I´m dying here!

Winnerbäcks nya : http://www.myspace.com/larswinnerback Åh, vilken fin låt. Vilken bra text!! Jag känner igen mej massor i texten.

Tack älskade, goaste Fialotta för att du skrev om den sidan på din bloggen. :) VÄntade på den hela dagen på radion i går, då de sa att den skulle spelas. Men den kom inte så länge jag lyssnade iaf.. You made my day!

Ha en skön fredag alla! Själv är jag proppmätt och ÖVERLYCKLIG att det inte är nåt "JÄKELSKAP" på tv:n. ÄR det bara jag som inte tycker det är nå kul alls?! ;)

Kommentarer
Postat av: Pippi

Hörde den här på bilradion i dag. Mysig. Gillade den även fast jag inte är någon jättefan av LW annars. Men i dag tyckte jag om denna!

Postat av: JoVi

Jag blev nykär av en LW låt igår! :)
I HATE jäkelskap! Töntfaktor 7 miljarder! Näe, tacka vet jag Nils Poppe och Eva Rydberg *hihi*

2007-08-18 @ 10:47:07
URL: http://joviskarameller.blogg.se
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Åh, så fint med Lineeorna! (båda två)

2007-08-20 @ 08:46:56
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se
Postat av: Kjellinskan

Den är helt jäkla underbar. Jag har halvgillat Winnerbäck tidigare - men nu helgillar jag honom av hela mitt hjärta. Älskar den där låten!!! Vill inte lyssna för mycket på den heller så att jag tröttnar på den - svårt val där... =)
Kram!

2007-08-20 @ 10:49:16
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Kjellinskan

Glömde kommentera "Jäkelskap..." Det är uselt tycker jag, totalt dåligt! Står inte ut att sitta vid TV:n ens, när resten av familjen sitter och skrattar. Inte alls min typ av humor... gillar inte buskis överhuvudtaget. (Nu lät jag då väldans neg...) =)

2007-08-20 @ 10:50:38
URL: http://kjellinskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback