Men söta

Här sitter jag efter en rolig kväll. :) Hihihihi. Massor av folk och massor av musik. Lajbans! :)

När jag var på väg hem kollade jag in i ett av öltälten, och där stog en kändis och showade på den pyttelilla scenen. Det var kul. :) Det var liksom inte meningen att han skulle vara där då.


Vem, vem, vem?

Väl hemme möttes jag av en tonåring som hade varit på festen, och sedan gått och badat med kläderna på. Sedan hade de gått upp på stan igen och ätit pizza. Med blöta kläder.. *haha*

Nu måste jag gå och sova. Är så jävla trött! Jag är verkligen inte van med sånt här uteliv. Jag tyckte det var för rökigt, stimmigt och för trångt.(Hej pensionär!) Fast det var kul ändå. :))) I morgon (idag!) ska det packas och fixas, för på måndag drar vi! :) Jag har inte skrivit en enda lista eller packat en enda sak än. DET skiljer mej nog ganska mycket från resten av bloggvärlden. Jag är mer go with the flow. ;)

Nu ska jag go to bed! Thank you and goodbye!


Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Nämen, vilken mysig kväll! Jag kan tyvärr inte spana in kändisen där. Du får berätta. :)

Ha en trevlig resa till storstan nu. :-D

Det där med att packa är olika för mig, ibland är jag så j..a strukturerad och fixar med listor och ibland bara slänger jag ner något. Det beror lite på hur länge man ska vara borta.

KRAM!

Postat av: JoVi

Ser inte vem det är - kanske Martin Nånting (Dilbas ex), fast lite tjockare hihi



Jag blir nervös över ditt slarviga beteende, har du inte skrivit listor och packat än?! hihi Närå, det brukar faktiskt inte jag heller göra på Sverige-semestrar - otroligt nog! Annars äääääääälskar jag listor av alla de slag :D

2009-06-28 @ 11:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback