Bakvända mello

I år tycker jag faktiskt mest om the ballads!  Jag som är ballad-anti i mello-sammanhang tycker mycket om Peter Jöback och Darin. Ååååh, Peter.. Ååååh Daaarin. ;) Ja, låtarna alltså.. *hihi* Annas låt är också bra. Salem, Ola och Eric är också helt ok. Andreas och Timotej kan jag inte riktigt se tjusningen med.

I andra chansen klappar mitt hjärta exta för Orsa Spelman. Jag tycker om låten. Sen är jag iofs väldigt partisk, men ändå. Dalarna is the shit! :) Pauline gillar jag också. Alcaazar är alltid kul att se. Pernillas låt är en riktig 80-tals schlager, men jag har så svårt för henne. Jessica = Zzzzz, Pain of salvations sångare är ju så fin, men låten är tråkig, Crusified Barbaras har jag knappt hört (jobbade då och har inte engagerat mej i låten), Neo är helt ok. Mika wannabee. ;) 

Fast i år är det så himla svårtippat vem som vinner!

VAD TYCKER NI??


Just ja: Ögoninflammations status: Jag: 2 ögon, L. : 1 öga, Mannen med håriga armen: 1 öga, O.: Noll ögon, Tonåringen: Noll ögon.

F*ck också. I morgon ska jag och L. till en annan stad och handla födelsedagspresenter till O. Ögoninflamation eller inte. Vi ska åka! O. ska vara hos mormor och morfar och tonåringen ska åka till Sthlm över dagen. :) Sportlov! :)

Kommentarer
Postat av: Smilla

Inge bra det där med era ögon :( Hoppas ni friskar på er snart.

Om Melodifestivalen, nja inga favoriter i låtväg alls. Ingen känns så där klockrent rätt. Jaja vi får se vad dom som röstar tycker, själv låter jag bli.

Hoppas ni haft en trevlig helg.

Förresten stora sonen är uppe i Falun och försöker ta körkort. Om ni är i närheten så va försiktiga ;)

Kram

Postat av: Camilla

Usch vilken envis ögoninflammation. Har du testat sån där gul, äcklig ögonsalva som är omöjlig att få innanför ögonvrån? (Noviform?)

Hoppas ni fick en mysig dag ändå, trots o-snygga ögon. ;)

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om låtarna i år, de flesta är bra. Jag tror att Salem är lite av en favvo för mig. Hela killen strålar ju och man blir glad av låten.

Sedan känns det ju som att "det spelar ingen roll vad vi skickar, för vi kommer ju ändå på plats 32"...

Svenska festivalen är roligast. Eurovision suger!

Kram på dig!

2010-03-02 @ 21:27:39
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback