Tio saker om mitt liv just nu

*Tider att passa: Jesus, just nu är det bara en massa tider att passa.. Jobbet, dagis, möten, samtal, BVC, träffar, skoltider, tv-tider osv osv. Det är något HELA tiden. Längtar till det har gått några veckor in på höstterminen då allt brukar lugna sej.. Sambon har en massa tider att passa han med, och det blir automatiskt att jag lägger de på minnet jag med. *gaaah*

*Roliga barn: Det är så roligt att lyssna på M.s berättelser om högstadiet. ;) L. är, som vanligt, allmänt rolig och väldigt, väldigt fantasirik. O. är en rolig charmör. Favoritleken nu är att vara brandman. Den går till så här: O. kommer in i ett rum, iklädd brandhjälm och en rosa handväska. ;) I handväskan har han sin "slang", det är en grön vattenpistol. Sen berättar han historier om hur dagen har varit. Oftast har han släckt en brasa, som inte var varm. Gullgubben! *hihi* Självklart är sambons dotter en rolig unge hon med! ;) Vilken tur jag har som har så många som lockar mej till skratt!

*Idol: Jag måste bara titta, fastän jag dör över alla som verkligen har noll självinsikt! Sen dör jag över när de som söker till Idol sitter och "jammar" tillsammans.. Sen blir jag trött på alla inövade glädjeskutt, osv, som de som kommit med gör. Men allra mest irriterar jag mej på Daniel i juryn. Han är bara så vidrig. En jättebebis på alla sätt.. Så varför tittar jag _egentligen_? Antagligen för att det trots allt är underhållande.. ;)

*Jobb: Nu har jag börjat jobba på min 75% dagtid igen, gud vad det är sköööönt! Roligt att jobba med flera arbetskamrater, och roligt att _träffa_ vårdtagarna. I dag ringde chefen och ville ha ett enskilt samtal med mej, under största hemlighet. Jag blev nervös och frågade om det var något som hade med _mej_ att göra. Men det hade det inte.. Antagligen är det om någon annan av mina kollegor. Jag kan nog gissa vem..

*Bebisar: Jag kan inte rå för det, men jag är lite bebissugen. Men vad gör man när man på samma dag träffar en 3 månaders och en 8 månader bebis? Eller när man jobbar med en som är i vecka 26, och har en alldeles perfekt mage? Antagligen ska bebisen heta som min son, världens finaste namn. :) Eller om det blir en tjej, Ellen. Också ett jättefint namn. Jag vet precis vad min bebis skulle heta om jag fick en idag. :)

*Fetto-ångest: Jag tycker jag har svullat på mej rejält över sommar. Vet inte vad jag ska skylla på? Har lite att välja på..
- Att jag har unnat mej _alldeles__ för mycket gott på semestern
- Att jag ätit på konstiga tider, typ mitt i natten
- Att jag har satt in en p-stav
Ska iaf börja tänka på vad jag sätter i mej, om nån vecka eller så..

*Blogg-kärlek: Jag har åkt dit. Jag tycker det är väldigt kul att skriva i min lilla blogg. Det är ju en ego-kick att få skriva om vad jag vill. ;) Dessutom tycker jag det är väldigt kul att läsa andras bloggar. (Synd bara att jag inte hinner göra varken det ena eller det andra så mkt som jag skulle vilja)

*Utbrott-över-röran-hemma: Jag fattar inte hur vi kan ha så mycket grejer? Vart kommer allt i från, vems är det?? Den som lämpat allt här får gärna komma och hämta det! ;)

*Åldernojja: Det känns verkligen skumt att sitta och förhöra sin förstfödda på tyska! Vart har åren tagit vägen? Det var ju nyss jag gick i högis och läste tyska, och nu sitter jag här och förhör.. Vad hände?

*Kärlek: Vilken tur att det finns i överflöd! :)

Kommentarer
Postat av: Sue Ellen

Se till att få lite list-kärlek nu oxå! Miss You like crazy! ;)))

2006-09-02 @ 14:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback