplistan hette "UNG MAMMA 93", eller något liknande. Då fick jag riktig ångest. Min tonåring är född -93. Jag är då verkligen inte mogen att bli mormor, och inte hon att bli mamma heller för den delen. Inte för att jag tror att risken är speciellt stor just nu, MEN ÄNDÅ. Lite läskigt är det ju. Fast M. blev nog avskräckt i går när vi tittade på Barnmorskorna. Eller jag tittade inte så mycket, grinade mest. Vad fantastiskt det är egentligen!! :)

Så här ser det ut ute i dag. Man kan få ångest för mindre..

image591

I dag ska vi gå till bibblan. Snart slut på min lediga vecka. Ångest igen.

Have a nice day!

Vad händer?

Plats: Badhuset

Jag gör: Sätter mej på en stol av trä. Typ bilden.

image590
Vad händer? : Stolen viker i hop sej som en fällkniv. Med mej sittandes i den.

Vad gör jag? Sitter fast. Skrattar i hjäl mej. Har jäkligt ont i både armar, huvud och ben.

Hur går det? Försöker krångla mej loss, och det går tillslut. :)

Det kändes som om jag var med i Benny Hill eller nåt. Fattar ni hur pinsamt det var att sitta fast i stolen?

Note to myself: Sätt dej under inga omständigheter i en sådan stol igen!! Never ever!


A list

Hittade en lista i min blogg som jag gör en uppdaterad version av.


ÄR
: En snäll ensamvarg i en ganska stor familj. Bullmamma
GER INTRYCK AV ATT VARA: Lugnare och snällare än vad jag egentligen är. EN gång har jag blivit riktigt förbannad på jobbet, och det lever mina jobbarkompisar på än. *haha* De säger att de aldrig trodde jag kunde bli så arg, och att de inte vill se det igen.. *haha*
KAN: Se guldkorn i vardagen
BLIR GLAD AV: Människor som får mej att skratta!
HAR: tre egna barn och en bonus. :) Och en söt sambo. :)
VILL HA: En bebis! Ett kreativt jobb.
SKULLE VILJA: shoppa järnet, men jag hittar ingenting. Till mej själv alltså, till ungarna hittar jag alldeles för mycket. :)
TYCKER OM ATT: ligga i sängen sent på kvällarna och titta på tv. Alldeles själv.
HAR ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR:  Mina nära och kära. Baka. :)
BRYR MIG OM:  ganska mycket. Alldeles för mycket egentligen.
TRIVS MED: mitt lugna mamma-liv. Jag är liksom inte roligare än så. ;)
KÄNNER OBEHAG INFÖR: vissa människor. När människor står för nära mej i en kö, tex.
PLANERAR ATT: gå på bibblan i morgon.
BOR I: En galet fin lägenhet, som är alldeles för sliten.
SKULLE VILJA BO I: Ett gammalt stort hus.
KLÄR MIG GÄRNA I: Svart, randigt.
ÄTER GÄRNA: God mat! Bullar. :)
DRICKER GÄRNA:  Vatten, cola (tyvärr)
TRÄNAR: går ju jämt, jämt, jämt.
TITTAR OFTA PÅ: Vänner på tv, Mina sötisar här hemma.
LYSSNAR OFTA PÅ: Winnerbäck!
LÄSER: Barnböcker, kokböcker, tidningar, vanliga böcker i bland. Bloggar
PRENUMERERAR PÅ: ToppHÄlsa

Lyckans dag

I dag har det nog varit en av de lyckligaste dagarna i L:s liv. Hon har äntligen fått ett eget skrivbord! Hon har skinit som en sol hela dagen, ungefär som jag skulle om jag skrapat fram tre klöver på triss. :) Så himlans lycklig! Hon hade knappt tid för varesej mellanmål, kvällsmat eller bompa. Hon ville bara sitta och pyssla vid sitt skrivbord. :)

Att skrivbordet och pysselsaker gör henne lycklig är självklart. O. blir lycklig över allting som har med Cars att göra, och av sitt piratskepp. Båda två blir lyckliga av att vara med mormor och morfar, gå i skogen, gå på bibblan, och att fika! ;) Plus tusentals grejer till.

Själv blir jag väldigt lycklig av:

♥ Att vara ledig!
♥ En ny Topp hälsa att läsa i sängen på kvällen, eller något annat läsvärt
♥ Att se livet genom ungarnas ögon :) Att uppleva med dem!
♥ Att titta på Greys anatomy med tonåringen
♥ Att gå på Åhlens och IKEA, tex.
♥ Att sova nära, nära min älskling
♥ Att bara få vara i fred i bland
♥ Fina kokböcker
♥ Lördagsfrukostar med småisarna
♥ Att umgås med människor som står mej nära, tex Å ♥

..och så mycket mer!

I morgon ska vi göra en annan sak vi alla blir glada av, nämligen bada i badhuset. :) Nu ska jag gå och bara vara i fred en stund.

Sköt om er!

Semester

Har ingen energi att skriva några inlägg i dag. Har man semester så har man! ;) Men jag spelar lite musik för er i stället.


Veronica Maggio "Måndagsbarn"





Håkan Hellström  "Vän med en bil"

Brukar inte gillar Hellström så mycket. Men den här låten och så "Kom igen, Lena" har jag så mycket minnen till att jag inte kan annat än bli kär i honom! ;))




Nu ska jag gå och lägga mej i min stora, tomma säng. Stackars mej som sover ensam i natt.

Förlåt att jag är så dålig på att kommentera i era bloggar nu. Men jag får skylla på bloggsvacka.

KRAM TILL ALLA!

Föresten.. Jag tar nog den här mannen med mej i sängen i natt.. *haha* Snygg är han!
Och bra.

6,5 km..

..har jag gått idag. Bara på jobbet. Ändå hade vi tagit ut en extra personal så vi var 3 på kvällen. Annars hade jag lätt gått över en mil. Inne på jobbet! Helt sjukt. Men jag kan inte klaga på vardagsmotionen jag får iaf. ;)

Godnajt.

Ps: Nu är jag ledig i en vecka. Fasiken vad skönt! :) I morgon ska jag nog skriva en lista på allt jag/vi ska hinna med. Typ njuta, baka, vara ute, fika, och sånt. :)

Positivt tänkande

Här sitter jag och snart ska jag bege mej till jobbet. Tror ni jag vill det? NÄE!

Men jag får tänka på att jag är ledig ända tills nästa måndag kl. 16:00! Mitt schema kan vara helt värdelöst, men ibalnd är det ljuvligt. Som nu tar jag två dagars komp och en dags semester och blir ledig så länge! Det kan iallafall ingen "Jag jobbar raka veckor"-människa göra! ;) Så jag SKA inte klaga! ;) Bara lite, ibland..

I dag jobbar jag delad tur. Det är så mycket på jobbet. Tänkte ha stegräknaren på mej i dag, så jag får se hur mycket jag går.

Ha en bra dag!

Linda Rosing

Hittade Linda Rosings blogg. Efter att ha läst den kan jag konstatera att alla mina fördomar infrias..

Hissa och dissa

HISSA

♥ Våren!! Äntligen! Sol, värme, tussilago, kan det bli bättre?? :)

♥ Vissa delar på mitt schema. Tex nu. Har varit ledig onsdag och torsdag och börjar kl. 16 idag. Sköönt! :)

♥ Min tonåring är värd varenda hiss hon kan få! Hon är helt suverän på alla sätt. Älskade, goa unge! ♥♥♥

♥ Att L. snart ska få ett eget skrivbord! Som hon längtar! Jag med för den delen. Nu är hela köksbordet belamrat av hennes pysselprojekt! ;)

♥ Att vi mår bra! :)


DISSA

♥ Pressen på ungdomarna! De ska vara snygga, framgångsrika, välklädda, populära,  fylla kroppen med div. preparat, ha topp-betyg, helst ha en framgångsrik blogg, ha ett vilt sexliv, ha de senaste kläderna och teknikprylar. osv osv osv. Jag blir riktigt ledsen när jag läser om 16 åringar som fyller läpparna. Tack och lov har jag berikats med världens coolaste fjortis! Tack och lov! Pressen i skolan är helt annorlunda än när jag gick i högstadiet. Jag beundrar dagens ungdomar som orkar!

♥ Psyk-vården i Sverige, eller här i stan iaf. Den är så oerhört kass! Naturligtvis har det (för det mesta) med pengar att göra. Men ibland saknar jag människor med hjärtat på det rätta stället. Jag har endel kontakt med psyk. via jobbet och det är som att stånga sej blodig för att få de att fatta någonting öht. Sen att låta någon som mår dåligt psykiskt vänta på att få hjälp i flera månader, det är ju inte klokt.

♥ Föräldrar som inte slappnar av i sitt föräldraskap! Jag blir helt nipprig på endel som sitter med näsan i alla böcker och forskar-rapporter i stället för att uppleva med sina barn! Släng böckerna och njut av era barn! :)

♥ Att vi vuxna i familjen ses så lite! Sambon jobbar när jag är ledig och vice versa. Nu ska han dessutom börja resa i jobbet, så nu lär vi ses ännu mindre. Men jag får tänka kvalitet i stället för kvantitet.

♥ Att L. ska börja i förskoleklass. Lite i allafall. Jag kommer sakna henne jättemycket när jag har lediga dagar och hon måste vara i skolan! Kommer kännas jättekonstigt! Sen kan jag tänka mej att hon kommer att var trött i början, hon är ju van att vara på dagis högst tre dagar i veckan. ;) Men det reder sej alldeles säkert.

Förväntningarnas tid

image587

På måndag börjar inskolningen till förskoleklass lite smått. Då ska vi gå till skogen med de som går i förskoleklass nu. Det ska bli jättespännande. Det är tur att jag redan känner personalen och varit med förr, annars skulle jag vara bra pirrig. L. tycker det ska bli så kul! För säkerhetsskull har hon skrivit en kom i håg-lapp så vi inte glömmer det. Spännande blir det!


Apråpå underbar

Min älsklingdoktor har blivit modell för Versace. Say no more..

image586

Come to mummy! ♥ ;)

Bild
härifrån

Underbara Loranga

image585

Just nu tittar småisarna på en av våra favoritfilmer, "Loranga Masarin och Dartanjang". Jag tycker den är så rolig. :) Humor både för barn och vuxna! Dan Ekborg, Gösta Ekman och Johan Ulvesson är helt suveräna.

Jag har läst böckerna och Loranga massor av gånger. Och tycker fortfarande de är lika roliga. I bland önskar jag att jag vore lite mer som Loranga. ;)

" Ska jag skaffa ett arbete och förstöra mina bästa år? Vem ska då vara hemma och leka med Masarin? Och vem ska lyssna på popmusik om inte jag är hemma??" :))" Och alla bullar, vem ska äta dem??" ;)

♥♥♥

Hurra för högt i tak..

image583

Bu för att alla färdigköpta gardiner är så j*kla korta. Så här blev det när jag satte upp nya gardiner idag. Jättesnyggt.. Men jag gillar gardinerna så det får vara. Punkt slut!

Har även varit en snäll moder och satt upp gardiner tonåringen köpt själv. Visst är jag snäll?! ;)
image584

O. är pigg och har fått behålla det han ätit. Barnen har varit världens bästa kompisar idag och lekt, lekt och lekt! Skönt!

ÄR det dags nu?

I dag hade jag många planer vad vi skulle göra. Så vaknade vi i morse. O. går upp och tittar på Bompa-kanalen. Jag ligger kvar och läser tidningen. Sedan kommer han in till mej igen, och lägger sej och somnar om. Redan där började jag fatta misstankar. Det gör INTE en frisk O.. Jag går upp och efter en stund hör jag "Mamma, jag haj kjäkits!" *RIDÅ*

Fast innerst, innerst inne tycker jag det är lite skönt. Då kan vi ha en innedag, helt utan dåligt samvete. Har endel som borde göras här hemma, tex torka något fönster eller så. O. är relativt pigg nu och har inte "kjäkits" något mer, så jag håller tummarna på att vi slipper magsjuka. Håll tummarna ni med! ;)

Vi har varit otroligt förskonade mot allting sedan
vattkopporna i höstas. Skönt!

Hej igen!

Kul att kunna gå in på sin egen blogg igen! :)

Hoppas alla får en fin dag. Själv är jag trött, men glad. Jobbar idag, sen är jag ledig ända till fredag kl.16. Skönt. Tyvärr jobbar jag helgen IGEN. J*vla nya schema..

Adjöken!