Paranoid

I dag är det en sån där dag då jag önskade att jag hde en lösenordsskyddad blogg. Känner att jag måste spy av mej lite, men törs inte i fall någon olämplig människa skulle läsa det. Med tanke på antal besök vs. antal kommentarer finns det nog ett gäng läsare som aldrig gett sej till känna. Jag är såklart jätteglad för alla som vill läsa min blogg, fortsätt med det! :) Men jag vill inte fläka ut mitt innersta när jag inte vet vilka som läser. *fegis* Skulle nog tveka att göra det annars med iofs, men jag kanske skulle våga lite mera. Eller?

Jaja, lördag är det idag. Ledig lördag. Jag, tonåringen och lillebroren har varit på stan för lite shopping och fika. Mysigt. Tonåringen köpte ett par supersöta prickiga ballerina skor, och jag köpte mat. ;) L. har åkt hem till mormor och morfar. Det är riktig LYX att få vara där alldeles själv. :) O. blev så avundsjuk att det var hennes tur, så han sa "Jaha, då hinner du nog inte hem för att äta lördagsgodis. Det kanske är slut då" med sin allra snipigaste röst. ;)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Pippi

Jag slår ett slag för wordpress igen ;) Där kan man ju lösenordsskydda valda inlägg. Det är väldigt skönt att ha den möjligheten! Prickiga ballerinskor låter roligt, precis som det måste ha varit obetalbart att se och höra lillebrorens kommentar live. *gullungar* Ha en bra fortsättning på helgen!
Kram!

Postat av: Hemmamamman

Jag förstår hur du menar. Nog därför många väljer att lösenordsskydda sina bloggar.

Låter som en mysig dag på stan tillsammans med barnen! :O)

2008-04-12 @ 20:58:01
URL: http://hemmamamman.blogg.se
Postat av: Camilla

Ja, det där med lösenord har man ju funderat på både en och två gånger...
Ha ha... vilken HÄRLIG kommentar! Såklart godiset är slut när hon kommer hem! =)
Här har vi haft en soft soffkväll och kikat på Ace Ventura som jag på något vis lyckats missa med både man och bonus som är helt galna i Jim Carrey.
K R A M och ha en fortsatt mysig helg! ♥

2008-04-12 @ 21:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback