Lek-panik

Vad leker man på ett 5-årskalas? Jag har totalt hjärnsläpp! *hjälp!*

På begäran.. L:s födelsedagsfavoriter

image424
Fjärilsljusslinga. Snyggt värre! :)
image425
Gympakläder. :) De flesta av tjejerna på L.s gympa har liknande kläder. L. har inte sagt att hon vill ha sånna utan varit nöjd med shorts och tshirt, men när vi fick en HM-katalog fick hon syn på sånna och sa att hon ABSOLUT önskade en balettdräkt. ;)
image426Och en "
Stylin´Polly"! :)

Ett Fia-spel och ett par röda plyschbyxor blev också favoriter. :)

Ha en skön fredagskväll!

Världens goaste lillsnörpa!

I dag fyller min lillgosa, L, 5 år! Sötaste lilla hjärtesnofsan, tänk att du blivit så stor! :) Grattis älskligen!
image423
Bild lånad från
Skapligt enkelt

Ha en bra dag, och ursäkta dåligt uppdaterad blogg, bråda dagar! :)

Shopping

Åh, vilken mysig dag vi hade i går. Vi tog bussen till en annan stad, och sen gick vi bananaz! :) Törs inte tänka på hur mycket pengar vi gjorde slut på. *hihi* M. köpte jacka, stövlar, strumpbyxor, två tjocktröjor, två toppar, strumpor och nåt mer. Jag köpte mycket till L., som fyller år på onsdag, till paketkalendrarna och lite julklappar. Till mej själv köpte jag två ljuslyktor och ett ljus med pepparkaksdoft. Mums! :) What a day! :) Allra roligast var faktiskt att umgås med min fjortis! ;) Det är inte ofta vi gör något bara hon och jag. Vi hade så kul. Hon är världens goaste!

L. bestämde sej för att hon ville åka till mormor och morfar i går. Så hon var där hela dagen. Hon hade haft så roligt. Vilken lyx att få vara där själv ,liksom. :)

I dag ska vi på julpyssel på dagis. Jätteroligt! Hela familjen (6 st) ska med, så det känns som om vi kommer ta upp halva dagiset.. *haha* Hoppas ni får en fin dag! I kväll SKA jag försöka titta in till alla, och svara på kommentarer. Det har varit så mycket på sistone, och nästa vecka blir nog ännu värre. *puh*

KRAM!

Ka-ta-strof!

Vad är det jag har sagt? Idol 2007 suger. Hur kunde Daniel åka ut? Han var ju enda anledningen att jag tittade (om än med ett halvt öga). Andreas borde ha åkt i stället. (Eller Amande, för hon är inte min favorit, men hon har ju sin egen stil iaf) Inte Daniel! *surar* Det är ju för fan inte klokt!

I morgon blir det shopping med fjortisen. Jiho, vad mysigt! Ha en skön helg!! Kram på er!

Stanna tiden!

O. har alltid sagt "kelv" i stället för själv. Det låter så himla gulligt! :) Men idag kom det ett, tu, tre ett SCHÄLV över hans läppar. Han blev jättestolt och jag blev nästan grinfärdig. Min bebis är stor nu! Här sitter jag med en unge som inte längre säger kelv, en unge som skriver egna kalas-listor, och en fjortis! DET är galet! Fast härligt! :) Och ganska skönt, egentligen!

I morgon ska jag försöka hinna svara på lite kommentarer. Jag är jätteglad för alla kommentarer jag får! TACK!!

Nu: Godnatt!




Blivande festfixare?

L. fyller år snart. I dag har vi pratat lite om barnkalas. Då skrev hon två listor, en med vilka hon skulle bjuda..

image421
(Fick lov att lägga för en lapp, då hon för säkerhetsskull skrivit vårat telefonnr också. ;))

Och en med vad de skulle äta.:)
image422

Fler som gillar saffranskaka! :) Hon har skrivit allt själv, bara frågat om vad chips började på för bokstav. Och jag sa att det var två S i glass. Jag tror jag har en blivande Bindefelt i familjen.. *hihi*

Kalas i går

image419

I går hade vi kalas för tonåringen, M. Hon hade önskat sej saffranskaka. Här är ett av faten. :). Jag tog en paus i mitt sunda liv och njöt av både saffranskaka och en tårtbit. Gott var det! Men jag lät bli bullen och småkakorna.. ;) Jag hade namnsdag igår så min snälla mamma och pappa kom med den här till mej:

image420

Gissa om jag blev glad! :) Jag har världens gulligaste mor och far!! :)

Veckan

I går: Ledig! Kalas för fjortisen. :) Jättemysigt!
I dag: Tvättstuga + jobb 16-21
Onsdag: Jobb 8-14.30, leta efter fotograferingskläder
Torsdag: Jobb 7-14.30, dagisgympa, utv. samtal med fjortisen, M, 18.45
Fredag: Jobb 7-13.30, fotografering på dagis!
Lördag: Shoppingresa med M. Längtar!! :)
Söndag: Pysselsöndag på dagis. :)

Pepparkaksformar

Här beställde vi en massa roliga pepparkaksformar förra året. Min favorit är nog igelkotten. :)

image418

Söndag

Jag är hemma på paus nu. Jobbar delad i dag igen. Hellre delad än heldag är mitt motto. ;) Har just vinkat av L. som skulle på bio med mormor. :) Den här filmen skulle de se. Sen skulle de gå och fika. Mys! Jag är jätteavundsjuk! :) Men mysigt för L. och mysigt för mormor, såklart.

O. fick vara hemma den här gången, men han är lika nöjd för det. Han leker och donar. Just nu sjunger han "Jag är en polis, är det ingen som vet att jag är en polis. Jag är en polis och dom andra är arga" ;) Han blir nog musiker eller dansare. ;) Här nedan ser ni förresten hur han ser ut när han dansar. ;) På sej har han den finaste tröjan i världen, enligt honom. Jag tycker den är hemsk.. Men långfillingarna gillar jag! :)
image417

Nu ska jag plocka vidare. Neverending stooooory.. Ha en bra dag!

Oj, vilket gnällinlägg

Tidig morgon. Jag ska i väg och jobba. Blä. Jag är TRÖTT! Jag bara längtar tills i kväll när jag får lägga mej. Det är så kolmörkt ute just nu. Jobbade kväll i går och alla boende var så trötta. En var så glad att jag kom 16.30, för h*n tänkte precis gå och lägga sej _för natten_. Riktigt så trött är jag inte. ;) I går fick jag se vårat tilltänkta nya schema. Det är ett nio-veckors-schema! Det var både bra och dåligt. Det sämsta var att jag vid tre tillfällen jobbade 4 dagar på rad (en kväll och tre dagar). Jag avskyr att jobba så. Jag har det vid ett tillfälle på mitt nuvarande 5-veckors-schema och det är så jobbigt! Jag förstår inte att jag kunnat klara av ett jobb med raka veckor en gång i tiden! ;) Men då var jag astrött på fredagkvällarna också..

I dag fyller, som skrivet, min M. fjorton år. Stora tjejen! Hon har pappa-helg, så jag får inte vara med och sjunga på hennes födelsedag! Det är första gången det infallit sej så. Det känns jättedumt! Fast jag jobbar ju. (Fast iofs hade hon avböjt all sång på morgon i år, antar att det har med hennes pappas sångröst att göra. *haha*)

Näe, time to go. Ha en bra dag!

Lite nostalgisk

image415

Tänk för fjorton år sedan. Då var det dags för inskrivning på BB. En vecka tidigare hade barnmorskan upptäckt att bebisen satt i magen. Efter ett misslyckat vändningsförsök och konstaterande att bäckenmåttet var för litet för att föda en bebis i sätesbjudning, blev det beslutat att det skulle göra ett snitt. Tur var det, för bebisen vägde nästan 1 kg mer än vad de hade beräknat, vad som hade hänt om jag fött vanligt törs jag inte tänka på. Hur som helst så dagen efter inskrivning, kl 10.14, kom min första bebis ut. En flicka på 4064 g  och 51 cm. Och det absolut vackraste jag någonsin hade sett!! Mörkt hår och stora mörka ögon. Från den dagen började livet, på riktigt! :) Och från den dagen fick jag veta hur mycket man faktiskt kan älska en annan människa! Så ofantligt, ofantligt mycket!

Min stora, kloka, mysiga, roliga, coola, duktiga tjej! :) I morgon fyller du fjortis! :)

image416

Man tager vad man haver :)

image413

L. hade ingen läskig Halloween-mask. Pysslig som hon är tillverkade hon en egen. Läskig, va?! ;)


Pausmusik

Fullt upp på Berget! I dag har vi firat min älskade, stora lilla fjortis som fyller år på lördag. Overkligt, men kul! Surreal but nice! ;) I övrigt har jag haft några griniga dagar där allt har känt jobbigt. Tror att det är solbristen från sommaren som gör sej påmind. Tänkte skriva en lååång lista med saker som irriterar mej, men jag lät bli. I dag känns det mycket bättre.

Här kommer en pauslåt tills jag är tillbaka: Vilket inte lär dröja så länge iofs. ;)


Moneybrother. Jag tycker han är bäst när han sjunger på svenska. Galet snygg är han också. ;)

Ha det så bra!

Grattis!!

3 favoriter fyller år i dag!

* V. fyller 5 år. Grattis, stora killen! Hoppas att du får en mysig dag med piratkalas! :) Paket kommer, fast lite i efterskott! *förlåt*

* Snälla Korkeks-E. fyller år! Grattis! :)

* Astrid Lindgren fyller 100 år! Världens bästa sagotant! :)

Jag firar er tre med världens starkaste tjej på kalas: :)

image412

Kul!

http://www.ahlens.com/heminredning/mysometer/ :) Klicka på mysutmaningen. Jag hjärtar Åhlens!

Jag längtar..

hgny ..tills jag får hänga upp mina underbara julstjärnor, och ställa fram adventsljusstakarna. Jag tycker advent är mysigare än själv julen, faktiskt. Antagligen för att den tiden är så rofylld, medans julen är ganska stressig. I år är jag faktiskt schemaledig på julafton, precis som förra året, vilket flyt! Börjar 16 på juldagen och jobbar 8-14.30 på annandagen. Det gör inte så mycket, huvudsaken är att jag får vara ledig på julafton! :)

En annan sak jag längtar _sjukt_ mycket efter är det här:
l
När Juleskummet kommer måste jag få ta en paus i mitt sunda liv och vräka i mej en påse. Jag älskar julskum! :) När jag hade bebis/bebisar brukade jag alltid ta en långpromenad varje dag. Först gick jag in på Hemköp och köpte en påse julskum som jag hade som färdkost. ;) Sen så gick jag en låång promenad. Det kan jag verkligen sakna med bebistiden, alla lång-lång-promenader! Sen hur mycket jag saknar en bebis och snusa på ska vi inte ens prata om.. :)

Snart är det Fars dag!

image410

Vi var på stan idag för att barnen skulle få välja fars dags present. O. hade inte tid att välja så L. valde två grejer: Ett reflex i form av ett ufo och tre silverglittriga stora värmeljus. :) Det tycker jag är grejen med Fars dag, att barnen ska få välja present själva! :) Till min världens bästa pappa har jag köpt ett gäng lotter i olika former. Det känns lite tråkigt, men han vill ju inte ha någonting! När jag tvingade honom att önska sej något sa mamma till honom att önska sej värmeljus för det höll på att ta slut. :))

Kram till alla snälla pappor!

071110

Dagens lyckligaste: Jag, som fick gå och fika med alla mina gosiga barn! :) Händer inte så ofta att tonåringen har tid och lust att följa med oss.
Dagens insikt: Att det vore nyttigt för alla att byta liv med någon annan för en stund. (Såg Freaky friday)
Dagens klädsel: Svarta jeans, svart topp. Nu har jag samma topp men med bruna plyschbyxor till. (Hej du 70-tal! ;))
Dagens låt:  "If only you" med Danny och Therese.
Dagens dusch: I morse
Dagens frisyr: Ganska vågig
Dagens smink: Mascara
Dagens händelse: En myspysig dag, helt enkelt
Dagens planer: Sova!
Dagens vill ha: En röd fruktkorg med två våningar från Åhlens. :)
image411My love!
Dagens saknad: Att äta godis, det är ju lördag!
Dagens drog: Mandarinos
Dagens tråkigaste: Inget speciellt.
Dagens finaste: Vädret, sol och några minusgrader. Helt underbart!!
Dagens måste: Just nu inget annat än att sova
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Mat, fika, fars dags present
Dagens mat: Hemgjord pizza. Gott!
Dagens sjuka: Ingenting *pepparpeppar*
Dagens kärlek: Min familj!
Dagens mående: Finemang
Dagens skratt: När O. höll på att fnissa på sej när vi såg på Peter Pan. ;) Barnen älskar Peter Pan just nu. (O. ska t.om gifta sej med Peter.;)  L. ska gifta sej med sin fd. dagiskompis J. Mamman ska inte gifta sej alls, för hon är så oromantisk och tycker oförlovade sambos går lika bra. *haha*)

God natt!

Idol

Lite frånvaro från bloggandet. Har jobbat två mastodont dagar torsdag och fredag (8-14.30 och 7-15!). Jag är inte van! Tycker inte jag har hunnit med någonting. Som skrivet, någon karriärskvinna är jag inte. ;)

Tänk att Christoffer åkte ur Idol i går. Det var lite förvånande! Han var inte min stora favorit, men jag var helsäker på att han skulle vara topp 3. Trodde Andreas skulle åka ut. Han känns så fel. Och vad är det med håret och ögonbrynen? Hallå, han ser ut som en trädocka. (Inte så mycket med sånginsatsen att göra, men han känns fel och obekväm).
Amanda borde inte vara med i Idol, hon har sin egen stil för mycket. Det känns som hon lätt skulle kunna göra karriär utan att tvingas att sjunga disco, gospel och fan och hans moster. ;)  Dessutom är juryn så kära i henne så att hon kommer undan med allting. Det är också lite tråkigt.
Mattias
var bra i går, men annars känns han som en blekare Snygg-Erik.
Marie är duktig och har fin röst. Men jag har lite svårt för "Mariah Carey-sångerskor", det känns hon som. De sa ju tom åt henne att hålla sej till ballader. Trök.
Daniel är min favorit (Obs. att jag är väldigt oengagerad i år, han har inget favoritskap ala Marcus eller Sebastian direkt). Fast han känns inte heller som någon Idol. Han borde göra sin grej, inte stå och fjolla med någon ballad. ;) Juryn känns ganska tråkig. Men jag gillar Peter Jidhe. ;) Don´t get me started on Clabbe.
Det var min snabba idol-analys. Jag tycker fortfarande att den här säsongen är den sämsta. Men jag tjuvkikar ändå. Man måste ju hänga med.. ;)



Mammans val

Visserligen en brorsa-låt till, men det här min nya favoritlåt! Tycker den är jättebra! Och Måns då.. Han är ju så fin! ;) Skulle gärna ta en liten betta! ;)) Finns det någon motsvarighet till gubbsjuk? Gummsjuk?? ;) Undrar vart alla Idol-vinnarna håller hus? Det är väl ingen som direkt har lyckats jättebra efter vinsten. Men Måns går det ju bra för. 

Titta, lyssna och njuta!



I dag har jag röjt järnet här hemma. Det är helt galet vad mycket skit vi har egentligen. Skulle behöva kasta hur mycket som helst. Fast det hinner jag inte idag. Det får stå uppe på vinden så länge.

071107

image407

Vad ska ni göra idag? Gör en egen lista här: http://www.blyberg.net/card-generator

Ha en bra dag!

Drama på berget

Detta utspelades hos oss igår. O. står och dansar till en låt. L. kommer och börjar också dansa.

O: (surt) L. du får absolut inte dansa
L.: ?????
Jag: Men varför inte det?
O: (Ännu surare) Men hon är ju ingen BRORSA!!!

Låten han dansade till var "Softa med din guzz" med Dogge. I den sjunger han ju något med brorsan (bruschan?), så det var tydligen bara brorsor som fick dansa till den. *hihi*

Här kan ni lyssna på låten om ni vill. Själv tycker jag att den suger så jag vill inte ha den på bloggen. Dessutom är jag ju ingen brorsa! ;)

Årets julfrimärken

Vad glad jag blev när jag såg årets julfrimärken.

image406

Kan det bli bättre? Jag kommer med glädje skicka julkort i år. :)

Bild från Aftonbladet

Life on the mountain

I dag är jag ledig. Skönt! Har ju jobbat helg + i går så det känns härligt. Jag förstår inte hur jag ska klara av att jobba med min "nya" kollega. Jag tål inte när hon ska hålla på att bossa över mej, eller sättet hon har mot de boende. Jag är ju en mjukismänniska medans hon är ganska bufflig. I helgen rev jag i åt henne när hon höll på och jiddra. Men jag tror inte att hon fattade att jag blev förbannad ens en gång. Tror inte heller att hon fattar, eller känner av, att jag (och de flesta andra på jobbet) inte kan med hennes bossiga sätt. Jag blir som ett trotsigt barn med henne, vill bara säga emot henne och göra tvärtom.. Moget, javisst! ;) Mitt hopp står till vårat schema som vi ska få i januari. Hoppas att vi får börja alternera vem man går helg och kväll med, nu går vi jämt med samma..

I går var det första dagen på dagis på flera veckor för småisarna. Åh, vad lyckliga de var! De hade haft jätteroligt! En glad nyhet är att O. ska få följa med de stora barnen (däribland L.) på storgympa i en närbelägen skola. Oj, vilken stor kille jag har. :)

O.:s bästa lek nu är att leka brandman. Då heter han Brandman Muskler och jag heter Olsson. ;) När det brinner någonstans drar han ut sladden ur dammsugaren och har som sin vattenslang. ;)

L. vill bara spela spel! Jämt! ;) Tur att hon har storasystrar som gärna spelar med henne. Annars skulle jag aldrig få något gjort. ;) Bästa spelen just nu är : Pochahontas yatzy, Klättra och kana och Små kloka pirater.

Tonåringen är ute på prao den här veckan. Nu är hon på sin "värsta" kategori, Industri + kontor. De andra kategorierna är inom affär + resturang  och så inom vård och omsorg. Typ. Hur som helst verkar hon trivas ganska bra på sitt "jobb", "trots" att det är inom industrin.

I går fick jag reda på att jag har närt en kemist vid min barm. ;) Träffade tonåringens kemilärare och hennes förhoppning var att tonåringen skulle läsa vidare inom kemin. Så duktig är hon! Jag fattar inte vart ungen fått sitt läshuvud i från. Och kemi av alla ämnen, finns det något värre? Smarta unge! Jag blev förstås stolt som en tupp! :)

Näe, nu ska jag bädda rent och greja. L. ligger fortfarande och sover. Hon är verkligen en helt annan sov-sort om man jämför med hennes syskon. ;) Ha en bra dag!

Skönare mammaliv

Jag skrev nyligen att jag inte var intresserad av att läsa boken "12 steg till ett skönare mammaliv" av Carina Nunstedt. trodde inte att vi hade riktigt samma syn på det sköna mammalivet. Så hade våran lokal tidning reportage om boken och Carina, och då måste jag ju bara blogga om det liiiite. ;)
image405 (Bild från Aftonbladet)


Här kommer iaf Carinas 12 steg till ett skönare mammaliv:

1. Bli kär i rätt man

2. Bli gravid och känn dig tjock och fin

3. Överlev förlossningen

4. Skaffa en överlev-första-året-strategi

5. Sov allt du kan

6. Välj rätt jobb

7. Livspussla lagon, dela och säg nej

8. Skippa myten om den goda modern

9. Ta en paus och ta hand om dig själv

10. Skaffa ett nätverk

11. Ta hand om kärleken

12. Håll i dig! För du får åka berg-och-dalbana

Bra tips i sej, naturligtvis. Men jag tycker hon har glömt det allra viktigaste:

NJUTA AV BARNEN!!

Snart är de stora och då kan man leva ett "glassigare" liv igen. Naturligtvis kan man aldrig jämföra Carinas glassiga karriär-storstadsliv framför mitt "jag-vill-inte-göra-karriär-och-helst-inte-jobba-heller-utan bara-vara-hemma-och-softa-med-barnen-liv" ;) Gissar av det är totalt olika liv. Hon är nöjd, och jag nöjd så är det ju perfekt! :) (OBS: Ser inget fel i hennes mammaliv, absolut inte! )

Men efter jag har läst reportaget så är jag ännu mer säker på att jag inte har något behov av att läsa boken. Den är säkert jättebra, men jag känner ändå inget behov. Vet inte om den skulle ge mej något. Jag kanske är fel målgrupp för boken? Antagligen är det så. Jag är ju en robust bullmamma. *haha* 

Typiskt nog hinner jag inte skriva något mer, ska cykla till jobbet nu. Men jag återkommer säkert i ämnet. ;)


Första söt-intaget

I dag var vi och fikade. Vi hade just käkat så jag ville inte ha någon macka. Då bestämde jag mej för en chokladboll! Har varit lite småsugen på godsaker på sistone. Först kände jag att jag egentligen inte borde/ville äta den (Hur normalt är det då?)Sedan smakade jag iaf på den och......*trumvirvel*..det var inte ens gott! Det smakade inte alls som jag minns, och sockersmaken kändes helt konstig i munnen. Det var jätteskönt! Då kan jag fortsätta mitt "sundare" leverne, för nu vet jag ju hur det kändes att äta sött. (Låter som jag är helt fixerad vid det här, men så är det inte!)

Nu ska jag fortsätta jobba.*busigt* ;) Ha en skön kväll!

Oh my god!

Hittade den här videon.. Hans röst är ju som en smekning, ta mej fan! (Fick lov att svära lite så det inte blev för romantiskt.. *haha*)

Hello Sunshine

Solen skiner och jag är ledig. Kan det bli bättre?!

I natt hade jag en så hemsk mardröm om min sambo. Han hade hittat en annan tjej och skulle flytta i från oss. Han var så iskall och elak. När jag vaknade kände jag mej helt panikslagen och jag trodde att det var sant! Men sedan kände jag att han faktiskt låg och höll om mej så då tänkte jag "Det skulle han ju aldrig göra om det vore sant". Efter sånna där drömmar blir jag helt paranoid. Usch!

Nu ska jag muntra upp mej med två låtar jag bara älskar.. Först Tori Amos "Silent all this years". Den är från -92 eller nåt sånt. Jag har massor av minnen till den här låten. Tori är ju så himla magisk också! :)

Och sedan en annan favoritlåt..Gammal den med.. Såklart "Walking away" med Craig David. Också en låt med många minnen.. Herregud! ;)) Craig är egentligen inte "my type of guy" varken musik- och utseendemässigt, men jag blir kär i honom stup i ett. ;)

I don´t do dansband

När jag tittar på den här sidan förstår jag varför.. ;)) Vad säger ni om killarna i Aldor Östmans?  Eller vem skulle inte vilja svänga loss till Muffins? Eller Swintoz? Stig-Inges, anyone?

Helt underbara bilder!! ;))

Kväller

Så har den här dagen gått.. Nästan iaf. Jag tittar på MTV music award med tonåringen. Kan inte säg att jag är så intresserad direkt, men det är kul att göra något med min stora dam. Tänk för FJORTON år sedan låg hon i min mage! (Eller satt gjorde hon, den lilla siiitongen! ;)) Man kan bli sentimental för mindre!

Dagen har varit bra. Frisörbesöket gick som en dans, och L. blev så fin! Det blev page med lite kortare i nacken och längre på sidorna. Jättefint! Efter frissan gick vi och fikade. Jag tog en macka och vatten.. Fatta vad roligt! Jag dricker ju inte kaffe, och te undviker jag så långt det går. Läsk är ju förbjudet nu och något mineralvatten såg jag inte. Men mackan var god! Vattnet också visserligen.. ;) Sen har jag städat och så har vi plockat fram lite Halloween-saker itll barnens stora glädje. Tänk att sånt är så spännande! :)

I morgon ska vi "fira" sista dagen på höstlovet med att äta kinamat. I like! Nu ska jag stilla dagens stora godissug med två mandariner.. Hurra.. eller inte.. ;)

Ledig

I dag är jag ledig. Gissa hur skönt det är?! ;) I dag ska L. klippa sej. Äntligen! Hon är så långhårig nu. Det blir nog en kortare page, tror vi. Skulle också behöva klippa mej lite, börjar bli långhårig. Förresten är jag mörkbrunröd i håret nu, det svarta har försvunnit. :)

I dag är det 1 november! Vad fort det här året har gått.. Den här månaden fyller båda mina flickor år. (Och min pappa och div. stora och små kompisar). Mysigt! Jag har bestämt att tonåringen bla. ska få en shoppingresa med bara mej och en massa fickpengar. Det kommer att bli uppskattat! Det är ju så svårt att köpa kläder till henne nu, så hon får köpa dem själv. :) Till L: måste jag hitta några nya spel. Hon älskar att spela spel och jag börjar tröttna på de spel vi redan har. Hjälp till självhjälp.. *haha* Har någon nåt förslag på något kul barnspel?

Nä, uppryckning! Nu måste jag ta itu med lite viktigheter. Ha en bra dag!