7. Min bästa vän

Min bästa vän är såklart Å. Finns ingen som jag har så roligt med som med henne! :) Här kan ni läsa om våran historia. Å. Du är bäst! Är så glad att du finns!♥ Önskar bara att vi inte bodde så långt i från varandra.
 
The dynamic duo!


6 Min dag

♥ Vaknade 7. Astrött! Snoozade 3 gånger. LEdig!
♥ Gjorde frukost och följde med småisarna till skolan
♥ Tog en promenad. Duschade
♥ Åt frukost och tittade på SATC 2
♥ Vek tvätt och grejade medans jag tittade klart
♥ Städade
♥ Hämtade småttingarna
♥ Åkte till mo och mo
♥ Firade morfar och L. i efterskott
♥ Lekte Gömma Haj med O. tusen gånger
♥ Bakade pepparkakor
♥ Åt god mat
♥ Åkte hem
♥ Spelade Bingo
♥ Läggning och plock
♥ Prat med M.
♥ Våra vänners liv på tv. Veckans tv-höjdpunkt! ♥
♥ Surfade och lyssnade på Så mycket bättre-skivan på Spotify
♥ Uppe för länge, som vanligt. ;)


Kalender

Det här jag hittat på flera olika bloggar. Tänkte att jag skulle pröva. Lite efter är jag ju från början, men det får bli en rivstart.. ;)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

1. Om mig:

Jag är 37 år, singel, och mamma till tre. M, 17 år, L., 8 år och O. som fyller 7 år i mars. Jag jobbar på ett serviceboende, och där trivs jag fördetmesta. Det bästa jag vet är att hänga med mina barn och att baka. Bakar flera gånger i veckan och älskar det. Jag är en ensamvarg som älskar människor. Jag älskar att umgås, så länge det inte blir för mycket. Jag skrattar mycket och är nog ganska högljud. (Arbetsskada?) Älskar musik, lyssnar jämt på det, och sjunger jämt. :D Omtänksam, varm känslomänniska. Upp och ner, bak och fram, antingen eller. Det är jag i ett nötskal. Envis och svär alldeles för mycket. Det är väldigt viktigt för mej att vara självständig. Jag vill helst klara allt själv. Slarvig, förvirrad, glömsk. Snäll. Aldrig sur, men arg eller ledsen då och då. Trivs med mej själv. Prioriterar tid framför pengar så jag jobbar bara 75% och det är alldeles perfekt. :)

2. P. i lekis. Det var riktig kärlek. Vi får fortfarande höra det jätteofta, alla minns det. *haha* ;)

3. Världens bästa föräldrar har jag. De är så snälla och underbara. Ställer upp och finns där. Älskar dem så oerhört mycket! ♥

4. Frukost: Macka och varm choklad♥
Lunch/kvällsmat: Pyttipanna
Däremellan lussekatter och kakor. Mandariner mm

5. Det är fantastisk. Även om jag har haft lite otur.. *haha* Starkaste kärleken jag känt är den till mina barn. Största av allt! ♥

Vart tar tiden vägen??

Ooj oj vad tiden springer i väg. Jag hinner inte med alls! Hinner inte blogga, hinner ingenting. Ändå är det ganska lugnt i mitt liv just nu. Har det så himla lugnt och skönt, det var längesedan jag mådde så här bra som jag gör just nu. Känner mej stark och lycklig i mej själv. Äntligen har jag landat i allting och det är så himla skönt. Jag klarar mej själv och jag är stark. Frågan är om jag någonsin kommer kunna anpassa mej efter en annan vuxen människa igen. Trivs _alldeles_ för bra själv. :)

Det sket sej med K. Jag tyckte bra om honom, men det var grejer som jag blev mer och mer tveksam till. Hans kontakt med sin fd. fru tex. Så jag la ner  honom. Lika bra att göra det i tid än att falla ännu hårdare senare. Någongång saknar jag hans små visiter hos mej, men bara ibland. :)

Annars lever jag ett rätt "aktivt" singelliv. Jag går ut ibland och det händer alltid något roligt då. En av mina kompisar säger: Jag _fattar_ inte att det alltid händer någonting runt dej. *haha* Och hon har så rätt. :) Sist jag var ute träffade jag en kille som jag kände att han var intressant. Tyvärr kom min karltokiga kompis och skrämde iväg honom. Men jag träffade på honom igen sen. Söt var han. :) Gången innan råkade jag träffa på en av min fd. sambos kompisar och tyckte uppstog. Heldumt. *Haha* När jag var ihop med min sambo gillade vi inte varandra något vidare, iaf så gillade jag inte honom. Men nu såg jag honom med andra ögon. *haha* Men det lade jag ner på en gång. Nästan. ;)

Fd. sambon har blivit sambo igen. Det känns lite ovant. Jag kan inte ringa honom som förr, känner jag. Men ändå är det så skönt att jag slipper "mamma" honom längre. Jag lämnar med varm hand över till hans nya sambo. ;)

Med mina älsklingar är allt bra! L. och M. har fyllt år i november. :) De börjar bli så stora mina ungar.♥ Tur att en kompis just fått en bevis så jag får gosa lite. Ha det så bra!♥