Älskade vardag

I morgon börjar sambon att jobba efter flera veckors sjukskrivning, på tisdag börjar stortjejerna skolan igen. Vardagen börjar igen med dagis för småisarna. Jag tycker det känns skönt med vardag igen. Lite mer ordning på mat och sömn blir det då definitvit. Fast min vardag innebär ju ganska mycket ledighet i veckorna ändå, hade jag hade haft ett vanligt 5-dagar-i-veckan-jobb hade jag kanske inte känt likadant. Sen är jag stolt över mej själv som kan se guldkorn i vardagen, och inte bara lever upp på semestern/helgen. Jag kände en människa förut som levde för sin semestervecka på västkusten. Ingenting annat var liksom av värde. Det tycker jag låter tragiskt, tänk så mycket små guldstunder man missar då. :) Fast i bland är man ju så trött på vardagen att man inte ser någonting annat än ett inrutat liv, typ. Lagom är bäst, av allt..

I dag har jag och småisarna haft en riktigt guldstund. Vi har varit ute och åkt pulka. Det är ju så kul! :) Det var ett stort gupp mitt i backen och de skulle de absolut åka i. Vi skrattade så vi kiknade. Livskvalitet! Tidigare på dagen tittade vi när Charlott Kalla vann, och självklart blev L. inspirerad. Jag skulle fixa start och mål och hon skulle åka runt en bana. Sen när hon kom skidande skulle O. och jag stå och skrika HEJA HEJA HEJA! Sen när hon kom i mål var hon så trött att hon la sej i snön, precis som tjejerna på tv:n. ;)


Nu ska jag försöka ändra om bakgrunden på bloggen, är trött på träden. Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Haha.. den människan som bara levde för sin semestervecka på kusten är numera nyförlovad med ett stycke ny herre.. har jag sagt det eller? :)

Postat av: Rebecca

Tänkte höra med dig om du har något tips till en it-dummie som mig ;O). Jag vill fixa och trixa med min blogg. Vanliga standardmallen är ju bara så tråkiga...men jag vet ju liksom inte vart jag ska börja.
Är det jättekrångligt?

Din blogg är by the way en utav mina favoriter. :O)

2008-01-08 @ 00:03:38
URL: http://hemmamamman.blogg.se
Postat av: Amlon

ÅSa: Vad?? Men vad kul, då kanske hon glädjs åt andra saker än veckan i S... :))

Rebecca: Vad kul att se dej igen!! Tack!! Det är inte jättekrångligt alls, fast jag har bara provat att ändra modellen Fashion. Mitt tips är att skaffa en blogg där du testar att ändra saker, så slipper du att mixtra med din vanliga. Jag är inget data-snille alls, men det klarar jag iaf. ;) Kram på dej!

2008-01-08 @ 06:34:02
URL: http://amlon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback