Det blev vinter till slut



Äntligen, säger barnen. Mamman låtsas att hon säger  "Äntligen", men innerst inne längtar hon efter våren så ofantligt mycket. :) Men man får göra det bästa av situationen. I går var vi ute på pulkautflykt. Massor av snö, varm saft, goda kakor , full fart i backen och hundra hål i nacken och rosiga, lyckliga små barn! Då kändes inte vintern så dum i alla fall. :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken hög mysfaktor vintern fick när jag läste ditt inlägg :-)

Postat av: Hemmamamman

Åhåå - snö! Det ser ut som om ni har fått mycket snö också!

Vi har på sin höjd fått ett snötäcke på ca 1-2 mm, för flera flera veckor sedan. Om det inte till och med var förra året.
Så här står snowracern och dammar på vinden...

2008-02-04 @ 09:19:34
URL: http://hemmamamman.blogg.se
Postat av: JoVi

Sötis-barn! :) Det SER verkligen mysigt ut, det gör det...men SHIT vad jag är less på vinter nu! Och i dag är det -21 grader här (!!!!), lite skönt var det att vabba i morse *hihi* Kram!

2008-02-04 @ 10:52:27
URL: http://joviskarameller.blogg.se
Postat av: Nergårds-Emma

Jag längtar också efter våren! Men jag skulle gärna vilja ha snö nu bara för att barnen skulle bli så lyckliga. Dom minns nog knappt hur det är att åka Pulka (två år sedan). Vilken tur ni har :-) Kram!

2008-02-04 @ 14:52:20
URL: http://nergardsemma.blogg.se/
Postat av: Patricia

Ser härligt ut. Vi har blivit utan snö det här året och ny kan det kvitta. Längtar ofantligt mycket till våren, fågelkvitter, första fikan på trappan ute, påskliljor, vitsippor......

2008-02-04 @ 22:15:45
URL: http://patricia74.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback