Klassiker och spöken

I går hittade jag en flaska Oil of Ulay för halva reapriset. Fick lov att köpa den. När jag jobbade inom hemtjänsten förr hade vi världens underbaraste dam. Hon fyllde 100 år under tiden jag jobbade där. Hon hade jobbat på egen skönhets/frisersalong hela livet. Var det något hon var nog med varje dag så var det att smörja in sej med Oil of Ulay, morgon och kväll. Det hade hon gjort jämt. Hon hade helt otrolig hy. Len som en barnrumpa, och inte alls så rynkig. Så nu tänkte jag försöka med samma sak.. *haha*Mina barn harmani på Trolltider nu. De vill inte se på Bompa på kvällarna, utan det ska vara Trolltider. O. citerar Mara för glatta livet. Själv tycker jag väl inte det är lika bra som när jag såg det som liten, men det duger bra. ;) Och jag älskar signaturmelodin!I natt när jag vaknade och tittade ut mot köket såg jag en grå skugga svepa förbi. Det sägs ju att det spökar i lägenheten under oss, så det kanske är någon som irrat upp till oss. Det är inte första gången jag känner av något här hemma. På jobbet var det lungt med spökerier i sommar. Bara att hissen åkte lite som den ville (Jag åker ju aldrig hiss så när jag gick i trapporna kunde hissen börja åka lite upp och ner. Och de automatiska hissdörrarna gick inte upp osv.) Och ytterdörrarna som öppnade sej lite som de ville. Man börjar väl bli härdad.. Ju just ja. I en av lägenheterna hos en av de boende var det en dörr som jämt slogs igen. När jag hade natt-tillsyn på henne öppnade jag jämt hennes köksdörr när man gick in och tittade till henne. Sen när man skulle gå ut igen var alltid köksdörren igendragen. Men i den lägenheten är det alltid en massa konstigt som händer. Den boende har berättat en del konstiga saker, och vi har också sett en massa.. Buuuuh! ;)

Nu ska vi gå på loppis. I går var jag så förbannad så jag höll på att gå upp i limningen. I dag så känns det mycket bättre. Som ett hånflin och ett I hate to say I told you so.. Mean me! >:)

Föresten, i går var vi hos ögondr. med L. Vi bestämde oss för operation. *gaaah* Jag blir grinfärdig bara jag tänker på att de ska operera i hennes fina ögon, och söva henne. Jag kommer att vara ett vrak inombords då! Men sen blir det skönt för L.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Å

Jag är inte förvånad.. jag tänkte på oil of ulay härom dagen å på hur det luktade. Vi brukar ju tänka rätt lika :) men shit, va skrämd jag skulle bli om jag såg en grå skugga i lägenheten.. skulle nog skita knäck i formar tror jag.. Vi ses i veckan! Kram Jan-e ;)

2008-08-09 @ 16:35:06
Postat av: Pippi

huuuu Jag får gåshud på armarna där jag sitter och läser om den grå skuggan i köket och alla andra spökerier. rys Vad är det med L:s ögon som ni beslutade skulle opereras? Förstår dock att du känner som du gör. Kram!

Postat av: Amlon

Å: Klart vi tänker lika! ;)) Kram, lillebrorPippi: Skelningen är det som ska opereras. Kram

2008-08-12 @ 21:18:03
URL: http://amlon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback