Ris och ros

Först: Just nu lider jag av en tillfällig depression. Det är midsommarhelg och småisarna är hos sin pappa. Jag saknar dem jättemycket! Jag är inte van att vara utan dem. Dessutom fick jag en akut saknad efter fd. sambon (bara för att jag skrev som jag gjorde i förra inlägget.. S-t-f-u!). KÄnner mej ensam och ynklig. Men det går över, det vet jag. Men ikväll ska jag bara känna mej eländig. :(  Dessutom försov jag mej i morse. Första gången på 100 år. Ingen bra början på dagen.

Men det är inte bara elände:


Finaste O. hade examen på dagis i torsdags. Det var jättemysigt! Sånguppträdande och dans kring stången. Jag grinade väl för att det var så fint, och för att min kille är så stor. Han fick en avslutningsbok med massa kort, teckningar och intervjuer från tiden på dagis. Det var så kul att läsa. Hans kontaktfröken hade skrivit så fint om honom. Det började så här: "Du är verkligen en genomsnäll och go kille - det finns inte ont i dig. Omtyckt av alla kompisar och fröknar". Då grinade jag igen. Bättre kan det inte bli! ♥ Överskriften var "Vet du en sak?..." Något som O. ofta säger. ;)

Hur som helst fick O. välja vad vi skulle göra efter avslutningen. Han valda mat på Mc D.


Sen blev det minigolf. Jag har inte spelat golf på år. Jag är sjukt dålig förlorare så jag och mina fd. har spelat ytterst få gånger. Jag har blivit sur och varit helt kass. Jag har fört protokoll istället. Nu spelade jag med barnen och jag var sjukt bra. Slog tre spikar! Antagligen för att jag inte hade någon "Jag-måste-vinna"-press. ;) Jag är så töntig, men thats me..


Jag dundrade in på loppis och hittade bästa midsommarkjolen för 20 kr. :)


Har haft värsta kjolflytet på loppis på sistone. :) Hittade även denna kjol för 20 kr.


Var in på Kapp-Ahl och hittade två rea-toppar för 49.50kr st. Hade den blåa toppen till blommiga kjolen. Så min midsommar outfit gick på 69.50:-. *haha* Observanta läsare kanske reagerar på färgerna. Var är det svarta, kanske ni frågar er? ;) Jag har bestämt mej för att inte köpa några svara kläder på ett _bra_ tag. Egentligen är jag inte en svart person, utan en färgglad. :) Men råååsa, där går gränsen. *haha*


I går var vi hos mormor och morfar och firade midsommarafton. Vi gjorde grillspett och hade mysigt! ♥ Jag gjorde en krans till L. Min fin-gumma! ♥


Vi badade i går! :) Det var jätteskönt i vattnet. Barnen har badat flera gånger, men det var premiär för mej. Älskar att bada. Bad O. ta bildbevis där jag ligger och plaskar. Det gick väl sådär. ;)

Sen var det dags för mej att jobba, och småisarna att åka hem till sin pappa. De ska vara där till på tisdag. Blä! Men kul för dem och deras pappa såklart. Men just nu är jag bara EGO och vill ha hem dem. Men nu har bästa teenien kommit hem från sitt sommarjobb, så nu känns det lite lättare igen. Jag är inte van att vara utan dem, helt enkelt.

Nu ska jag lägga mej på soffan och glo på tv. Eller nåt. Vem vet, det kanske blir en bra kväll? ;)





Kommentarer
Postat av: Linda

Du är inte ensam och ynklig så det så. Se vilka fina barn du har.

Men ååh va gulligt med det fröken skrev om O. Då har du verkligen gjort det bra med barnen. Va stolt över det.

Jag jobbade bara midsommaraftonen på kvällen resten av helgen har jag varit ledig.



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback