I suck on outfit-bilder ;)


Men jag älskar den här klänningen! Det var bara det jag ville få fram! ;)

Tänk vad tiden går

I dag är det ett år sedan som (fd) sambon flyttade. Tänk vad fort det gått, och vad mycket som har hänt. Men en sak är klar, det var helt klart rätt beslut! På alla sätt! Det ska jag fira i kväll. Hurra! :)


I´m free!


Ett litet HEJ!

Häromdagen var jag på IKEA och roade mej. ♥ Det var precis vad jag behövde. Köpte en hel del. Så kul! :))


Nu ska det äntligen bli lite ordning i hallen. :) Perfekt med backar där småisarna kan ha sina vantar och mössor.


I går köpte jag en väska. Har velat ha en ny läääänge och den här har jag tittat på ett tag. Tycker den är lite rolig. ;)


Semester is the shit






Oavsett väder så är det det bästa som finns att vara ledig! ♥ Lycka är att få vara med mina älsklingar hela dagarna! ♥

Men åh!

Satan! När jag äntligen har värsta bloggsuget så funkar det itne att föra över bilder till datorn. FAN! Återkommer när jag får fram lite bilder! Kram!

Under tiden får ni njuta av lite gamla bilder

Jag i mitt födelsedagsförkläde. :)  Tumme upp!


En god paj!


Märka att jag gått mycket med leggings. Och Mary Janes.. Fint serru!


Mammas sko är värsta bäst glashållaren, tycker O. ;)


Finger-Marie is the shit på sommaren! Runda Marie-kex göra sej icke besvär. ;)

Nattuggla

Jag älskar att vara uppe länge på kvällarna. Det är så skönt. ♥ Hade jag inte barnen skulle jag nog lätt kunna vända på dygnet när jag är ledig. ;)

I dag drog jag och småisarna till stranden och hade mysigt i flera timmar. Först såg det ut så här..



Sen ett tu tre öppnade sej himlen och det började ösregna. ÖSREGNA! Vi sprang i väg och hittade ett tak att ställa oss under. ;)


Det började till och med spruta upp vatten ur gatbrunnarna. När vi kom hem var det en stor sjö i mitt sovrum, för där har jag alltid fönstret öppet på max. ;) Balkongen ska vi inte ens prata om. Dynorna lär inte bli torra på någon månad.. ;)

När vi kom hem var det strömavbrott också. Sen kom tonåringen hem från sitt sommarjobb. Hon hade varit ute när ösregnet kom. Så hon skulle springa in. Hon halkade och slog sönder leggingsen och knät. Skrapsår på armbåge och lite varstans. Senare snubblade hon på någon diskvagn och slog i stortån och började blöda där med. Min lilla storgumma! ;)

Den här veckan har varit en bland de konstigaste i mitt liv, men jag tror jag kan vänja mej. Det är inte så dumt det här som händer på Berget. Men ovant är det, och helt konstigt. Mer kan jag inte skriva om det, tyvärr.

Jag kan inte fatta att jag har semester. Äntligen! ♥


Lost

Jag har helt gått ner mej i Facebook-träsket. ;) Bloggen får vila. Antar att det snart går över. ;) Förövrigt har jag semester nu! ♥ Jipppppppie!!!! Har aldrig längtat så efter semester! Pussåkram


Jaha..


..vad ska jag skriva i dag?

Kanske att jag har joinat facebook, men har inte riktigt fattat grejen. Många jag har umgåtts med har visst inte ens fejjan. Shame on you! :) Men några guldkorn har jag hittat!

Eller kanske att jag har tre jobbdagar kvar, sen har jag semester. Det känns som den längsta veckan någonsin..

Eler så kan jag skriva att jag känner mej gladare idag. Fast ljug hatar jag.

Eller att jag fått lov umgåtts med ett gammal ex idag. Men det gick finfint. :)

Eller att jag har världens bästa människor runt mej. Jag älskar ER!

Eller så kan jag bara skriva att jag är ledig i morgon. HURRA! :)

Lägg ägg, slibbiga drägg

I dag har jag världens sämsta dag. Jag känner mej som en jävla bajskorv. (Hej ordförråd..! ;)) En grej har hänt som gör mej så arg och ledsen att jag bara vill skrika. Förbannat! Men det går över, jag är härdad. Och inte något ont som inte har något gott med sej, det vet jag! Men just nu känns det bara ont. (Observera att jag är antingen eller, så det som hänt kanske inte är så farligt _egentligen_, men jag har bara toppen eller botten, inget mittemellan, därav dramat.. ;))

I dag sjunger jag med till:


Men annars är jag glad över att småisarna är hemma och att jag har 4 arbetsdagar kvar till semestern. Så vad deppar jag för?

Dessutom ska jag pröva fejjan, Å. har peppat mej. *haha* Shoot man shoot!

Timmar

Är hemma på timmar. Jobbar nu i helgen. Småisarna är hos sin pappa, tonåringen är på jobbet. Saker som jag uppskattar att göra när jag är själv är:

ATT SPELA MIN MUSIK HÖGT SÅ DET DÅNAR OCH SJUNGA TILL! :)

Det är vad jag har gjort under tiden jag varit hemma. Stackars grannar! ;) Snart är det dags att gå till jobbet igen, och försöka överleva kvällen. Jag har en vikarie med mej som är hur gullig som helst. Men som tyvärr inte har något tidsbegrepp alls. Vilket gör det väldigt stressigt. Det är ingen ny vikarie, utan en som har jobbat hos oss i över ett år. Jag har sagt vad jag tycker till henne, på ett snällt sätt, och hon blev så tacksam. Men det är _precis_ samma sak  än. Men som person är hon jättebra! ♥


I går bakade vi. Äntligen!!!! Som jag längtat. Jag är som lyckligast när jag får vispa och knåda i köket, när alla barnen är hemma och radion/datorn spelar någon toppenlåt i bakgrunden. Då är jag hel! ♥ (Blommorna på bakbordet har någon av småisarna ställt dit, den var ivägen när de spelade svarta petter.. Sen när de spelade S.p råkade väl O. ramlar ner från stolen och rispa upp halsen på bakbordets hörn. Vad är oddsen liksom?? :( Men det gick bra, som tur är!)

Jag känner mej förbannad idag. Som tur finns det någon som muntrar upp mej! ♥



Blås lite här där det gör ont
det kanske ger sig

Lite slit är jag värd
Några fraser är jag värd
Ljug om du behöver
det gör ingenting


Nu har jag 5½ skitdagar kvar på jobbet innan semester. Har väl prickat in min skitvecka som sista vecka.. :( Men sen är jag ledig 4 ½ vecka. Så f*cking skönt ska det bli! ♥

Olika önskningar

Konversation på Berget. Barnen har fått börja titta på första Harry Potter-filmen(med mamma såklart) opch är så fachinerade över det här med trollstavar:

L.: Om jag hade ett trollspö skulle jag trolla att pappa bodde här hos oss igen.

O.: Det skulle inte jag. Jag skulle trolla att jag fick äta kina-mat varje dag. Sen skulle jag trolla så jag blev kung och att ni blev mina slavar.

*haha*


Smultronplock på Berget


Mums!

Bebisarna på plats

Nu känns det som mitt kök igen, för nu är mina bebisar på plats. Dvs...


Mina brickor (några har dock fått flytta in i ett skåp)

Och..

..mina muffinsformar. :)

Innan jag stoppade ner formarna i en låda fick jag lov att nörda mej lite. ;)


Mina mönstrade formar. Mina favvisar är de röda med vita prickar (såklart!), de prickiga och de med muffins osv på översta raden. Och alla på näst nedersta raden. De svarta med bakelser. Alla prickiga. De gröna med stjärnor. osv.


Nörd! :P


Min tonåring jobbar ju på cafe. Det har verkligen sina fördelar. Ibland kommer hon hem med överblivet bröd. Jag grinar _inte_. ;)

Jag måste bara tillägga ang. mitt förra inlägg att min mamma och pappa har hjälpt mej mycket med barnen när jag jobbat kväll, eller hjälpt mej och handla tunga grejer osv osv. Jag är så glad och tacksam för det! ♥ TACK!!!

Love hurts (and does the dishes)

I dag har varit en toppentoppen dag. Vi har haft så himla mysigt och bra! :) Nu på kvällen slog det mej vad det var för datum, och då blev jag ledsen i hjärtat. I dag för ett år sedan gjorde jag och fd. sambon slut. Den dagen är bland det jobbigaste jag varit med om, usch! Trodde seriöst att hjärtat skulle gå sönder.. Ändå visste jag att det var det enda rätta, men ändå..

Men tänk vad det här året har gått fort! Och jag har klarat det. Helt själv! Jag har haft barnen nästan hela tiden och jag har jobbat och försörjt oss. Jag har fixat och grejat och klarat det mesta. Jag är självständig och stark! :) Favorit i repris..

Men ändå.. Det är tragiskt när något man trodde så mycket på bara gick åt skogen. :( Men jag fick det ut det finaste man kan få av det iaf: SMÅISARNA! ♥ :) Och väldigt många fina minnen. ♥



Men jag har en ny kärlek i mitt liv: Min diskmaskin :) ♥ *haha*


:)

Det blev en kuuul kväll igår! :) Mycket prat och mys och musik. Det var så varmt hela kvällen, kändes som om man vore utomlands. Träffade endel roliga människor. Det var så mycket folk ute, alla kan bara inte bo i vår lilla håla! ;)

Oturligt nog sprang jag på en människa som uppenbarligen mår väldigt dåligt, det tog ner stämningen endel. Men jag inser att jag inte kan hjälpa om inte personen själv vill bli hjälpt. Tyvärr. Men det gör så jävla ont i hjärtat att se!


Här står jag och posar i köket. Körde rött och svart igår.


En liten prickig rosett i håret.

I dag ska jag bara ta det lugnt. Huvudet känns lite tugnt. Sen ska jag överväga det där med facebook. Jag fick en facebook-vänförfrågan IRL igår. *hihi* 

Idag ska jag inviga mitt kök. Spagetti och köttfärssås blir premiärrätten. :)

Kitchäääään

Before:



After:



Är det samma kök?? :0 Ingen är nöjdare än jag! :) Hurrrrrraaaaaaaaaa! :)
Men jag ska inte börja piffa än, de kommer och besiktar på måndag.

Snart ska vi ner på stadsfesten. I kväll ska jag ner _utan barn_ med en kompis. Det ska bli kul! (ÄVen fast jag lika gärna skulle kunna ligga i soffan och titta på fotboll.. ;)) Men jag ska njuta av en ljuv sommarkväll, människor och musik. Och en och annan cider kanske. ;) Because I´m worth it! *hihi*