Ett litet livstecken.. ;)

Herregud vad det är mycket _hela_tiden. En miljon tider att passa känns det som. I dag är sista mötet på ett tag, I hope. M. och jag ska till hennes skola och träffa hennes klassföreståndare och bekanta oss. M. känner ju redan dom och vice versa, men jag ska presentera mej och berätta om mej själv.. Very interesting story.. *garv*

I går var jag och lillebror på BVC på 2½års-kontroll. Min minsting är så stor! I väntrummet hittade han en orange plasthink som han tryckte på huvudet. Öronen stog ut som de gör på Toker. Han så så rolig ut!! ;)) Hinken var, förståss, en motorcykelhjälm. Motorcykeln var en skohylla.. ;) Väl inne hos bvc-tanten (Han hade fortfarande "hjälmen" på sej) gick det jättebra. Han fick MVG på språk-kontrollen, vilket jag redan visste. ;) Han språkar _jämt_!

I dag har jag arbetat. Det var helt otroligt mycket idag. Vet inte hur många larm vi fick, men många var det. Varför ska alla bli dåliga samtidigt? Jag har jobbat med min forna fiende idag, men det gick över förväntan. Skönt! Hoppas att hon håller sej lugn.. Fast jag litar inte alls på henne..

L. trivs bra med sina glasögon. Hon frågar efter dom varje morgon, så hon måste ju känna att det är skönt. Hon skelar ingenting när hon har glajjorna på sej.

Nej, det här får räcka för nu. Da plikt is calling! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback