Tomt!

Jag kan inte fatta grejen med att vara barnledig. För det mesta jobbar ju jag när barnen är hos M. (Tackålov). De åkte till M. i går. Vi delade på höstlovet. Jobbar kväll i dag och jag har inga barn hemma. Egentligen skulle jag bara behöva vara hemma och ta det lugnt. Men det kan jag inte. Jag får ingen ro i kroppen när jag inte har några barn hemma. Sån är jag. Så jag och tonåringen ska gå ner på stan och äta lunch. (Ja, tonåringen är hemma, men hon behöver mej inte så mycket. Det är inte så att hon ropar mamma tre gånger i minuten eller ber mej leka skola med henne. Eller lyssna på henne när hon pratar häftig engelska.. ;)) Sen ska jag gå till jobbet och vara med på personalmöte, trots att jag inte behöver. ;) Jag är för fan inte klok. Hjeeeeelp! ;)

I natt drömde jag om min kommande klassfest. H-e-r-r-e-g-u-d! Jag hånglade med min fd sambo, jag hånglade med ett fd "hugg" som min fd. sambo absolut inte tål. (En gång för längesedan slogs de tillåmed om min gunst. Det var innan kak- och bakbegäret slog till.. ;)) Sen slog jag till och hånglade med LASSE KRONÉR! Tror ni jag var i chock när jag vaknade!? ;) Han är ju mycket äldre än mej, och platsar inte på min klassfest! ,)



(Förlåt Lars, jag kunde inte låta bli!)

Nu ska jag väna på att teenien ska bli klar så vi kan gå på stan. Har jag tur så hinner jag få lunch. ;)

Ha en bra dag!



Leopard och spöken

I dag har jag och flickorna varut ute på lite shopping. Mysigt! Jag hittade faktiskt en blus som jag funderar om jag ska ha när jag ska på galäj. Den var helt chockerande leopardmönstrad. Vad är oddsen på att jag skulle köpa en sån? ;) Men jag blev kär i den. Oh my god, jag är en leopardtant! ;) 


Syns lite dåligt kanske.. Kaffebröd made this body! ;) 

Tonåringen shoppade endel, som vanligt. ;) Hon fick pengar i förskottspresent av mej. Vi hittade även vinterkängor till L. och en del annat.

När vi kom hem gjorde vi lite spöken. :)



Aprårpå spöken. Det spökar ganska mycket på jobbet nu igen. Tre grejer hände i helgen när jag jobbade.

1. När vi kom in till en boende på morgonen stog radion i köket och spelade på jättehög volym. Den boende har inte en chans att komma upp och sätta på radion. Inte heller hade nattpersonalen satt på den heller. Det finns absolut ingen naturlig förklaring!

2. När vi kom in i ett rum där vi har våra pärmar som vi dokumenterar i, så låg alla pärmarna från en av hyllorna på golvet. Mystiskt!

3. När min jobbar kompis skulle gå in i ovannämnda rum en annan gång så hörde hon att någon grinade. Såklart var det ingen där.

Iiiiiih!

Nu ska jag göra lite nytta. Sen blir det soffan.

Helgen


Tonåringen och jag fick lust att besöka nyöppnade "Hemmakväll". Det fanns mycket gott! ;) Sen tittade vi på film. The accindental husband. Den var jättebra! Kan man bli annat än kär i underbara Jeffrey Dean Morgan? Han är ju så myyyysig! ♥


I dag har jag varit  ute på lite mys med mamma. :) Vi har varit på hantverksmarknad och lite shopping. Lite go´fika hann vi också med. Jag köpte en jättefin lykta. I love stars liksom. ;)

I övrigt har jag mest jobbat i helgen. Några kramar har jag hunnit med. :) Nu har JAG helg, och barnen höstlov. I morgon är det ingen klocka som ringer. Jippie! :)



Grejen!

Nu har jag hittat en drömsysselsättning för mej: KAKCATERING! Det vore ju det ultimata för mej! Tror att det skulle gå himla bra. Googlade det och det vverkar ju inte så vanligt. Iaf inte här i bondlandskapet. ;) Det här hittade jag dock. Helt underbart! Tääänk om..... :)

Nu sitter jag alldeles själv hemma. Väldigt ovanligt! Tjejerna är i skolan. O. är nere hos "Gjabbana" och äter mat. ;) I kväll jobbar jag. Pappa-helg för barnen. På söndag jobbar jag delad tur. I pausen ska jag och mamma åka på en hantverksmarknad på det här stället. Ska bli jättemysigt! Hoppas på go-fika också. :) På lördag ska tonåringen och jag ta en promenad till ett nyöppnat ställe med massor av lösgodis. Jag försöker äta sunt och bra i veckorna, så jag kan unna mej lite i helgerna. Helt spartanskt kan jag inte leva. Tycker det är livskvalitet att njuta av något gott! ;)

Om två helger ska jag på återträff med min 9:a. Och en massa andra klasser. Det ska bli jättekul. Jag är laddad! Är ju aldrig ut på någonting, men det här ser jag framemot! :) Dagen efter är det kommunfest. Ev. ska jag gå på den också. :) Så typiskt mej. Antingen eller liksom. :)) Frågan är bara vad man ska ha på sej??

Nästa vecka är det höstlov. Barnen är lediga hela veckan. En dag ska jag och tjejerna åka tåg till en annan stad och shoppa lite. Kanske hittar jag något festligt då? O. har vänligt med bestämt krävt att få vara hos mormor och morfar under tiden. Att gå på affärer är ungefär det tråkigste han vet.

Nu är det slut på lugnet. Nu är Gjabbarna här och lattjar. ;) Nu ska jag packa lite grejer.

Trevlig helg!!!!!

Dagen

..låt: Lät du henne komma nämre ♥ Melissa Horn. Sen hörde jag en gammal favoritlåt på badhuset idag. Hade helt glömt bort den.


..klädsel: Just nu: Röda plyschbrallor, svart linne, brun top, randiga strumpor
..händelse: När vi badade i stora bassängen idag, det var jättekul! :)
..njutning: Bada bubbelpool, basta, bada med barnen ♥
..planer: Ska snart lägga mej och läsa/se på tv/äta mandariner
..saknad: En kram av en fin karl ;) 
..dummaste: Att någon j*vel snodde vår duschkräm och shampoo på badhuset idag. Ingen stor kostnad, men ändå.
..drog: Mandariner och mina sirapskakor..
..roligaste: BADA!
..tråkigaste: Inget speciellt egentligen, förutom stölden då. ;)..
..köp: Vinterstövlar till O. (Svarta Kouma. Thansk to you, JoVi! ;)), tre blockljus, mat, fika på badis.
..humör: Bara bra! :)
..vill ha: En kille! *hahahahaha*
..måste: Mandariner! Annars har jag inga måsten nu iaf
..skratt: Många med barnen :)
..jobbigaste: Att jag inte har körkort.. Faaan!
..insikt: Jag fick biverkningar av vaccinet. Hade så jäkla ont i kroppen igår. I dag är det dock lugnt. 


O. on the ramp. ;)

Grabb-gänget

I somras flyttade två dagiskompisar till O. in i vårat hus. Lycka! De är jämngamla med O., och de leker jättebra tillsammans. De älskar att leka med gubbar i alla former. Tex Gormiti, Bionicle och sånt. I går åt alla pojkarna hemma hos oss. De skulle sitta i kökssoffan alla tre, för där skulle "Gjabb-gänget" sitta.


H. O. och H.


Gjabbkjam :)

När det tre leker ser jag verkligen skillnaden mellan när tre tjejer leker. (Naturligtvis finns det undantag åt båda håll!) Det är raka rör, helt enkelt. :)

I dag har jag ont i armen efter svinis-vaccinet. Stackars mej. Men jag är ledig iaf. Det rä sköööööönt! :)
Snart ska O. och jag göra stan. Fotografering i morgon, klart O. måste ha en ny tröja då. ;) Sen blir det en eftermiddag i badhuset. Vattenlek för O. och simmis för L.

Ha en bra dag!

Dagen och helgen

Måndag igen. I dag har jag jobbat. Hämtat barn. Sedan har vi haft finbesök. Jag känner mej lite glad i hjärtat nu. :) ♥ Sitter och lyssnar på _underbara_ Melissa Horn. Jag tycker hon är helt otroligt bra. Sånna underbara texter!

I morgon ska jag ta antisvinis-sprutan. Bestämde mej för att ta den iaf. När man har chansen. Tonåringen ska också ta. Om småisarna ska ta vet jag inte. Men jag tror det.

I helgen bakade vi. L. tog kort under baket. ;) Tror hon kommer bli en mästerbloggare när hon blir stor. :)







Det blev kanelbullar.

Sen gjorde vi chokladpaj. Det var inte dumt! :)




Kreativt kaos på Berget. L. och jag har ritat massor i helgen. Konstnärsjälar som vi är.. Det blir att se ut därefter också. ;)

L. beställde, jag ritade, L. tog kort.



På söndagen var vi hos mormor och morfar. Ro för själen!



O. och jag kastade sten. Jag längtar både efter is och sommarvarm sjö. ;)


Nu ska jag bädda rent, duscha och slänga mej i sängen och titta på Roast på Berns. Elak som jag är tycker jag för det mesta att det är kul. ;)

Ha en bra kväll!

Oj

Insåg just att jag inte bloggat på _EN VECKA_! Det är mitt längsta uppehåll någonsin. Men det har varit en vecka proppful med jobb, grejer att göra, besök osv. 

 Nu är det äntligen fredag och jag känner lugnet. Fredagar är bästa dagen! ♥ L. har sin kompis E. här. O. sitter och äter äpple. Jag har legat och läst kvällstidningarna. ;) Lyx! Nu ska jag diska lite, för sen ska min tonåring laga mat. :) Lyx igen! Sen blir det soffan för resten av kvällen.

Det enda som fattas är någon vuxen att krama! *snyft* (Men jag har faktiskt en som jag kramar ibland, dock inte i kväll!) *hihi*


Vaccination

Ska du vaccinera dej?

Jag _tror_ jag ska. Har redan en tid uppsatt för det på jobbet. Det avgörande för mej är att man kan bära på smittan utan att vara sjuk själv. Alltså kan man smitta ner de viktigaste man har. ♥ Not good!

Disco inferno

Fredagskvällen har spenderats i en varm gympasal. Skoldisco! :) Livat värre. L. somnade som en klubbad säl när hon kom hem. ;)


L. och hennes gäng. Inte mycket dans. ;)


Jag fick vara väsk/plånboks/dricka-vakt. :) Hoppas ni ser att jag också var discoklädd i svarta nylonstrumpbyxor. Hey, jag börjar bli desperat här.. ;)


Finaste lilli var med och sällskapade med mej. Och åt godis. :)


Pooooof

Å så gick luften ur mej. Jävla skit. Nu ska jag lägga mej raklång i soffan och vänta på att bli uppblåst (;)) igen. Fast först måste jag hämta tvätten, plocka in den, ta fram kläder till i morgon osv osv. Fy fan. Det enda jag behöver nu är en stor kram!


Dagen

Det blev en konfrontation med personen. Jag kunde inte hålla käft. Jag sa vad jag tyckte. Personen blev såklart lite överrumplad och börja skylla på andra. Men det var ju _hon_ som hade gjort fel. Jag gjorde bara det bästa av situationen. Thats it!

Efteråt kom personen och kramade om mej och sa att hon inte var arg på mej (?). Jag sa att det var ok, för det är det nu. Men jag kommer tyvärr att ha ett horn i sidan till personen fr.om nu. Det må vara pyttelitet, men det kommer att finnas. Jag kan inte med lögner rätt i fejan, helt enkelt. Där är jag långsint.

I morgon är jag ledig. :)

Det firar jag med en av mina favoriter just nu:



They will not force us,
They will stop degrading us,
They will not control us,
We will be victorious


The frill


Nu har jag vant mej med håret. Jag trivs jättebra nu. Har fått jättemycket komplimanger! :)


Kapten Blåskägg ;)


Strajk a pååås

Fattas bara lite mörkare färg.

I dag har jag blivit så besviken på en person. Hon ljög mej rätt upp i ansiktet på en rak fråga. J*vla fegis! Få se hur det går i morgon när jag träffar personen. Hon vet inte om att jag vet att hon ljög. Och jag är en sån som absolut inte kan vara falskt trevlig. Det går inte! Endera undviker jag, eller så blir det en konfrontation. Krach, boom, bang! Aldrig att jag spelar och låtsas som om det regnar. Thats me!

Annars mår jag prima! :)

Snaggad

Freeeeedaaaaag! Skönt! Jag har varit och klippt mej. Det blev för kort. Men man vänjer väl sej. Ska nog färga och slinga det så jag blir en helt ny människa. ;)

En rolig sak hände idag då frisören sa till mej: Brukar du använda linser?
Jag: Nej, inte nu för tiden
Frisören: Det borde du göra, du har såå fina ögon!

Då blev jag glad. (Sen trodde hon att jag var max 28 år också. ;))Kanske ska jag börja med linser igen? Bara för att! ;)

O. var med hos frissan, och efteråt gick vi och fredagsfikade, såklart! :)


I dag klämde jag till med en budapestbakelse och te. Gott!


Bild från cafeet. Varmt och mysigt!


I like!

Sen gick vi på stan och tittade på böcker. Vi hittade varsin som vi önskar oss!

      

Vem som önskar vilken får ni gissa själva! :)

Shöppat


Köpte höstskor till L. idag. De hade visst gått åt som smör i solsken, sa tanten på skoaffären. L. blev överlycklig och hade de på inomhus sej hela eftermiddagen. :)


Jag köpte mej en ny basker. Tonåringens kommentar: Hur många mössor har du _egentligen_?


Men smart som jag är gav jag bort en av mina mössor till henne. Tystade henne med en mössa! ;) Här posar vi i bästa fjortisstil i våra nya mössor.

I dag har min fd. sambo med dotter varit här och hälsat på. Jag fick äntligen laga mat till 6 personer igen. Jag har fortfarande inte kommit in i att vi bara är 4 i familjen nu när det gäller matlagning. Det blir jämt massor av mat över. ;)

I morgon är jag ledig. Jag ska och klippa mej. Skönt! Sen ska jag lämna O. hos M. Det är dags för jobbhelg för mej, och pappahelg för barnen. Kommer aldrig att vänja mej med det, men det går lättare iaf. L. ska följa med en kompis till badhuset i morgon efter skolan. Kul! :)

Nu: sova! Tror jag.


Darlings

Nu har jag äntligen kommit mej för att byta skosnören i mina älskade Dr Martens. De är jättegamla, jag köpte dem den 27 december 1991! :) (Snacka om bra kvalitet!) Sen dess har vi varit med om jäkligt mycket kul ihop. Jag tänkte det var dags att börja använda dem igen lagom till min första singelhöst på många år. Dags för lite nya äventyr! ;))