Ledig

Jag kan inte annat säga att det ÄR lyx att jobba som jag gör. Nog för att det suger att jobba helg då och då, men det är så skönt att vara ledig när alla andra jobba. I går när alla andra hade söndagsångest kunde jag liggai soffan och mysa. ;)

I dag börjar vårat nya schema på jobbet. Jag börjar med ledig dag. *hihi* Det nya schemat är på nio veckor. Det är vissa på jobbet som är helt galna över att vi har fått en delad tur på en vardag. 1 gång på 9 veckor.. ÄR det något att hejdera om? Jag blir bara trött! En ska som är bra med vårat nya schema är att vi inte jobbar kvällar och helger med samma person. På gamla schemat jobbade jag med samma person, och jag har verkligen tröttnat på henne! Så jag var glad i ungefär 2 sekunder över nya schema tills jag insåg att jag iaf ska jobba två helger med henne. Neeeej! Egentligen kommer vi bra överens och så, men hon har sidor och ett sätt (ibland) som inte tilltalar mej alls. 

I går jobbade jag delad tur. När jag hade slutat första turen gick jag till ishallen (alldeles bredvid mitt jobb) och tittade när man älsklingar åkte skridksor. :) Kul att se. Jag blev supernostalgisk av att vara i ishallen. Där hängde jag jättemycket som tonåring. Vad mycket roligt man har haft där. ;)) 

I morgon ska barnen på maskerad på dagis. O. har bestämt sej att vara Peter Pan och L. ska vara Tingeling. :) Mormor har fått rycka ut och sy en Peter Pan-hätta. ;) De kommer att bli så fina! Förra året var de pirat och katt. Jag tycker det är så kul med maskerad. Skulle vilja gå på det ofta själv. :)

I dag ska vi gå till bibblan och låna lite nya böcker. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback