Pour some suger on me

Sötsaksstatus: Nu har jag varit utan sötsaker och sådant i en vecka. Det går finfint nu. Men det är så tråkigt. Det jag saknar mest är faktiskt fikabröd. Det är så mycket socialt i det. Man tar en fika på jobbet, man kvällsfikar med tonåringen, man har med sej något smaskigt på skogspromenaden, man går på café med småisarna och smaskar i sej något gott. Och så vidare. Visst, jag kan ta en macka eller en frukt, men det är inte riktigt samma sak.

Godis saknar jag inte alls. Inte heller chips och liknande. Men glass saknar jag. Speciellt eftersom det varit sommar här i flera dagar. :)

Magstatus: Bullrig som 17, men mycket piggare idag. Lyckades behålla allt jag åt i går. (3 skorpor och blåbärssoppa, lite yoghurt)

Tutte-status: Nemas problemas. Sov hela natten i sin säng i natt med. Vi övriga i familjen bara står och gapar.

Körslagsstatus: Såklart vann rätt lag. Heja! ;)

I dag är vi lediga. Skönt! Får se vad vi hittar på. Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: JoVi

Hade tänkt kommentera men det står en tjej här och vill ha välling (!?) *hihi* Återkommer senare, ska bara jobba 3 h först *gaaaaaaaaaaaaaaaaaah*

2008-05-12 @ 14:42:45
Postat av: JoVi

I'm back! :)
* Sötsaksstatus: Är bara så impad att du klarar det! Jag är en godisråtta just nu och det GÅR bara inte att låta bli :/ Godis och möjligtvis glass är min grej!
* Magstatus: Bra att du mår bättre! :)
* Tuttestatus: Känner igen det där med att stå och gapa :)) När blev dom så stooooooora?
* Körslagsstatus: Dryga Cans ;) Jag har väl inte missat att berätta att jag träffat honom *hihi* Jo, jag veeeeet att jag skrivit det förut ;)) Hans kör var kanske lite bättre, men jag hejjade på Brolle ÄNDÅ *heja norrland*, och det hjälpte som vanligt inte ett dugg *hihi*

Kram!

Postat av: Camilla

Status quo i dag? Eller förbättrat hoppas jag!
Här är det status ögonmigrän i dag. Aj... men jag har yogat nu och ska ta ett par Alvedon, så är man nog på gång igen. Ska dock försöka ta det lite lugnt och vila.
K R A M!

2008-05-13 @ 12:02:49
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback