Lillebror Pillerman

O. är inne i någon pill-period just nu. Vad han än tar i går det sönder, typ. Han menar det inte, det bara blir så. Han är som Emil, menar inget illa ändå blir det tokigt. Hoppas det går över snart bara. ;) I dag har han t.ex testat ett lim på L:s klädda skrivbordstol. Häromdagen råkade han bryta av tumstocken. And so on. I min familj ÄR det skillnad mellan flickorna och pojken. Så är det bara. Även fast de fått samma uppfostran. Och haft "flickiga" och "pojkiga" grejer. ;) Och t.om fastän O. har två rosa tröjor.. *haha*

I övrigt är han världens charmigaste unge. Han kan charma vem som helst, och gör det också. Speciellt pappas alla kompisar som hänger här. I bland känns det som om de kommer för att träffa O. ;) I bland kan jag tycka att de "glömmer" bort L. Men hon är fullkomligt nöjd av att inte vara i centrum, utan gör vad hon vill utan att hänga med dem. De är så olika, mina småisar. Tack och lov! :)


Kommentarer
Postat av: JoVi

*hahaha* Vad kul att läsa om O! Han låter nämligen precis som vår kille :))) Vet inte HUR många tumstockar han råkat bryta av i sina dar ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback