Lyckans dag!

I dag har jag äntligen ätit en wienersemla. Som jag har längtat! Sjukt gott var det. ♥ :) Klämde till och tog en kopp te också, green tea & champagne. Jättegott det med. :) Lyckans! Sen hade jag ju mina roliga småisar med mej så då var det så bra det bara kan bli. Skönt det. För det finns andra saker som inte riktigt är lika bra. Då är det härligt att trösta sej med en wienersemla, eller två! ;)



Förövrigt har jag inte ätit godis på en vecka. Jag har bestämt mej för att sluta äta godis och sånt, men att jag får äta fikabröd. För det klarar jag mej inte utan. Och något roligt ska man ju ha även om man ser ut som en:



Nu ska jag göra lite dipp. Fast


Kommentarer
Postat av: Pippi

Mysig dag ni verkar ha haft! Det är bra att ägna sig åt trevligheter när det är lite motigt annars. Hoppas att det inte är något allvarligt! Kram! ♥

Postat av: C a m i l l a

Wienersemla... hm... det har jag aldrig hört tals om ens. Det lät ju riktigt gott. Lycka till med godisstoppet, för mig gick det bra i 3 dagar - men du är nog en tjej med mycket bättre karaktär än jag.

Kram och ha en fin söndag!

2009-01-18 @ 07:43:25
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Linda

Wienersemla är jättegott. Åt semmeltårta tidigare i veckan. Mums så gott det var. Är så sugen på semla nu.. =)



2009-01-18 @ 09:04:01
URL: http://idaliza86.blogg.se/
Postat av: Amlon

Pippi: Tack. Det är inget allvarligt sådär, men nog så drygt. Kram! ♥



Camilla: Det ÄR jättegott! Mycket luftigare än vanlig semla. Jag tror jag har stööre BEHOV av att ha bättre karaktär än du! ;) Du är ju så smal och fin! KRAM



Linda: Semmeltårta lät ju supergott!

2009-01-19 @ 10:08:12
URL: http://amlon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback