Bloggtorka

Godmorgon!

Är ensam uppe på berget. Alla andra ligger och sover så skönt. Jag vill också! ;)

Känner att jag har bloggtorka nu. Kommer inte på någonting att skriva om. Trots att det händer massor.

Jag är så nyfiken på vilka som läser min blogg, som aldrig ger sej till känna. Vissa vet jag ju att ni läser, och man behöver absolut inte kommentera varje inlägg! :) Men uppenbarligen finns det ju en hel hög som aldrig någonsin kommenterar, och det är ju jättetråkigt! Kom igen nu, vem ÄR du? :)

I dag jobbar jag delad tur. Det betyder att jag måste se en del av mello på jobbet. Det är inget kul! Dels för att jag vill se hemma med min familj, och dels för att jag misstänker att hon jag jobbar med är "totalt ointresserad" och bara kommer sitta och säga hur värdelöst allt är. ;) Det är ganska intressant att många säger att det är sååååå tråkigt med mello, ändå tittar man. ;) Förövrigt känner jag mej redan lite trött på Carola och Andreas. Jag ska försöka låta bli att heja på dom. ;)

Annars är allt bra. Jag vände min ilska tidigare i veckan till något positivt. Och det känns verkligen bra! :)

Näe, jag kan inte blogga.. I lost the gift! ;) Så det är väl lika bra att bylsa på sej ytterkläderna (-9) och knalla i väg till jobbet. Ha en bra dag!! :)

Vem är du?? (Ni som ofta kommenterar behöver inte ge er till känna, men ni som aldrig kommenterar får gärna säga hej! :))



17/2: Kom IGEN nu! Skriv något! :) Jämför man antal besökare med antal kommentarer på det här inlägget är det en fis i rymden. ;)
Tack alla sötisar som skrivit, jag kände igen alla utom 1. ;)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej vännen! Det är bara "gamla jag" här... ;)
Men du, jag hade gärna jobbat ihop med dig, så hade vi kunnat ha lite schlagersågning ihop, jag ä_l_s_k_a_r festivalen! Ska ha födelsedagsfirande i kväll, men 20.00 är heligt, då bänkar vi oss i soffan.
Men tröttna inte på Carola & Andreas, jag har satsat 100 spänn på att de ska vinna rubbet!
Kram! (Och det var inte alls något tråkigt inlägg i dag tycker jag).

Postat av: Nilla

Jag riktigt njuter av de tysta och ensamma morgnarna när jag sitter här med kaffekoppen, och så vet jag att det är lördag :)
Jag har tänkt precis som du när det gäller vilka som kikar in på ens blogg. Tillslut så lösenskyddade jag den, eftersom jag vill kunna lägga ut bilder och skriva vad vi gör.
Det känns faktiskt jättebra, även om jag inte "känner" alla, så vet jag ändå vilka som tittar in.
Tråkigt att du missar hela festivalen ikväll, och jag kan erkänna att jag också är något trött på Carola och Andreas. Men, jag tror dock att låten är ganska bra och dom har nog redan gått vidare.
Ha en jätteskön helg!!!

2008-02-16 @ 09:51:48
Postat av: Nergårds-Emma

Jag vill kommentera fast du redan vet att jag läser här :-) Åh, min dotter har tjatat om medlodifestivalen i ett år, jag visste inte att det hade satt igång. Då måste vi kika ikväll. Hoppas att du ändå får det bra ikväll! Kram!

2008-02-16 @ 12:14:29
URL: http://nergardsemma.blogg.se/
Postat av: Patricia

Jag tittar in till dig dagligen, ibland kommenterar jag, ibland inte. Ska snart iväg till jobbet jag med. Det blir melodifestialen i en sjukhussoffa ikväll om man inte har för mycket att göra.

2008-02-16 @ 12:24:17
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Lotta

En dag när jag bloggade runt hos mina favoriter hamnade jag av en slump här. Jag tror du kommenterat nåt?! Din blogg hamnade då i favoriterna med, så jag läser just nu varje gång jag startar datorn. Jag är dålig på att kommetera.

2008-02-16 @ 15:29:11
URL: http://lundharna.blogg.se/nyblogg/
Postat av: Hemmamamman

Jag läser! Ofta och gärna! :O)

2008-02-16 @ 22:18:47
URL: http://hemmamamman.blogg.se
Postat av: Carin, nov-02

jag läser också här ibland, men det vet du ju tror jag...../Carin med Georg-02, Selma, Hilda & Frida

2008-02-18 @ 18:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback