Lösenskyddade bloggen

Jag behåller min blogg öppen. Men jag lösenordsskyddar min andra blogg. Den hittar du bland länkarna. Lösen får du av mej! :)


Jag lösenordsskyddar

Jag har bestämt att jag tänker lösenordsskydda den här bloggen. Idiotos göra sej icke besvär. ;)

Ni som vill ha lösen kan maila
[email protected] , känner jag inte dej kan du väl berätta vem du är.

Fram till lördag har ni på er! :)

HÄNG MED!

Ps: Inga englar, prinsessor, gröngörlingar göra sej besvär.

Ambivalent

I dag har äntligen sambon fått en lägenhet. Jippie!
 
(Fast ändå känns det som jag bara vill lägga mej ner och grina i hjäl mej.)

Jag tror att jag ska fortsätta med den här bloggen + skaffa mej en lösenordsskyddad. Känner att jag kommer behöva skriva av mej endel nu, men kan inte göra det när jag inte vet vilka som läser. Är livrädd att någon idioto ska sitta och läsa och gnugga händerna av förtjusning.. Sånna människor finns tyvärr. Återkommer mer om mina bloggplaner senare. :)

Ha en bra dag! ♥

Schizo-bloggen

Antingen eller, vitt eller svart, ett eller noll, älska eller hata, himmel eller hav, upp eller ner, glad eller ledsen. osv osv. Så känns det för mej just nu. Jag är alltid en antingen-eller-människa, men nu är det mer än någonsin. Det är jobbigt!

Vissa dagar mår jag så bra och känner mej som världens starkaste människa som äntligen har tagit steget. För det mesta är det så. Andra dagar känner jag mej som världens minsta människa som bara vill lägga sej ner och grina och aldrig i livet vill vara själv och tänker "Det var kanske inte så farligt". Då vill jag bara slå mej själv i huvudet med något hårt. Stupid!

Jag vet att det här är det bästa, och att det är det här jag vill. Men vissa dagar är det bara bajs ändå.


Ledig dag


Pannkakor med jordgubbar och blåbär. Mumsigt!


Vi var och köpte nya pennor idag. L. har invigt dem. Hon håller på att ritar sin önskelekstuga. :)


Har länge tänkt att tatuera in mina barns namn. Men jag vägrar att ta någon jollig skrivstil som alla andra har. Endera tänker jag skriva själv..

Eller så låter jag L. skriva. :) ♥


Mina boklister medbästa böckerna. :)


Och på balkongen växer det..



Jävla BONNIE!

En av mina absolut första favoritlåtar är den här:


Den kom ut 1978. Då var jag _fem_ år gammal. Inte konstigt att jag är cynisk när det gäller kärlek.

;)

En BRA dag

I dag har det varit en bra dag. Bra på jobbet, fler än jag med medicindelegation idag. Sköönt!

Efter jobbet var hade jag dejt med vännen J. Vi satt länge på ett cafe, så vi hann både äta mat och fika.:)  Det var längesedan jag kände mej så rofylld i kropp och själ. Det var så skönt att prata med J. Skönt att älta allt och gå vidare, liksom. När jag pratar om allt som varit så hör jag att jag verkligen har gjort rätt. Sköna känsla!

Vi pratade om andra intressant människor också, typ en kvinna som har inseminerat sej själv med en tesked, eller en mor och dotter som ringer varandra ca 25 ggr om dagen, en storfamilj som bodde i två lägenheter i samma hus, en misstänksam kille, osv. Dvs. vi skvallrade.. Sen ältade ju vi såklart våran framtida klassträff och vad vi ska ha på oss då (Hej fjortisar! ;)


Jag åt Sveriges största chokladboll, och höll på att starva av på kuppen. Fy, vad mätt jag blev!

Under tiden jag jobbade och roade mej var småisarna och deras pappa (dvs sambon) och fiskade. L. var storfiskaren själv och fick 3 små abborar. När barnen kom hem var de helt färdiga av trötthet, så det blev en lugn eftermiddag/kväll.



Ha en skön kväll! ♥

2:a dagen

Har jag haft semester? Jag minns inte iaf. Man blev verkligen inkastad i verkligheten på en gång. Men jag har världens energi. Det brukar jag ha när jag har jobbat. Slöar alltid till på semestern, och det är väl bra. Men jag trivs bäst när jag är energisk och i farten. För det mesta iaf. ;)

I går var jag och tonåringen på stan. Jag var snål, som vanligt. Men så hittade jag ett par jeans för halva prisetsom jag provade och blev kär i. Men snål som jag är så tyckte jag att det var för dyrt med 249:-. *hahaha* Tur att M. var med och _tvingade_ mej att köpa brallorna, för nu vet jag inte hur jag klarat mej utan dem. I ♥! :)


Här står jag och posar i mina nya baggyjeans och läckra matchande foppisar (och fotlänk, och garderobsdörrar! ;)). (Jag har dragit upp dem i benen, de är hellånga) Tyvärr blir det inte bättre bild än så här, för jag _vägrar_ låta mågon ta kort på mej när jag står och posar. ;)

I dag har vi bakat 4 sorters kakor. Kolasnitt, chokladkolasnitt, brysselkex och daimkakor. Gott!

Folk runt om oss visar sitt rätta jag nu. Jag terapibakade och sambon (eller mitt EX! ;( ) åkte och terapifiskade. Vi bor ju ihop än, och det funkar bra. Om bara endel folk (på hans sida såklart) kunde slappna av.

(Jag vet att jag skrev att jag inte skulle skriva om det här, men det är så svårt att inte göra det. Det tar ju liksom upp rätt mycket av mina tankar just nu.)

Just nu på Berget:

O. tycker att badcapar är grejen just nu. Varje kväll efter duschen ska han ha sin poliscape på sej. Min fina kille. Min enda kille! Men han tycker jag är bäst iaf! :)

O: Mamma, du är min bäjbu. Vet du vad det är?
Mamman: Bebis?
O: Näe, det betyder ju _ÄLSKLING_. Du är min älskling, mamma!

Ja, det är jag! :)

Jobbä

Jaha, då var det dags. Tillbaka till jobbet igen. Puh. Men det känns överkomligt iaf. Det enda jobbiga är att vi är två ordinarie och resten vikarier. De flesta utan delegation. Det lär bli att springa i 190. Men då kanske jag går ner något kilo till (7 kg nu). ;)

Men innan jag ska jobba ska jag på stan med min älskade tonåring. Vi ska äta gott och shoppa. Ett härligt avslut på en bra semester.

Jag ser ljuset!

Out of reach



Catch myself
From despair
I could drown
If I stay here
Keeping busy everyday
I know I will be OK


Låg och dikter

I dag blev det en riktigt låg dag. Jag är inte van att bli utskälld för saker jag inte är ett dugg skyldig till. Jag vill bara ha lugn och ro. Lugn och ro!! Fatta det!

Lugn och ro fick jag iaf hos mormor och morfar idag. Just nu är det min oas. Det är det alltid iofs, men nu mer än någonsin. Jag och småisarna var där och åt grillspett. Sen åt vi goda kladdmuffins. Tyvärr blev bilden suddig..



Nu sitter jag med lurarna på mej. Jag lyssnar på Winnerbäcks sorgligaste låtar och känner mej lite låg. Regnvädret utanför hjälper också till. Det känns som det är höst nu. Regn, och jag börjar jobba i morgon. *snyrr*

När jag gick i lågstadiet hade jag en fröken som hette Vivi. Jag tyckte så mycket om henne. Hon älskade
Dan Andersson. Så hon berättade jämt om honom, och vi fick lyssna på när hon sjöng, eller läste hans dikter. I bland släckte hon ner i klassrummet och "tände" en låtsasbrasa (Typ vedträn med lampa i..). Sen sjöng hon. Det var så mysigt! Dans dikter har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, tack vare Vivi. Den skivan jag lyssnar mest på på Spotify just nu är Sofia Karlssons "Svarta ballader". Jag älskar hennes version av "Jag väntar".

So, here´s to you Vivi:

Jag och Grynet

I morse ringde min ( fd ) svärmor och gav mej en blåsning. Jag känner mej galet förbannad på henne. Hur f*n gettar hon?

Jag tar ingen skit från folk som själva har dåligt samvete. Jag tänker inte ta deras samvete på mina axlar. Back off!


Lite Sthlm


O. gifte sej med alla sina damer i Stholm. :)


Balanskonster på hög nivå. I bakgrunden spanar tonåringen skateare och basketsspelare.. ;)


Vi klappar ormen på Skansen. Och spindeln. För mej är det ingenting. Finns värre saker att klappa.. ;)


Äventyr :)


Min Bulle. Min goa sockerbulle ♥

Last days


På måndag kl. 15 börjar jag jobba igen. Det känns helt weird! Men jag har haft en fantastisk semester.
Har inte sån ångest för att börja jobba igen, har ju turen att jobba korta dagar. 7-13. Huvudsaken är att småisarna får vara lediga längre, och de får de!

Bra saker den här semestern:

♥ Vädret! Fint nästan hela tiden. MYcket bad och strandhäng
♥ Våra semestrar ♥
♥ Stadsfesten här
♥ Att steget blev taget!
♥ Att jag har gått ner 6 kilo! :) Inget ont som inte har något gott med sej.. *galghumor*

Med mera, med mera

Jag väntar fortfarande på HEJ! :)

Oj

Med mitt förra inlägg menar jag inte folk som jag _vet_ läser här då och då, utan sådana jag inte vet att de läser. Vem vet, kanske någon jobbarkompis, dagisfröken eller vad som helst. Det är sånna jag vill åt, inte ni "vanliga", tex. Grodmamman. :)

Nyfiken

Tack till er som skrivit någon kommentar, eller hört av er till mej på annat sätt. Gulle ER! ♥
 
Men vilka är ni andra, som går in här och bara läser? Det är en hög.. Är det något inlägg man kanske känner för att kommentera är det väl det förra inlägget jag skrev, tycker jag. Jag blir helparanoid vilka det är som bara "snokar" här på bloggen. Kanske ska jag sätta lösenord på bloggen?

Skriv HEJ vetja! :)

Hjärter Dam vänder blad för en ny eskapad

Sambon och jag ska flytta isär. Vi har försökt, men det går inte. För många_ yttre_ faktorer har förstört för oss, redan från dag 1 egentligen. Vi älskar varandra, men det funkar inte ändå. Jag har haft ont i hjärtat, men nu mår jag mycket bättre. Mycket bättre. Vi är inte osams och det hela är odramtiskt. (Så odramatiskt det nu kan vara) Men vi mår bra, alla.

Jag vill inte skriva mer om det här här på bloggen, vill inte lämna ut någon eller mej själv mera. Men jag känner ändå inte att jag bara kan låtsas som det regnar heller för naturligtvis kommer det här sätta sina spår, på bloggen och i livet. Och i hjärtat. Men nu vet ni. Tyck inte synd om mej, för det gör inte jag. Jag kan andas igen! :)

(Ps: Det här har inget med våra separata semester resor, mitt ensamhetsbehov osv. att göra. )


Hint hint


Hälsningar från semestern!

Regn ute, men lite sol i sinnet! :)

Semesterstängt


Nu stänger jag bloggen ett litet tag. Vi drar på semester i morgon igen.:) Sen är det allmänt oinspirerat just nu. Väntar på bättre tider. :)

Men vi ses! Sköt om er! KRAMAR!

Musik

På kvällarna när vi var i Sthlm gick vi alltid en park. Småisarna lekte, tonåringen spanade basketspelande killar och jag bara njöt. En kväll var det en kille som sjöng för oss. M. och jag är gamla Fame factory-nördar så vi kände väl igen honom. Han var så otroligt söt, och bra!

Den här låten (som är en cover) är ju hur bra som helst!



Här är en av mina drömkarlar. Så sjukt jävla snygg är han. ♥

Å sen älskar jag låten också. :) Videon är kul också.

Apråpå kul video:


*hahahahahaha* "Emo-kid is wearing too much makeup" :)

Förövrigt är jag allt annat än *hahahahahaha* nu.

Hemma i byhåla

Nu är vi hemma igen. Vi har haft det jättebra! Mysigt! Härligt att få umgås och uppleva med mina underbara ungar ♥ Det är ingen match att ha med dem någonstans, de finner sin plats överallt. :) ♥♥♥


En smolket i glädjebägaren var att L. ramlade och stukade foten nästsista dagen. Den svullnade upp och hon hade ont. Men vi köpte elastisk gasbinda och lindade foten så då gick det ganska bra att gå. Lilltufflan!

Jag älskar storstadspulsen! Tycker det är så himla härligt med liv och rörelse. Halva jag vill bo mitt i smeten, den andra halvan vill bo mitt ute på landet med inga grannar så långt ögat når. :)

Skriver mer någon annan dag!


Ståkkhålm cålling

Vi har det bra! Bra bra bra! :)