Deep down

Ni kan vara glada att jag inte har någon funkade dator än. Då hade ni fått höra när jag har tyckt synd om mej själv. I början av veckan var jag superhostig, trött och less. Kändes som om jag var på väg in i den berömda väggen med stormsteg. Inte så konstigt att jag är trött egetnligen. Jag har ett stort skepp att styra, alldeles ensam. Jag är ensam med tre barn. Jag har allt ansvar, faktiskt. Jag ska räcka till som både tonårsmorsa och småbarnsmamma (eller vad det nu blir.. De är väl inte så små iofs). Jag ska jobba och få ekonomin att gå runt. Jag ska hinna med inskolningar i fklass, tandläkartider, alla hämtningar och lämningar, föräldramöten, kurser på jobbet, hem och hushåll, handla mat (Obs utan bil) osv osv osv.Allt ligger på mej! Det är bekvämt att ha mej, jag fixar allt. Ge mej en miljon bollar att hålla i luften, och jag gör det med ett leende. Alltid duktig.. Sjupermom..

Sen att folk inte är kapabla att se vad de missar kan jag faktikst inte ta ansvar för.

Nu känns allt lite bättre. 99% av tiden trivs jag med mitt liv och allt mitt ansvar. Men även jag måste få vara liten nångång och bara tycka jävligt synd om mej själv.


Hallå

Jag har fortfarnade virus i datorn. Min personliga datasuport har varit här en gång och trodde sej ha fixat det, men direkt jag sat mej vid datorn så blev den knäpp igen. Sen är väl inte jag prio ett på hans lista, så jag lär väl få vänta på att få det fixat. Jag saknar själva bloggandet, men inte att slösurfa som det ofta blir. Jag vill ju visa er viktiga saker så som en riktig 6årsglugg, fina gerberor (som vissnat nu) och fina ranunkel (som jag har på bordet nu), mina senaste makroner och annat viktigt! ;)

I dag fick jag gå hem efter halva arbetsdagen. O. hade ont i örat på dagis. Nu är han nöjd och glad, och har efter Alvedon, inte det minsta ont. Hoppas det inte blir något mer ont. Vill inte sitta inne i helgen när vi är lediga och allt! :)

Nu kom tonåringen hem och vill väl ha sin datorn.

Ha det så bra!

Vi ses!

Jag har fått virus eller nåt i datorn. Återkommer när den kurerat sej! Ha det bra ! KRAM


The rulls


Bästa Å undrade vad som var i mina rullar. Här ser ni:

Tunnbröd
Philadelphiaost
Rökt skinka
Tomatskivor
Majs
Någon sorts sallad, tex mache eller ruccola
Purjolök

Rulla ihop, rulla in i folie och ät!

Enkelt och jättegott!

10 saker som gjort mej glad i helgen


Blom i mina pelargonier. I´m a tant! ;)


Nyinköpta servetter :)


Nyinköpta muffinsformar, och fler servetter. ;)


Vi bakade en massa


God mat och mys!


Årets första tussilago! Lycka!!!!!


Vårpromenad med solen i ögonen och vatten överallt. ;)


Mysdag på stan med alla tre barnen! :)


Kompis-lek :)


Mina älsklingar! :) Naturligvis ramlade O. på vårpromenaden. Naturligvis slog han upp händerna. Naturligtvis tog sej storasyster an lillebror och kollade skadorna. Hon ska ju bli doktor. ;)

Vi har haft världens mysigaste helg, helt enkelt. Jag kan inte ha det bättre än vad jag har det nu. Jag kommer ihåg hur jag mådde för ett år sedan. Och hur jag mådde i augusti. Fy fan. Nu känner jag livet i mej igen. :)


Glad vår :)


Vi påsk-lovar för fullt. Återkommer nog mot kvällen med ett inlägg om helgen. Tror jag. :) Nu ska vi uuuuuuut!

Ha en fin dag!

Lediga

Vi har påsklov! :) Jag mår allra bäst när jag är ledig och får skrota länge på mornarna och kvällarna. Men jag är glad att jag har ett jobb att gå till. det vill jag inte vara utan, bara jobba lite mindre.. Typ 35 % eller nåt. *hihi*

I dag har vi bara varit hemma. Skönt. Vi har spelat en massa spel. Barnens favoritspel nu är lätt Svarta Petter. Även monopol tycker de är superkul. Och Honungsjakten.




Jag bytte gardiner i köket. Mina älskade äppelgardiner. :) Mörk bild.. Grått och tråkigt ute.

Varmt och soligt i sinnet. :)




Note to self

Just drop it! Släpp, släpp, släpp!

Varför är det så svårt att släppa endel saker? Det är så svårt att låta bli att älta. Men inget blir bättre av det, absolut ingeting. Så härmed ska jag lära mej att stryka ett streck och gå vidare. So not Amlon-style, men det kanske är det bästa?

Släpp taget, och lyssna på en bra låt istället..


Dagens finaste gåva


Från bästa L. ♥

Det är väl från barn man får höra sanningar va? Det här slår "löst skinn" med hästlängder iaf. ;)

Men Hallååå?!

O. och jag pratar om att vara kär:

O.: Jag brukar spana efter någon som jag kan bli kär i.
Mamman: Jaha, vad kul! Har du hittat någon?
O.: Njä, men det kommer inte bli du, mamma. För du har så löst skinn!

Hahahahaha! ;))


-You can call me Amlon

All you need is love..

Är uppe och skrotar än. Att vara ledig is the shit! :) Har sett två filmer som gjorde mej glad i hjärtat: Så olika och Patrik 1,5. Kul att se Johan Widerberg igen. Har alltid haft ett gott öga till honom, trots att han är helt tvärtemot min egentliga smak. Gustav Skargård är jag kär i. Han är så söt.

Är lite kärlekskrank nu på kvällskvisten. Just nu längtar jag ihjäl mej efter någon att krama. Jag vill ha någon nära mej ofta, inte bara då och då som det blir med mannen med håriga armarna. Då och då suger! ;) Fast iofs vill jag inte ha någon nära mej för ofta heller. För ofta suger också. ;) Lagom är bäst, säger antingen-eller-människan.. ;)

Näe, nu måste jag lägga mej. Eller näe. Ett glas påskmust till, och lite Joshua till.. Let´s call it a party! ;)

Påskdagen

I dag har det bara varit jag och småisarna. (Teenien jobbar, och i natt ska hon sova borta) I går var det fullt ös med god mat och mysigt sällskap. ♥ Så att ta det lugnt idag var alldeles perfekt. :) Behövde inte ens laga mat, eftersom det fanns rester kvar. Lyxigt. Vi tog en långpromenad i varma vårsolen. Helt underbart! ♥ Det är fortfarande mycket snö kvar, men den smälter i raketfart. Äntligen! :)


Jag odlade fräknar idag. Visst har jag en fin sjal föresten? Jag älskar den!! :)


Som sagt: mycket snö fortfarande. Ser nu kohuvudet? ;)


Men även mycket krokus. :)


Inomhus tittar vi på Kalle Blomkvist (Världens mest spännande film! ;)) och sedan så spelar vi Svarte Petter och Solitär.

I kväll när småisarna somnat ska jag se på någon bra film. Sen ska jag äta lite godis och dricka påskmust. Cause I´m worth it! :) Jag har varit jätteduktig med att hålla igen på godis och fikabröd, men ikväll unnar jag mej lite gott!

Åh, vad jag tycker om
den här låten!

Och den här då.. Min gamla favoritlåt, bara 1000 gånger bättre!

Ha en bra kväll! ♥

Glad påsk!