Bakvända mello

I år tycker jag faktiskt mest om the ballads!  Jag som är ballad-anti i mello-sammanhang tycker mycket om Peter Jöback och Darin. Ååååh, Peter.. Ååååh Daaarin. ;) Ja, låtarna alltså.. *hihi* Annas låt är också bra. Salem, Ola och Eric är också helt ok. Andreas och Timotej kan jag inte riktigt se tjusningen med.

I andra chansen klappar mitt hjärta exta för Orsa Spelman. Jag tycker om låten. Sen är jag iofs väldigt partisk, men ändå. Dalarna is the shit! :) Pauline gillar jag också. Alcaazar är alltid kul att se. Pernillas låt är en riktig 80-tals schlager, men jag har så svårt för henne. Jessica = Zzzzz, Pain of salvations sångare är ju så fin, men låten är tråkig, Crusified Barbaras har jag knappt hört (jobbade då och har inte engagerat mej i låten), Neo är helt ok. Mika wannabee. ;) 

Fast i år är det så himla svårtippat vem som vinner!

VAD TYCKER NI??


Just ja: Ögoninflammations status: Jag: 2 ögon, L. : 1 öga, Mannen med håriga armen: 1 öga, O.: Noll ögon, Tonåringen: Noll ögon.

F*ck också. I morgon ska jag och L. till en annan stad och handla födelsedagspresenter till O. Ögoninflamation eller inte. Vi ska åka! O. ska vara hos mormor och morfar och tonåringen ska åka till Sthlm över dagen. :) Sportlov! :)

Lördagsmys

Först: Tack för att ni fyllde i min lilla enkät! Tusen,tusen tack! ♥ De anonyma läsarna vill tydligen förbli anonyma, det får jag inse. Men tack till alla er som svarade! Ni rockar! :) Anledningen att ni fick fylla i den var att jag glömde dela ut enkäten på jobbet, så ni fick bli mina stand-in. TACK!!

I dag har det varit en lugn lördag. I like! Vi har haft finfrämmande. Bästa killen, variant stor. :) Han lagade mat åt oss. Skönt!! 

Tonåringen har jobbat sin första dag på det här 
cafeet. Lyckost! :) Jag vill också. Hennes pappas tjejs syster äger cafeet och har undrat om teenien ville jobba lite där. Perfekt! :) Hon kom hem med det här också:


Två semlor. (Ser inte så kul ut med plasten, sorry!) Hoppas jag får en! ;)

Nu har det börjat snöa här igen. Jag är så jävla trött på snön nu. Vill bara ge fulfingret bara jag tittar ut. I går gjorde L. en snö lyckat _på balkongen_.



I kväll blir det mello och OS med mina barn. I går hade vi ju herrbesök så nu är det skönt med en "ensam"kväll. 
Jag har det ultimata förhållandet, tycker jag. Träffas lite då och då, men inte jämt. Det blir guldstunder när man träffas och man hinner längta lagomt mycket. :)

Mitt öga är fortfarande rött och svullet. Sällan har så många engagerat sej i ett öga som den här veckan. Alla har engagerat sej och ställt diagnoser. *haha* Det var typ samtalsämnet på jobbet. Alla jag pratade med frågade om ögat. ;) Nu är det dock lite bättre, men blir det inte bättre nästa vecka ska jag gå till doktorn, tror jag.

I övrigt tittar jag på OS hela kvällarna, och jag älskar det! :)

Ha en skön kväll!

Snälla!!

Nu mina kommentar-snåla bloggbesökare (Inte alla, men enheldel.. *pikpik* ;)) ska ni få hjälpa mej! *hihi* Eller rättare sagt min teenie som håller på att göra ett jobb i skolan. Snäääälla, kan ni svara på följande frågor:

1 Man/kvinna?

2: Vilken/vilka musik-genre lyssnade du på när var runt 17 år?

3: Påverkade din musik smak ditt sätt att klä dej och vara? Ge ex.

4: Påverkade låt-texterna dej?

Das war das! Ni får vara anonyma, om ni vill det.

Tusen, tusen tack!

Flört-dags

I dag känner jag mej på G. Tror att jag ska gå ner på stan och vara spontan, charmig och flörtig. Så där som bara jag kan! Oddsen är på min sida idag, jag bara känner det!! :)


Visst är jag het idag?! ;)


Sanningen är den att jag åkt på ögoninflammation de luxe på ena ögat. Jag ser absolut inte klok ut. *haha* Svullen och röd ögd och allmänt härlig! Imorse fick jag f*n bända upp ögat. Ändå lär jag ner på stan idag. Men jag tror inte huggen står på rad.. ;))

Inte för jag behöver nåt hugg. Jag har redan den bästa! :) I lördags när jag kom hem till honom så hade han köpt Ben & Jerrys som vi kunde äta till mello. Ni hör ju själv.. Drömprins! :)

Dagens O:

De har fått en ny fröken på dagis.

Mamman: Är nya fröken snäll?
O.: Jepp, hon är så stilig och akrobatig!

*haha*


Kanske blir det här en vanlig syn när man hämtar på dagis numera? ;)

Ha en bra dag!

Torsdag och fredag

18/2:Sacramento idioto! FK är ju ett kapitel för sej. Fick lapp om att jag ska få flerbarnstillägg för 4 barn denna månad. Mej veterligen är jag bara mamma till 3. Sen när man ringer och säger till blir de helt attitydiga som om det var _jag_ som försökt få tillägg för 4 barn.. Stick och brinn FK!

Här hemma är det lungt. O. har feber! Ganska hög också. Jag är övertygad att det är feber efter f*cking influensavaccinet. Biverkningarna kan ju komma upp till 3 veckor efteråt. Fattar egentligen inte varför vi tog det, en person känner jag till som har haft det här i stan. Men nu är det gjort, och så får det vara. Naturligtvis händer det något när jag är isolerad. Proppen går och det fanns ingen ny. Bara en tom kartong.. Jag skyller naturligtvis på fd. sambon.. Som tur var var mormor på stan och kunde köpa.

Sen är det någon (O.) som har tryckt på min bankdosa så den har blivit låst. Så jag behöver ner på banken och fixa den. Jag för bara över pengar till minutenkortet när jag behöver, resten av pengarna har jag på andra konton under tiden. Alltså måste jag ha dosan för att komma åt mina pengar. Smart sätt i vanliga fall, men inte nu! ;)


19/2: Hade skrivit ett långt inlägg om att vara ensamstående och om mina underbara ungar som jag sparade, men naturligtvis kom bara första halva med (det ni ser ovaN). I hate blogg.se ibland!

I dag 'är det fredag. O. och jag softa på här hemma. Fortfarande lite feber, men piggare. Skönt! I helgen är det pappa-helg för barnen, jobb-helg för mej. Kanske blir det lite kram-helg också. Och lite shoppinghelg också. Helst av allt skulle jag vilja ha en hemma-helg med mina barn. Osociala hemma-gris. :)

Nu ringde fk-jävlen igen och var helt blåsta. Ge er på de som fuska medvetet istället för att jiddra med mej där NI har begått misstaget. PACK!!!

Avslutar med lite kort från mobilen, som jag tömde idag:


Våran trottoar. Här brukar vi gå tre i bredd. Det går inte den här vintern..


Fast det är ju kul för småisarna att få uppleva en riktig vinter! :)


Fredagsfika :)


Mr. Glugg ♥


Att vara Lillebror is the shit! :)


Lycka är när stora storasyrran följer med på bio! ♥

Nu ska jag baka något till fredagsfikat! :)


Berget calling

Jag är inte bästis med min blogg. Känner mej vintertrött på bloggandet helt enkelt. Nu vill jag ha vår! :)

Några ord om mitt liv just nu: Skratt * tandvärk * semlor * OS * jobb * vardag* livskvalitet * kärlek * sol * snö * vintertrött * tjock * mys * mello * kramar * morgontrött * böcker * ro * rannsakan * and so on. :)

Även om jag är ganska trött på februari nu så är det så otroligt fint ute.


Min fina utsikt. Jag vill aldrig flytta från Berget! ♥

Alla hjärtans dag i söndags. Mysigt. Jag tycker man ska fira allt man kan fira, speciellt i trökmånaden februari. Mina barn fick böcker i år. Alla blev glada. :) Jag fick ett glitterhjärta av min gullunge, L. :) Sen hade O. gjort ett armband till mej på dagis. Men sen kom han på att tonåringen skulle få det istället. ;) Hon blev så glad! O. hade gjort ett kort på dagis. Det var mest till mej, men nästa vecka skulle mormor och morfar få det. *haha* Fröken hade hjälpt honom att skriva en viktig hälsning:


:) Sen hade han skrivit: "Grattis på Alla hjärtans dag" *hihi*

Sen fick jag kärlekste av min flört, mannen med den håriga armen. Eller armarna.. Han har ju faktiskt två.. haha.

I dag är det _äntligen_ semmeldagen och vi har fått _riktiga_ semlor av morfar och mormor. Bättre semlor finns inte! :) Bättre mormor och morfar finns inte heller för den delen! :)

Mello i lördags: Gillade Pauline och Erik bäst. Blev allt lite förtjust i Orsa också. Dalarna is the SHIT liksom.:) Kurbits-gitarr liksom. Andreas var som vanligt liksom..  

Nu ska jag ner i tvättis, sen blir det dusch och en semla i sängen. Och OS såklart! :) Jag grinade i går när Kalla tog sitt guld. Lite pjnsamt eftersom jag var på jobbet. Men det var så underbart!

Vi hörs!

(Ps. Det var ju kul att blogga! ;))

En stor dag!

Nu hoppade internet igång igen, utan någon ny router. Jag fattar inget, men är nöjd ändå. Har insett att datorn har ganska stor del i mitt liv. Jag fick så mycket tid över för annat när jag inte kunde surfa. Nu ska jag begränsa mitt surfande, det är mitt löfte till mej själv.

I dag vab:ar jag. O. fick sprtan i går och vart ett tu tre alldeles vit och kallsvettig. Hade ont i magen och mådde illa. Jag ringer jobbet och säger att jag inte kan komma och jobba ikväll. Varpå O. naturligtvis blir pigg nästan på en gång jag lagt på luren. Typiskt. Fast jag är glad att han blev pigg så snabbt, såklart! :)

Förövrigt har det hänt en STOR grej här i dag, eller rättare sagt i natt:


Min bebis, min minsting, min lillkille har tappat sin första tand. I överkäken, såklart. Lortig runt munnen och en prinsessklänning runt huvudet, men så lycklig! :)

Det firar jag med en liten rosett:

:)

Internetlös

Internet på min dator funkar fortfarande inte. Fick hjälp i går, och då funkade det ungefär 20 minuter. Måste tydligen köpa nån ny router. Jag år totalt ointresserad av sånt, jag vill bara kunna komma åt internet och använda datorn till viktiga saker. Hur den funkar skiter jag i. Tur att jag har dataexperter i min närhet. ♥

Äntligen måndag och ledig. I helgen har jag gått på jobbet så benen har kännts som timmerstockar. Det är mycket på jobbet just nu. Så skönt att vara ledig idag. O. och jag ska snart hämta L. Sen blir det badhuset. Det är extra varmt på måndagar, då de har bebis-sim på söndagar. :)  I morgon (på min lediga dag!) ska jag på rehabiliteringskurs hela dagen. Hoppas det är bra! Sen på onsdag är det jobb och andra vaccinsprutan för O. Tjejerna har studiedag och ska vara lediga tillsammans. Mysigt tcker L. :)  Sen på torsdag ska L. till tandläkaren, och sedan ska jag jobba kväll. På fredag jobbar jag min långa dag, till 15.15. *haha*

Fördelen med att inte kunna sitta vid datorn är att jag läser i stället. Just nu läser jag "Skynda att älska" av Alex Schulman. Jag tycker om den! Alex skriver jättebra. Ingen nyhet direkt iofs. Beställde ett gång pocket på Adlibris häromveckan så de kom väl till pass nu. :)

Ha det så bra till vi hörs igen! Kram

Berget calling

Förstår att ni varit oroliga när jag inte bloggat om mello. ;) Internet funkar inte på min dator. Paniik! ;) Tonåringens dator gillar jag inte, så jag tjuvsurfar lite på jobbet.

Mello: Rätt låtar gick till final. Salem är ju bara för söt. Otroligt fin var sångaren i Pain of salvation. My god! Teenien och jag dog typ. ;) Måns var bäst av programledarena. Dolph kändes som en parodi av sej själv, och Christine lät som en barnprogramledare. Men det blir säkert bättre. Men jag saknar Petra och Kristian.

Nu ska jag söka semester. Vi hörs!
Kram!

Önskan: Inge mer snö

Nu börjar jag tröttna rejält på snöfall. Snön som ligger på marken nu får gärna vara kvar, men _ingen_ mer snö behöver komma ner. När jag sitter vid datorn och tittar ut så är det den här utsikten jag ser nu:


Enheldel snö på fönsterblecket.

Annars rullar livet på i 190. I måndags jobbade jag, sen gick jag och småisarna på badhuset. I går jobbade jag och sen var jag och småisarna till mormor och morfar. I dag har jag varit ledig. Hurra! :) Jag trivs bra som ensamstående, men nog är det mycket att hålla koll på. Allt ansvar ligger ju på mej, och ingen annan. Nog blir det snurrigt ibland. Förra veckan råkade jag gå till tandläkaren *host* en DAG för tidigt *host*. Sen har jag trehundra bollar i luften ofta. Typiskt scenario på Berget:

Jag står och hänger upp småisarnas blöta ytterkläder.
Nånting händer (Barn ropar/telefonen ringer/maten kokar över eller vad som helst) och jag går i från kläderna.
Börjar grädda våfflor.
Vi äter i vardagsrummet.
O. ber om en våffla till, jag går till köket för att hämtar en.
På vägen till köket ser jag ytterkläderna på golvet. "Ja, just jag, de måste jag hänga upp". Ställer tallriken på hallbyrån och börjar hänga upp kläderna. Sen passar jag på att bädda rent i L.s säng.
O. ropar och fundera på vart våfflan tagit vägen. Då kommer jag i håg att jag var på väg för att hämta en våffla.

*haha*

Hemtex ska slå igen i stan så det är halva reapriset på det mesta. Slog till och köpte två blockljus i vårglada färger.


 Sen köpte köpte två supermjuka filtar för typ 44 kr styck. O. blev helt förälskad i en av dem och nu har han den när han sover istället för täcke. ;) Så här gosig tycker han att filten är:


O. fyller ju 6 år om en månad. Herregud. Min minsting! Jag får nästan ångest. I höst börjar han ju i f-klass! Stanna tiden liksom.. Hur som helst så önskar han sej massor av saker, men det är inte så stor variation på sakerna.

O.s önskelista
* Star Wars-gubbar
* Star Wars-lego
* Darth Vader-masken på leksaksaffären
* Stormtrouper-dräkt
* Gormiti-gubbar i alla storlekar
* Gormiti-ägg
* G-force grejer
* Lego City brandstation
* Ben 10-gubbar
* Transformer-hjälm

Osv. ;) Bara "manliga" grejer. Men han skulle nog bli väldigt glad av ett gosigt gosedjur också.
Gormiti leker han jämt med. Jag börjar få koll på vilka fulingarna är.

Här ligger de och vilar upp sej på mitt ljusfat.. *haha*

Nu ska jag lyssna på min favoritlåt:



Synd att de har masker på sej, för jag har alltid varit lite kär i Jocke Åhlund. ;)