Glad

I dag skickade jag ett sms till mor och far om någonting. Jag skrev bla. att jag plockade undan julen. Då fick jag ett svar: "Du har två röda lampor här från Hemtex, om du vill ha". Jag blev så glad att jag nästan började grina. Hela hösten har jag gått och pratat om ett par röda lampor jag sett på Hemtex. De skulle passa så bra i mina köksfönster. Tydligen har mamma tröttnat på mitt tjat, och att jag aldrig kommer till skott, så hon har köpt lamporna åt mej. :) Det var ju likadant med vaxduken. ;) Gulligaste!!

Så nu blir mitt kök ännu gladare. :) Och jag med!

image467

I dag har jag plockat bort julen. Granen var en mardröm men det spelar ingen roll, det kommer inte in en plastgran på berget! Så jag gnäller bara lite lagomt . ;) Skönt att få ta fram alla gamla vanliga lampor igen. Jag som alltid är så lycklig när jag får ta fram stjärnorna tills första advent, men det är lika skönt att ta bort dem igen. Då vet man att det går åt rätt håll!

Mina familj består av tre tv-spelsnördar just nu. När småisarna har lagt sej åker tv-spelet fram och sen ska det spelas och spelas. Jag är inte intresserad direkt så jag har tittat på "Stjärnorna på slottet". Sen ville de att jag skulle komma och "titta på". Jätteintressant.. ;) Så jag hamnade här vi datorn igen, då är vi i samma rum iaf.

Här kan ni lyssna på en bra låt. Jag älskar den! Att se glimtar ur "Brigdet Jones dagbok" gör den ju inte sämre. Här är en annan av mina absoluta favoritlåtar. Den här versionen var ju inte fy skam heller.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Fridah

oooh va kul, :)

Postat av: Camilla

Å, vilka gulliga föräldrar! :) Skönt att städa ut julen och lika trevligt att plocka fram grejorna till första advent. Nu vill vi ha vår, eller hur?
Ha en skön söndag! Kram!

2008-01-06 @ 14:30:14
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Mija

Vilken snäll mamma! ♥ Härligt med oväntade presenter..

2008-01-06 @ 15:22:58
URL: http://mammamija.blogg.se
Postat av: Junitjej

Vilka fina kuddar!!
Det skulle vara kul om du svarar på min fråga jag har på min blogg. Frågan finns under min profilbild och texten om mig själv. Ha en trevlig kväll! ♥

2008-01-06 @ 18:46:09
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Junitjej

GRATTIS!! Du svarade rätt! ♥
http://junitjej.blogg.se/1199644443_shopping_och_kndismte.html

2008-01-06 @ 19:56:49
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback