Ooooh, I like it!

Vilken ljuvlig kväll! Jag sitter alldeles själv (bara småisarna hemma med mej, men de sover) och lyssnar på LW´s sommarprogram. Jag tror vi har äktenskapstycke. Vi verkar vara ganska lika. Fast han är såklart hundra gånger klokare än vad jag är. ;)

Jag är ledig i natt och har sommarkänsla. Har tittat på underbara Ernst och har tom öppnat en cider. :)
Jag har pimpat balkongen i dag med ny vaxduk och nya blommor. Som dessutom kostade halva priset. I bland är det bra att vara seeeg :)

 Här trivs jag!

 Millionbells både i ampel och i blomlådan.

 En favoritlykta i kvällsol

 En annan favorit. Som tonåringen gjorde när hon inte var tonåring. :)

Fasiken vad gott det är att leva! :)

Gaaah


JOVI!

Grattis på födelsedagen, en dag försent.
(Förlåt att jag är senil. Får skylla på nattskift och inbrott.. ;))

Hoppas du hade en fin dag med dina goingar!

KRAM

Hektiskta dygn

Här händer det massor. När jag har tid ska jag berätta lite.

Men nu nöjer jag mej med att när jag jobbade i natt hade vi inbrott på jobbet. Lite läskigt, milt sagt! Adrenalinet pumpade kan jag säga!  Hoppas det inte kommer tillbaka idag!

I går var vi och tittade på den här killen:


3 av 4 kvinnliga medlemmar av familjen blev kär i honom. ;) ♥ O. träffade en polis som han pratade med en lång stund, så han var också lycklig.

Ha en bra dag!

När jag får tid..

..ska jag sätta mej ner och verkligen läsa Marcus Birro´s blogg. Den är säkert väldigt läsvärd. Jag läser det mesta Marcus skriver i tidningar. Och lyssnar gärna på Karlavagnen i P4 när han har det. Tycker om att lyssna på /läsa honom! ♥

Nu ska vi dra till mormor och morfar snart, dags att packa! Ha en bra dag!

Vad man behöver?

Från Bluebox

Hittade den här checklistan för nyblivna föräldrar. Väääldigt mycket man behöver ha med sej när man lämnar huset med sin bebis. Bra att de påminner att man ska ta med sej brösten. *haha*

Jag minns när jag var förstagångsmamma. Vi skulle till stranden med våran lilla bebis, som var 6 månader. Med oss hade vi halva bohaget. Det fanns inget som vi inte var förberedda på. :) Skulle det mot förmodan bli snöstorm mitt i sommaren skulle vi nog ha klarat det med.

Men barn nummer två var jag nog vid min topp när det gällde packning. Tog med mej det som behövdes, vis av erfarenhet. Man behöver inte sju ombyten och 15 leksaker för en dag på stranden.

Vid tredje barnet lever jag efter devisen allt ordnar sej. Vid det här laget är jag nöjd om jag får med mej barnen och lite fika till stranden. Allt annat ordnar sej! :)

Tror ni de blir glada? :)

I dag ska vi åka hem till mormor och morfar. Vi ska sova över där! :) L. har skrivit ett brev till dom."Mormor Morfar jag älskar er! Kram från Lova" ♥

Tror ni de blir glada? :)

Förresten

Är det bara jag som tycker Fotbolls-EM är kul? För det gör jag. :)

I våran familj är vi så ovanliga att jag ♥ det, och sambon just hates it. Tur att jag har tonåringen som sällskap :) Här är en av hennes favoriter: David Villa, Spanien.


Lånad från Valencia CF

Oj,då nu måste jag nog sova. Jag jobbar ju inte i natt.. Natti!

To do 2008 - Check

Den här listan skrev jag vid nyår. Dags att kolla av hur det går.. ;) ♥ = idag. Här kan ni läsa hur det hade gått efter en månad.

5 saker jag SKA göra 2008 (förutom allt jag alltid gör.. ;))

* Bli en bättre kamrat. Jag ska höra av mej oftare till mina kompisar. Jag ska kommentera på andras bloggar och svara oftare på kommentarer här on da blogg. Bli mer social.

♥ Näe, inte direkt. Jag är usel.

* Droppa duktig-flicka-syndromet jag kan drabbas av i bland. Jag ÄR duktig ändå. :)

♥ Det har jag försökt med, och har lyckats. Jag är duktig! ;)

* Hålla igen med sockret. Och röra på mej lika mycket som jag gör. Kanske börja träna lite också.

♥ Periodvis går det finfint. Andra perioder går det åt skogen.

* Göra matsedlar varje vecka. Fast inte lägga ut dom på bloggen. ;) Blir bättre på att storhandla.

♥ Näe, det har inte blivit av. Bättre på att storhandla är jag iaf.

* Unna mej själv någonting då och då. Jag är väldigt duktig på att unna andra saker hela tiden, behöver bli bättre att unna mej själv lite.

♥ Det har jag blivit bättre på. Tyvärr är jag väldigt duktigt på att unna mej goda bakverk. Men vad f*n.. ;)

5 saker jag ska SLUTA med 2008:

* Känna att det är drygt när folk ska komma och hälsa på. Det är ju inte drygt, bara roligt och det VET jag ju.. ;)

Tyvärr tycker jag så än. Jag är anti-social, tror jag.. Sen när de väl här är det jätteroligt, men innan..

* Att ha superduperkoll på allting jämt. Det hjälper varken mej själv, eller framför allt hjälper det inte de andra. Det räcker med att ha superkoll. ;)

♥ Fortfarande super-koll. Jag är navet i våran familj liksom.

* Att låta vissa människor suga ur min energi. Endera får jag gå därifrån eller så får jag helt enkelt riva i från. No more energi-tjuvar!


♥ De allra flesta ignorerar jag, men det finns tyvärr någon som suger energin BIG TIME.

Att nästan alltid säga vad jag tycker om saker och ting. I bland kanske jag går på lite väl mycket ( Som nu när sambon skulle gå till tatueraren. Jag hade en miljard åsikter om allting! Det är ju hans kropp, inte min. Jag behöver ju inte bry mej i fall han skulle ångra sej när han är 65 år liksom. Men ändå gör jag det. "Tänk igenom det här NOGA nu, vill du verkligen ha en sån DÄR om trettio år??" blablabla. Han är ju vuxen. Stackarn! ;)) Bit i hop, människa!

♥ Ja, vad kan jag säga.. Jag håller inte käften. Men jag försöker tänka innan jag öpnnar munnen. Ibland går det, ibland inte.. ;)


* Att ha dåligt samvete!! Tuffast av allting..

♥ Dåligt samvete is my middle name, men jag försöker och tror att jag lyckats litegrann


Rullar..

Nu är jag på jobbet igen. Vi har fått Vilmas bröd  (http://www.vilmas.se/) av en anhörig till en av våra boende. Jag äter och äter och äter.. Det är ju så gott. Kommer rulla fram som en liten boll efter den här nattperioden.

Ha en god natt!

Skit

Det känns både i kropp och själ att sova högst 3½ timmar som jag har gjort idag. Jag måste sova längre, men jag hade ingen sinnesro idag.

Note to self:
Ge mej sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra,
Mod att förändra det jag kan,
och förstånd att inse skillnaden.


Nu över till något annat:
En sån här röd bikini skulle jag vilja ha. ♥
 Från Trofé

Har hittat en billigare kopia på Kitchen Aid. Jag skulle kunna tänka mej en sådan. Den är  nästan hälften så dyr som orginalet, och för snåljåpen A. så är det ju bra! ;)

 Från Frapp

Nu ska jag slöa lite innan det är dags att åka och jobba. Ha en fin kväll! Kram ♥


Natt på jobbet

Vilken tur att jag är inkontinensombud (Tjusigt värre! ;)) så jag kan sno mej lite data-tid på arbetstid. Har just beställt lite grejer så det finns hemma när jag går på semester. Är man oumbärlig så är man liksom.. HAHAHA.

I dag har vi ätit ute. Buffe på Kina-resturang. Jättegott! Sen tog jag med mej O. till frissan. Han var så långhårig. Han var som vanligt rolig och satt och pratade med frissan som en liten farbror. Det är så kul att lyssna på honom! Frissan får veta ALLt om våran familj, och lite till. "Min pappa har en kompis. Han har inget hår. Varför har han inget hår? Har han tappat det, tror du? Eller klippt sej väldigt, väldigt kort??" ;) Sötast blev han iaf. ♥

O. har fått nya idoler. Poodles och E-type har fått kliva åt sidan för Kiss! Bästa låten är "Lick it up". O. älskar musik. Han snappar upp texter på en gång och vill lyssna på musik jämt. L. är inte likadan. Hon vill ha tyst och lugn och ro. ;) Jag är både och. Lyssnar gärna på musik, men tycker om tystnaden också. Kanske för att den är så sällsynt hemma hos oss. ;)

Det är så lugnt på jobbet. Det är väl bra att de sover, men det är så lååångsamt. Vissa av nattpersonalen vill ju ge sken av att det är så mycket att göra på natten. Till de vill jag bara säga: Kom upp och jobba på dagen så får ni något att jämföra med. Det jag gör på ett 10-timmars nattskift gör jag kanske på en timme på dagen. Det är skönt att jobba dag och känna att man gör någon nytta också. Här är det typ att man tar emot lite larm, ger lite mediciner, läser lite bok, halvslumrar lite, hjälper någon lite, vänder någon, tittar lite på tv, läser en tidning, surfar lite, gör lite skrivbordsarbete, tvättar lite, lyssnar på radio. osv.

Näe, nu ska jag nog läsa lite. Ha en god natt! KRAM♥

Hej hej sommarrrr

Har ni tänkt på att Sandra sjunger världens tydligaste R i ordet sommar?

 ------HEJ HEJ SOMMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Vem är du i Bevan?

Jag blev ju såklart ocoola mamman Walsh. *haha*Vem är DU?

Sommarkänsla

I dag blir det lite musik i bloggen. Midsommaraftonen var bra, men vädret sög. Vi skulle på midsommardans men halvvägs dit öppnade sej himlen, och det började ösregna. Vi blev dyblöta innan vi hann ta skydd. Så det var bara att gå hem. När vi kom hem var vi så blöta. L.s leggings var fortfarande blöta nu på morgonen, då fattar ni.. :) Jag firade midsommar i lammullströja.

I dag ska vi hem till mormor och morfar och grilla grillspett. I like! Vädret suger i dag med. Uppehåll, men gråkallt. Herregud! Thank god att jag inte har semester än.

Lite sommarkänsla:
 
Tillägnad min älsklings-Å! :)
*hahaha*

Ha en bra dag!

You gotta love HemtexI går köpte jag tolv glas för 99 kr på Hemtex. Helt otroligt billigt! Visst är de fina och somriga! :)

(Det var tre av de med smultorn och av de med blommor. Resten var det två av varje.)

KRAMGlad midsommar till alla godingar!
 
Själv är jag redan bakis, pga nattarbete så här blir det en luuugn midsommar! :)

My personality

Gjorde ett test på den här sidan. Hittade dit via Nilla.

Read it and weep. Känner ni igen mej? ;)

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.

Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.

Hmm.. jag tror att jag har gjort det här testet förut. Hursomhelst så stämmer det ganska bra in på mej. Jag är en känslomänniska som går mycket på min intuition. Man kanske ska slå till och bli artist? Eller fritidspolitiker? ;)The fritidspolitiker. :) Hoppas ni inser att det var första och sista gången jag poserar i min blogg. ;) Hej stök-hallen!

Ha en bra kväll!

God morgon

Första natten gjord. Nästan iaf. Med tanke på att jag inte sovit på c:a 24 timmar känner jag mej riktigt pigg. Men det ska bli skööönt att gå hem och krypa ner i sängen. Hoppas att jag kan sova i några timmar. Sedan ska jag hämta småisarna på dagis. Det är sista dagisdagen EVER för L. Det känns lite ledsamt. Tur att O. ska gå på dagis i två år till, så slipper det bli så känsloladdat idag. ;) L. har valt varsin mugg till fröknarna och en bok till dagis som avskedspresent.

Vad synd att det gick så uselt för Sverige i går. Jag tittade inte, men lyssnade på radion när jag kunde. Det verkar ju som Sverige var riktigt dåliga. Trots att Zlatans knä höll. Kan inte låta bli att bli lite sur på dessa spelare med deras superduperlöner som ändå inte ens klarar av att ta sej till kvartsfinal.  JA, jag är sur! ;)

Nej, nu ska jag göra lite nytta. Ha en bra dag, allihopa! Speciellt JoVi på sin första semesterdag! :)

Precis vad man behöver :)

I dag har jag haft en sur-morgon. Då skrev min goa, älskade L. det här till mej:"Mamma jag älskar dej fas du är arj". Söt-unge! :)♥

Sen blev det även en tankeställare till sur-mamman som nu ska stänga av tidstjyven datorn och bli en toppenmamma! :)

Ha en bra dag alla! Jag går på nattskiftet i kväll, 20:45. Sänd en tanke till mej då. Tack för söta kommentarer i bloggen, föresten! ♥

Ps: Jag hade två hål igår. Men det visst jag redan. Goddamnit!

Bak och lökar ;)I dag har vi bakat. Bullar blev det ett gäng. Tonåringen bakade Leilas kladdkaka. Det var den godaste kladdis jag smakat!


På kvällen blev jag galet sugen på att måla akvarell. Det har inte hänt på 100 år, nästan. Det var ett av mina största intressen förr, men i takt med varje barn har intresset svalnat lite. Jag vill vara ifred när jag målar, och hur ofta får jag vara i fred? Naturligtvis hittade jag inte färgerna. Vad fasiken har jag lagt dom? Jag hatar att jag är så slarvig i bland och bara slänger in saker i olika skåp och lådor för att bli av med dem.. Färgerna kan likaväl ligga i en garderob som i en kökslåda.. Vilket gör att det är så gott som omöjligt att hitta dem. Skit också. Nu dröjer det väl 100 år tills nästa gång jag blir sugen att måla. Här är en lite suddig bild på mina lökar. ;) Målade dem 1995 och de hänger faktiskt framme i köket.
 


Nej, nu ska jag lägga mej. Ska till tandläkaren 7:40 i morgon bitti. Å jag som är ledig! Ha en bra natt och morgondag!

Rofylld

I går var vi på utflykt med mormor. Morfar var hemma och lagade punka. ;)  Vi åkte till en mysig park med trägårdscafe, liten butik och växthus. Älskar det där stället. Det är ett sånt ställe jag borde jobba på, med goda kakor, söta små kaffekoppar, fina växter, mysiga omgivningar, fina saker osv. osv. Inte gnessa runt som en galning och känna sej otillräcklig, som jag gör ibland på jobbet.. För att citera min husgud, LW:

jag tror jag drömde om ett liv
bara utan korridorer
utan korridorer
skulle jag bli lycklig

Barnen trivdes och sprang runt. T.om tonåringen följde med och verkade trivas. :) Jag älskar sånna där ställen som man blir alldeles rofylld av. ♥ Energin fylls på och lugnet sprider sej i kroppen. ♥ Tyvärr glömde jag kameran.. Men vi ska snart dit igen, så då ska jag ta lite kort.

På kvällen tittade jag och tonåringen på film. Vi såg på "Förtrollad". Jag tyckte om den filmen jättemycket. Den var annorlunda och mysig. Sen var ju McDreamy med också.


Jag blev _nästan_ lite romantisk när jag såg den. Det kanske bor en liten romantiker långt inne i cynikern, trots allt. ;))

 ♥


Sen körde vi Leila bakar-maraton. :) We ♥ Leila!

I går var det en riktigt bra dag! ♥


Sångfågel O

O: Ska jag sjunga något för dej?
Jag: Ja, gör det
O: Tä wåd is ån jor wäsk, täj de wörn
Tä wåd is ån jor wäsk, täj de wörn
Tä wåd is ån jor wäsk, täj de wörn
Jag: Vad är det för låt?
O: Men det är ju den som gör dej på bra humör!
Jag: Jaha, menar du den här:


O: Japp!

Var extra uppmärksamma från 1:52 och framåt, där kommer det som O. sjöng för mej. :) Sötaste ungen! :)

Här om dagen kom han och sjöng "He will, he will Wåkking" ;) Dvs: We will rock you med Queen. Jag är övertygad om att O. kommer att bli en rockstar! :))

Nu: Utflykt! :)

Ett gott skratt ☺

I dag höll L. nästan på att skratta i hjäl sej åt det här klippet. På riktigt alltså. Hon fick ont i halsen. ;)) Jag skrattade både åt henne och åt klippet, så vi hade en riktigt rolig stund. ;)

Nu: SOVA!

Fussball

Jag saknar Glenn Strömberg och Ralf Edström! Magnus Hedman får mej att vilja begå harakiri. Nästan iaf.I övrigt håller jag med O: Aj laav jo, Äjs lejbe dich, Zlajtan Ibrahammovicht. *hihi*Tillägg:

BAJSKORV också!

Suger energin ur mej

Det finns en människa i mitt liv som gång på gång försätter sej själv i knepiga, dumma situationer. Jag försöker finnas där och hjälpa, men nu känner jag att jag inte orkar längre. Min gräns är nådd sedan länge, men jag har bitit i hop och försökt hjälpa. Det här är en riktig energitjuv för mej. Jag vill vara en god medmänniska, men samtidigt inte gå under själv liksom. Känner mej som en usel människa, men jag klarar inte av att vara ett stöd längre. Det går inte längre!

Jag kan finnas där, men inte som förut. Det går inte!

Sommar i P1

Jag älskar att lyssna på Sommar! Här är årets värdar:

JUNI

21 Fredrik Lindström - programledare, författare ♥
22 Lena Andersson - skribent, författare
23 Max Tegmark - professor i astrofysik
24 Lennart Johansson - före detta UEFA-president
25 Fredrik Härén - författare, föreläsare
26 Maj Briht Bergström-Walan - sexualforskare, psykolog
27 Björn Ranelid - författare
28 Lars Winnerbäck - artist, låtskrivare♥♥♥
29 Margot Wallström - EU-kommissionens 1:e vice ordförande
30 Elisabeth Massi Fritz - advokat

JULI

Amelia Adamo - tidningsmakare
Peter Wallenberg - styrelseordförande
Jana Söderberg - samtalsterapeut, kommunikationstränare
Fredrik Skavlan - norsk journalist, tecknare, programledare
Jonas Wahlström - djurexpert, chef Skansenakvariet
Peter LeMarc - sångskrivare, artist
Olle Carlsson - präst
Kajsa Bergqvist - världsmästare i höjdhopp
Michael Segerström - skådespelare
10 Isabella Lövin - miljö- och kulturjournalist, författare
11 Leif Silbersky - advokat
12 Tina Nordström - kock
13 Björn Ulvaeus - kompositör, textförfattare
14 Åsa Nilsonne - psykiater, professor, författare
15 Antonia Ax:son Johnson - familjeföretagare, entreprenör
16 Yrsa Walldén - studerande, Lyssnarnas Sommarvärd
17 Mattias Klum - fotograf, filmare
18 Hasse Wallman - grundare och vd Wallmans nöjen
19 Dolph Lundgren - skådespelare, regissör
20 Robyn Carlsson - sångerska, låtskrivare
21 Nils Simonson - kirurg, föreläsare
22 Eva Swartz - vd Natur & Kultur
23 Raymond Ahlgren - egenföretagare, författare
24 Katja Geiger - modeskapare, "Katja of Sweden"
25 Måns Zelmerlöw - artist
26 Manuel Knight - affärsman, psykolog, föreläsare
27 Jens Lapidus - författare, advokat
28 Annika Söder - undergeneraldirektör, diplomat
29 Martina Lowden - författare
30 Göran Hägglund - socialminister, partiledare kd
31 Karin Mamma Andersson - konstnär

AUGUSTI

Annika Norlin - artist, låtskrivare, journalist
Svante Axelsson - generalsekreterare
Pia Johansson - skådespelerska
Stavros Louca - matematiklärare
Åsa Borgström - hemmansägare
Sissela Benn - skådespelerska, komiker
Per Hallberg - Oscarsbelönad ljuddesigner
Boris Grigorjev - KGB-överste, bosatt i Moskva
David Batra - komiker, programledare
10 Pernilla August - skådespelerska
11 Carin Götblad - länspolismästare
12 Ann Henning - författare, översättare
13 Hassan Brijany - skådespelare
14 Mia Skäringer och Klara Zimmergren - komiker♥♥
15 Mikael Tornving - komiker
16 Marie-Louise Ekman - blivande Dramatenchef
17 Sommar i backspegeln


♥ = ska jag lyssna på! Det finns säkert andra som är värda att lyssna på, men jag vet inte vilka vissa är. Men jag får väl googla. ;) Winnerbäck och Mia & Klara _måste_ jag lyssna på!

 Bild från sr.

What´s happening?

Livet på berget rullar på. Jag jobbade min sista dag på 8 veckor idag. Nu är jag ledig ända till onsdag, 20.45. Sen är det nattskift som gäller. Ska bli ganska skönt. Men jag kommer att sakna kontakten med de boende. Och mina vanliga jobbarkompisar. På nätterna jobbar jag ju bara med en person. Det tycker jag jobbigt. Jag vill ha lite ombyte!

I tisdags var det dagisavslutning. De barnen som ska börja f-klass fick sina böcker, vi har läst L:s bok många gånger! Jag grinade väl i vanlig ordning. Det känns helt galet att L. ska sluta på dagis! Jag kommer älta det här hela sommaren, jag bara varnar er! :) Barnen sjöng så fint, och jag grinade! Jag _förstår_ inte hur man kan låta bli att grina! :)

Sen har jag varit på utvecklingssamtal för mina småisar. Jag vill inte "skryta" för mycket, men det gick jättebra! Jag har två självständiga barn som törs göra som DE vill, och inte behöver snegla på någon annan. I like! Tonåringen är precis likadan. Vad gör det om man är lite försiktig om man har en inre trygghet och är säker i sej själv? Jag tycker det är en större styrka än någon som behöver höras och synas hela tiden. Men jag är väl inte helt opartisk iofs. Men jag har alltid klarat mej på inre styrka. Och det blev folk av mej med.. *haha*

Tonåringen har slutat åttan. Gumman! 9:an nästa år! Sen gymnasiet. Stoppa tiden! Som vanligt förundras jag över ungens läshuvud. Jag förstår inte vem hon har fått det av?! ;) Fast jag mallar mej lite för jag har fortfarande familjens högsta betyg i hemkunskap. *haha*

Jag är stolt över mina barn! De är världens bästa, alltid! De behöver inte prestera bäst, eller märkvärdigast. De behöver inte vara mest speciella, de behöver inte ligga lååångt före i utvecklingen för att duga.
De är bäst vad som än händer! ♥♥

Vi har fotbollsfeber här hemma. Tonåringen och jag är fanatiska! ;) O. hade sagt på dagis dagen efter Sverige-matchen: Zlatan vann i går.
Fröken: Du menar väl Sverige?
O: NEJ, ZLATAN! :))
(Läste man kvällstidningarna om matchen kunde man lätt tro att det bara var Zlatan som spelade..)

Nu ska jag titta på vilka som ska ha Sommarprogram. Ha en bra kväll!

S♥O♥M♥M♥A♥R♥L♥O♥V..och g♥r♥a♥t♥t♥i♥s till rara, gulliga F!

Suck

Tänk att endel inte förstår att för varje gång de sårar så blir det ett litet, litet svart hål i ens hjärta. Ju fler gånger de sårar, desto större blir hålet. Om de tror att man glömmer så tror de fel. Man kanske glömmer i huvudet, men i hjärtat finns hålet kvar.

Några bilder från en vanlig dag.. ;)Först gick vi till frissan. L. klippte sej. Sötnos! Fick lov att måla på bilden lite.. Stök-VM! ;)Sen gick vi och köpte lite nytt till dagisavslutningen i morgon. Barnen bestämde att de ville matcha varandra! :) Till det blir det vita leggins för L. och jeansshorts till O.
 Kom på att tonåringens examenskläder också matchade! Kläderna såg inte riktigt kloka ut på bilden, men de ÄR jättefina! :)

 Även mamman matchar idag. ;)
 Sen bäddade jag rent. Vitt och fräscht! Men mangla lakan är inte min grej, som synes.. ;)
 Jag älskar örngott och sånt med monogram. :) Här har jag ärvt av mormor ♥ Först bokstaven stämmer, andra bokstaven stämmer om jag skulle gifta mej. Men NEJ, det ska jag inte! :)
 Jag brände mej i går. Långärmad tröja blev det för mej idag..
 7 sorters blommor. ♥ L. älskar att plocka blommor, jag med för den delen.
 Laxgryta blev det till kvällis idag. Gott var det!
 Plock i hallen, som vanligt.. Här är våran lilla skohylla. Vi har en ännu större också. Alltid överfulla. Förut var det mitt fel, men nu har jag mött min överman.. ;) 7 av skorna på bilden är tonåringens.. ;)

 Där kommer föresten tonåringen, i ännu ett par skor.. *haha*
 Småisarna hoppade över Bompa idag. De ville leka i stället! ♥

Ja, se det var en spännande dag.. ;)

♥♥♥

I går på jobbet kom det en liten dam till oss som kände min mormor. ♥ Mormor dog för 25 år sedan. Jag var mormors flicka och jag saknar henne än i dag. Men jag är säker att hon tittar ner på mej och mina barn! Hur som helst var det så roligt att höra henne berätta om mormor. Vad mycket roligt de hade hittat på, och vad de hade för planer. Och så kom jag att tänka på allt jag gjorde med mormor. Vi ritade och målade massor! Sen gjorde hon världens godaste pannkaka i en liten gjutjärnspanna. Den harjag ärvt och brukar göra pannkakor i. Men det blir aldrig så goda som mormors!

Åh, mormor vad jag saknar dej!! ♥

Av min mormor har jag ärvt mitt namn, min konstnärlighet och min förmåga att hitta fyrklövrar! :) Jag behöver aldrig leta, de bara dyker upp när jag tittar ner i gräset. Varje sommar hittar jag massor! ;)) Vilken talang, va?? ;))

Nu ska jag cykla till jobbet. Jobbar skitskiftet nr 1: 8-16. Tur att vi har en gård vi kan gå ut på! Där tänker jag sitta varenda chans jag får. Sen när jag slutar ska jag och teenagern åka och doppa oss. :) De andra ska ut på äventyr idag. :) Jag har en förkylning i kroppen som inte vill bryta ut. Ont i halsen, snorig och förbankat trött.

Ha en fin dag!!


Hörni..

Har ni sett min fina bild här till vänster.. ;)) Bokstavskex är roligt, även om man är 14 år.. *haha*

Heja Sverige!L. och jag gjorde "kapkäjks" (som L. skrev :)) höromdagen. L. tyckte det var helkul att smeta glasyr och strössla. Tyvärr tyckte hon inte om dem sen.. ;) (Hon är en sådan som helst väljer en macka när vi fikar ute. Vettiga unge! ;) )
Vi andra åt med god aptit, såklart. I går bakade jag Leilas kärlesmums. De var jättegoda! Lite mer vuxna i smaken än vanliga. I like!

I dag ska vi fira nationaldagen på brandstationen, som vanligt. De har alltid öppet hus då och det är ju så spännande! :) Sen ska jag jobba, 16-21. Tråkigt, men det går. Det är liksom nedräkning nu, snart nattskift sedan semester! ♥

Ha en bra dag! Det ska jag ha!

Föresten har jag köpt en ny kjol. Den är så skön! Priset var också helt fantastiskt, 98 kr. :)

Från HM.


Treenighet ♥Alla mina ♥♥♥ på samma bild.

My love
My loooooooove
Looooooove
My loooove
My loooove

Justin Timberlake, "My love"

:))

Men varför?

Varför ser min blogg så konstig ut? Jag vill ha den centrerad, inte åt vänster. Ser helt konstigt ut ju..

Snart ska jag cykla till jobbet via stan. Ska hämta ut ett paket (om jag hittar avin..) och handla lite. Mormor och morfar var just hit och hämtade småisarna. De bor ju vid en sjö (Antagligen den du menade, Camilla ;) Värst vad du är bevandrad här! ;)) så det blir nog lite bad idag kan jag tro. Lyckostar! Själv ska jag ju gnessa runt på jobbet, som skrivet..

Näe, time flies. Dags att dra. Adjöken!

Jag hinner inte med

Jag kan inte förstå att det är snart är sommarlov och semester! Var har våren tagit vägen? Snart är det dags för mej att jobba natt.. Gaaah! Jag vet att det kommer gå bra, men just nu känns det motigt. Fast hellre natt än dag på sommaren iaf. 14:onde juli börjar min semester och pågår i fyra veckor.

Sen är det dags för riktig inskolning i förskoleklassen! Spännande! L. var och åt i skolan förra veckan. Det var jättespännande att bära sin egen bricka med mat (Vi har tränat här hemma för fullt! ;)). Sen mjölkapparaten var spännande. Den har jag fått en lång redogörelse om. :) Söta, lilla L. ♥ Jag har lite ångest över skolstarten. Hon är så liten och lite försiktig. Kommer hon att klara det tuffa skol-livet? Klart att hon gör, men är man höns-mamma så är man.. Sen kommer det bli en omställning att hon måste i väg 5 dgr/veckan. Vi är ju vana med max 3 dagisdagar per vecka. Jag hade _exakt_ samma känslor när tonåringen började f-klass. Och det gick ju jättebra!! Nu slutar hon snart ÅTTAN! Hjäääälp! Mina barn är så stora! Tur att jag får ha O. hemma ett tag till iaf. :)

I dag är dagis stängt pga. planeringsdag. Jag har bytt till kväll så vi får vara lediga tillsammans. I dag måste jag nog ta och städa lite. I helgen har vi varit ute _hela_ tiden så det ser ut som ett bombnedslag här inne. Konstig logik egentligen.. ;) I kväll jobbar jag med en människa jag absolut inte kan med. Jag _fattar_ inte vad det är, men jag står inte ut med den personen.. Jag brukar kunna förtränga sådana känslor, men i det här fallet går det inte.. Som "tur" är är jag inte ensam om att känna så. Men i kväll SKA jag bita ihop.

Egentligen har jag en massa på mitt hjärta som jag skulle vilja skriva, men inte törs pga av att jag inte vet om någon "olämplig" läser. That sux! Kanske ska skaffa mej en lika blogg som Pippi har, där man kan lösenordsskydda vissa inlägg. Fast då ska man orka, och ha tid, att lära sej en ny blogg. Kanske någongång, men inte idag.

Näe, nu ska jag greja. Ha en bra dag!

image640

Syrener på hallbyrån ♥

Ibland blir jag religiös

I torsdags var det utflykt med dagis. Vi var på ett sånt fint ställe. Solen sken och allt var så härligt. När vi gick tipspromenad i omgivningarna kände jag livet i mej. Finns det något underbarare än svensk sommar?

image637

L. ville inte vara med på bild.. ;)

image638

Hinderbanan var en riktig höjdare x 2!

image639

En alldeles underbar vanlig dag! :)