Åhåjaja

Det blev ingen Mc Dreamy, utan en krachad hårddisk med en hel del foton på. Trööök! Tappade lusten till allting då. Jag hatar datorer!! Och digitalkameror! Och en del annat. *grr*

Men en sak som jag bara älskar är vädret! Vi har haft högsommarvärme i flera dagar. Jag ska snart ha semester igen. Tar ut 6 dagar och blir ledig i 12. I like! Då ska jag och småisarna passa på att göra så lite/mycket vi har lust med. Hoppas att vi kan gå i skogen, gå på badhuset osv. Sen MÅSTE jag ta itu med lite olika projekt här hemma. Tex. småisarnas rum. Gaaah! Men innan jag blir ledig ska jag jobba lördag och söndag.

Näe, nu måste jag plocka in tvätt.. Men nu vet ni att jag inte varit ute på dåligheter med McDreamy.. Tyvärr! ;)


Kommentarer
Postat av: JoVi

Ni kan väl rädda fotona? Samma sak hände här och J satt uppe en hel natt för att slippa berätta för mig *hihi* Han fixade det till sist så det blev inget skäll den här gången *haha*

Postat av: Pippi

Det finns ett fenomenalt program/operativsystem som är bra att ha vid kraschar. Använde det för att rädda innehållet på min hårddisk när den kraschade för ett tag sedan. Knoppix heter det iaf.

2007-08-22 @ 18:30:05
URL: http://pippi.blogg.se
Postat av: Nergårds-Emma

Ja, vilket kanonväder det blev. Vi har haft en skön dag i trädgården eftersom barnen har vattenkoppor. Ha det bra!

2007-08-22 @ 19:14:19
URL: http://nergardsemma.blogg.se/
Postat av: Kjellinskan

Näe, gud så hemskt att bli av med alla foton. Ni bränner inte in eller lagrar på USB-minne? Hoppas, hoppas, hoppas att de "kommer tillbaka" igen på något smart sätt.
Här har vi också underbart väder! Har precis studsat runt (typ gått snabbt..) en timme med Säkert och Winnerbäck i öronen. =)
Härligt det låter med semester!

2007-08-22 @ 19:40:58
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Tiniusmonica

The information found by me on this site appeared very useful! Thanks to the owner!

2009-07-03 @ 09:46:46
URL: http://tiniusmonica.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback