Drama på Berget

Nu har vi äntligen både semester och sommarlov! Hurra! ♥

Examens-L ♥ :)


Sommarlovstårta!

Dagen efter avslutningen skulle vi cykla och spela minigolf. Vi cyklade ner för backen från Berget. Ett tu tre höra jag en rejäl krasch och ett skrik. Det var O. som hade cyklat omkull, i värsta farten. Han låg kvar på backen, och jag hann se blod. Kastade min cykel och sprang dit. Lyfte upp O. som var helt lealös och blödde mycket från ansiktet och munnen. Efter några sekunder (kändes som evigheter!!) vakande han till liv och började grina. Han visste inte vad som hade hänt, han visste inte vart vi skulle, han visste ingenting!!

På nåt sätt kom vi hem till Berget, där jag ringde till akuten. De ville ha in oss på en gång. Väl där blev vi kasst bemötta av två sköterskor som nog tyckte jag var en jollig mamma som kom in med honom med "en fläskläpp och några skrubbsår". Men jag såg att det var något mer, jag kände itne igen min O. Vi blev hemskickade, men väntade på att någon skulle plåstra om O. Turligt nog kräktes O. då, och då blev det helt plötsligt lite bråttom. Vi fick åka i ambulans till ett större sjukhus. Hela resan var O. nästan helt borta. Men han hann para ihop mej med den fantastiska ambulanskillen. :D (Jag blev nästan lite kär i honom. Så himla snygg och så mysig. :))

Väl på stora lasarettet blev O. äntligen undersökt ordentligt. På våran akut hade de tittat lite på såren, inte känt igenom kroppen öht. O. klagade på nacken och fick en nackkrage. I övrigt verkade han hel, så när som på massor av skrubbsår, störtsa fläskläppen, avslagen tand och hjärnskakning. Han sov nästan hela kvällen från det vi kom in på akuten. kl 1 blev vi flyttade till en barnavdelning och 1 gång i timmen var det tillsyn på O.

 

Dagen efter blev det röntgen, men allt såg fint ut så då fick vi äntligen åka hem.  Jag har ältat det här mycket i efterhand. Jag blev så oerhört rädd, men jag höll mej så cool och fokuserad på lasarettet. Synen när jag såg allt blod och när O. var helt borta var verkligen bland det otäckaste jag sett..

Nu är han piggelin, men han har lite ont i huvudet ibland, och idag har vi cyklat ner för olycksbacken och det gick såklart bra. :) I motgon ska vi till tandis och höra domen. Jag misstänker att det är fler tänder som inte mår så bra. Men det är en världsliga saker, huvudsaken är att hela O. är hel!!! :))


Examenskillen :))


Ljuva sommartid!





















 De senaste dagarna i bilder. :) ♥


Ljuva lördag! ♥


I dag har det varit en sån där bra dag liksom. Solen har skinit och det har varit varmt och skönt. En härlig försmak av vad som komma skall (SEMESTER!♥) Vi har cyklat på loppis. O. shoppade järnet. En stor borg och två påsar (typ 2liters) knökfulla med smågrejer, typ gubbar, bilar och sånt. Allt detta blev 30 kr. Haqn var så lycklig, trots att han _hatar_ loppis när det är jag som vill titta. :))


Sen köpte vi fika och jordgubbar och cyklade i väg till en badplats. :) Det slutade såklart med ett dopp för både O. och L. :) Det var så skööööööönt, sa båda. Jag tror de inte riktigt. ;)


L. myser ♥


:))


Jag fick en grill när jag fyllde, så nu grillar vi förfullt. I dag blev det hamburgare. Galet gott blev det! :))

I dag träffade jag en fd. svärmor som jag inte sett på länge. Hon tyckte jag såg så ung ut! :D Antagligen för att alla bekymmersrynkor jag hade när jag var med hennes son är borta nu! :)) *haha* Nädå, men det är kul att höra att man ser ung ut, för det ÄR jag verkligen inte. ;)



Life on the mountaintop :))

Tänk att ni minns mej, och tittar in här med jämna mellanrum trots stiltjen! :) Tack!

Här leker livet, mer eller mindre! :)

I dag var det klämdag och jag var tvungen att jobba. Barnen fick vara på fritids. Höll på att DÖ av dåligt samvete när det bara var dem + två barn till som var där. Kände mej som uslaste mamman i vägen. Men inte lika usel som barnens pappa som visst var ledig, men ändå inte intresserat sej för om barnen var ledig eller inte. Jag har noll hjälp därifrån nu för tiden. Han tar dem på de helger han måste (när jag jobbar), men inte en sekund mer. Tur att vi har ett skyddsnät runt oss så vi klarar oss ändå. Men jag kan aldrig i mitt liv förstå hur man frivilligt kan avstå sina barn. :( Skulle kunna skriva en roman om det här, men jag låter bli..


Med barnen är allt bra. Mina finingar! ♥ M. är och jobbar på Rockstad Falun nu. :) Hon och en kompis åkte dit och bor i husbil. Kan tänka mej att de har riktigt lattjo! :) Trodde jag skulle vara mer orolig, men det går riktigt bra. Jag litar på min stora, duktiga tjej! :)) Hon behöver pröva sina vingar! :)

L- har snart gått klart tvåan och är som hon alltid är. Världens goaste och mysigaste pysseltjej. Rofylld, klok och lugn, det är min L. det! ♥

O. har klarat av f-klassen med bravur. Från att ha varit ganska slapp på dagis har han blivit en kille som kan allt, nästan iaf. En riktig sportkille som älskar fotboll och bandy. vi har tillbringat otaliga timmar ute spelandes! ;) Då saknar jag verkligen en sportig karl som orkar med hans tempo. Jag är för sjutton rädd för hans hårda skott.. *haha* O. är världens roligaste unge, han har roliga kommentaren om ALLT! :)


Här är födelsedagspresenterna jag fick av mina hjärtan. De är BÄST! :)

Med mej är allt bra. Jag har en rejäl jobbsvacka. ALLT ska förändras till det sämre för oss. Nu snackas det om att vi ska börja 06.00 och jobba till 22.00 på kvällarna (Inte samtidigt och inte varje dag, men ändå. Väldigt lätt för mej som ensamstående..) Vi får mindre tid till våra boende och mer tid går till möten av olika slag. Jag vill inte sitta på möten, jag vill vara med mina boende. Hatar att vin inte hinner det där lilla extra, som jag tycker är det roligaste som finns att ge!! :( Tankarna går ofta att jag MÅSTE göra nåt annat, men VAD?? Jag vill inte jobba för mycket (helst så lite som möjligt! ;)), och jag har världens bästa jobbarkompisar ( de flesta). Nu går jag snart på 5½ veckors semster, kanske känns det bättre när jag kommer tillbaka??



Jag har ingen ny kille, och har inga planer på att skaffa det heller. Jag har sår i hjärtat som måste läkas ordentligt. Ibland blir jag rädd när jag tänker på hur jag har haft det förr. Jag är så lycklig att vara FRI, så jag kommer att förbli fri lääänge! :) Jag fattar inte folk som orkar kasta sej in i relation efter relation! Ibland kan jag sakna någon, men det går fort över när jag tänker på alla jobbiga saker med en relation! Har nog gått och blivit riktigt bekväm! :D Men jag har en väldigt fin och mysig granne som jag gärna vilar ögonen på. Snygging är han, det har jag alltid tyckt. Sen förra helgen träffade jag på en väldigt fin kille, det var längesedan jag skrattade så mycket! :)) Men jag trivs bäst själv, så är  det bara! :))



Nu önskar jag att jag kan fortsätta blogga. Det är ju så kul! :)) Puss på er! ♥